/img/Customers/Denmark/Ofir/Ofir.dk/jobsearch/header_background.jpg

Jobformidler siden 1978

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bogholder/Økonomiansvarlig

SKANDINAVISK BRANDTEKNIK A/S

Skandinavisk Brandteknik A/S søger en solid og dygtig økonomiansvarlig til den daglige drift.

Med reference til den administrerende direktør får du ud over det daglige ansvar for hele koncernen.

 

Stillingen.

Som økonomiansvarlig i Skandinavisk Brandteknik A/S skal du styrke fokus på rapportering, tal og statistik som et redskab til at træffe de rigtige beslutninger og få de bedste løsninger for virksomheden. Du bliver nøgleperson i virksomhedes daglige drift og vil have kontakt til både kunder, leverandører, bank og revisor. 

Typiske opgaver inkluderer månedsrapportering, budgetstyring af likviditet, drift og balance samt dagligt bogholderi. Du får et spændende, selvstændigt og udadvendt job med masser af interessante udfordringer, men samtidig også stor indflydelse på, hvordan arbejdet og hverdagen tilrettelægges, samt hvordan de daglige procedurer omkring vores økonomi skal forløbe.    

Dine kvalifikationer.

Du har en god og solid erfaring med økonomistyring fra tilsvarende job. Du elsker orden og struktur, og evner at opretholde dette i en travl hverdag. Du trives også med dagligt bogholderi. Du har disciplin, styr på prioriteringer og deadlines, og er vedholdende. Du kommunikerer ubesværet og proaktivt med mange forskellige mennesker og er let at omgås. Du er superbruger i Excel og har stor erfaring med (Dynamics NAV )Navision. Du har også solid erfaring med styring af løn og gager til personale. Du vil gerne arbejde i en nordisk organisation og har foruden et nordisk modersmål et flydende engelsk både i skrift og i tale.    

Skandinavisk Brandteknik A/S tilbyder.

Du kommer til i en introduktionsperiode at køre parløb med vores nuværende økonomifunktion, så du bliver grundigt sat ind i selskabets nuværende forretning og økonomistruktur. Skandinavisk Brandteknik A/S kendetegnes af et dynamisk miljø præget af humor, stor energi og en vilje til at lykkedes sammen. Vores kontor ligger i Odense S ved motorvejsafkørsel 50.    

Vi tilbyder en løn, der modsvarer dine personlige og faglige kvalifikationer. Synes du at stillingen lyder spændende, så send dit CV og ansøgning til Ejer John@brandteknik.dk Stillingen er til tiltrædelse senest 1. januar 2013, men gerne før.

YDERLIGERE INFORMATION Ansættelses vilkår: * Fast ansættelse Ansøg via email: john@brandteknik.dk

Kilde: Jobnet

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
21-11-2012
Udløbsdato
05-12-2012
Job-ID
LJA-4237938
Jobbets adresse

SKANDINAVISK BRANDTEKNIK A/S

Hestehaven 19

5260Odense S

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden

Andre job

Tele-erhverv ApS
Kastrup
Pædagogisk Vikarbureau ApS
København
Siemens Wind Power A/S
Esbjerg
Siemens Wind Power A/S
Vejle
Søg og udlej bolig og lejebolig: boligportal.dk • Læs nyheder fra søndagsavisen: sondagsavisen.dk • Læs reklamer fra min reklame: minreklame.dk
Gratis, dansk email:Godmail.dk • Find job board software: matchwork.com • Få dagens tilbud på: GodPris.nu • Find flyttemand: Henttilbud.dk • Find håndværker: Byggestart.dk