/img/Customers/Denmark/Ofir/Ofir.dk/jobsearch/header_background.jpg

Jobformidler siden 1978

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Socialforvaltningen

Jurist til Børnefamiliecenter København

Socialforvaltningen

 
     
Jurist til Børnefamiliecenter København  
     
  Børnefamiliecenter København (BFCK) søger en erfaren jurist med tiltrædelse 1. oktober 2013.
Jobbet
Arbejdsopgaverne vil primært bestå i juridisk rådgivning til sagsbehandlere, undervisning samt udarbejdelse af notater og vejledninger indenfor området udsatte børnefamilier. Den juridiske rådgivning vil være indenfor en bred vifte af socialretlige og offentligretlige problemstillinger, herunder særlig støtte til børn, aktindsigt, klagesagsbehandling, indhentelse af oplysninger mv. Foruden den daglige rådgivning af sagsbehandlere underviser juristerne i socialretlige og forvaltningsretlige emner, når der er behov herfor.
Om Børnefamiliecenter København
BFCK har myndighedsansvaret for Socialforvaltningens indsats overfor byens udsatte børn og unge. Vi skaber en positiv forandring for og med de børn, unge og deres familier i København, der har mest brug for hjælp. Vores arbejde er baseret på høj faglighed, systematik og samarbejde med borgerne.
Som del af Danmarks største socialforvaltning er det naturligt for os at have et højt fagligt ambitionsniveau og løbende udvikle kompetencer, metoder og indsatser. Vi arbejder fokuseret med god ledelse og dialog i organisationen, og vi har generelt et godt arbejdsmiljø og et højt engagement blandt medarbejderne.
BFCK har ca. 600 medarbejdere fordelt på otte lokale børnefamilieenheder samt en stabsenhed med hhv. Økonomi- og analyseenhed og Faglig Udviklingsenhed. Stillingen vil være forankret i Faglig Udviklingsenhed, hvor der er ansat tre jurister.
Det er vigtigt, at du
  • har interesse for og et godt kendskab til social ret og offentlig ret
  • har praktisk erfaring med de nævnte lovområder
  • har et højt fagligt niveau og har styr på den juridiske metode
  • har lyst til at samarbejde med forskellige faggrupper
  • har gode kommunikationsevner såvel skriftligt som mundtligt
  • kan arbejde selvstændigt og struktureret i en travl hverdag.
Vi tilbyder
BFCK staben tilbyder et højt fagligt miljø samt gennemsnitlig 37 timers arbejdsuge inklusive frokostpause. Du får en udfordrende hverdag med mange forskellige opgaver og med indflydelse på egen opgaveløsning og egen hverdag. Vi tilbyder en stor kontaktflade og sparring såvel internt som eksternt.
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om ny løn. Tiltrædelse den 1. oktober 2013 eller efter nærmere aftale.
Vil du vide mere
Du kan få yderligere information om stillingen ved at kontakte faglig udviklingschef Jan Lyhne Nielsen på 3317 4208 eller juridisk konsulent Lina Lyster på 3317 4203. Du kan også læse om BFCK på kommunens hjemmeside: www.kk.dk  
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 30. juli 2013
Vedhæft CV og eksamensbevis. Samtaler forventes afholdt i uge 34.
 
     
  Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

 

 
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
29-07-2013
Udløbsdato
30-07-2013
Job-ID
329508885
Jobbets adresse

Socialforvaltningen

Rådhuspladsen 1, København V

1550København V

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden

Andre job

Siemens Wind Power A/S
Brande
Royal Auping Scandinavia
Silkeborg
Kirurgisk Klinik Store Kongensgade 88
København K
Pædagogisk Vikarbureau ApS
København
Autocompagniet ApS.
Roskilde

Job fra denne virksomhed

Socialforvaltningen
Kolding
Socialforvaltningen
København N
Socialforvaltningen
København N
Socialforvaltningen
Kolding
Socialforvaltningen
Søg og udlej bolig og lejebolig: boligportal.dk • Læs nyheder fra søndagsavisen: sondagsavisen.dk • Læs tilbudsaviser online: minetilbud.dk
Gratis, dansk email:Godmail.dk • Find job board software: matchwork.com • Få dagens tilbud på: GodPris.nu • Find flyttemand: Henttilbud.dk • Find håndværker: Byggestart.dk