/img/Customers/Denmark/Ofir/Ofir.dk/jobsearch/header_background.jpg

Jobformidler siden 1978

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akutjob - Skolesekretær

Tåsingeskolen

Der er tale om et akutjob. Ledige medlemmer af en arbejdsløshedskasse, hvis dagpengeret udløber inden for højst 13 uger i perioden fra den 1. oktober 2012 til den 1. april 2013 og senest ved udgangen af uge 26 i 2013, opfordres særligt til at søge jobbet.

Holder du af børn, holder du orden, holder du fast, når alt er i bevægelse, holder du på, når opgaverne driller, holder du med hele holdet, holder du bunkerne nede og holder du humøret oppe?

Så vil vi gerne have dig med på holdet.

Da vores dygtige skolesekretær har valgt at gå på efterløn, søger Tåsingeskolen en skolesekretær på fuld tid med primært ansættelse i Centerafdelingen.
Centerafdelingen er et specialpædagogisk skoletilbud til elever med gennemgribende eller omfattende udviklingsforstyrrelser fra børnehaveklassen til 10. klassetrin. Skoletilbuddet er placeret i Svendborg kommune og vi tager imod elever fra hele det syd- og midtfynske område.
Centerafdelingen varetager udover specialpædagogisk undervisning under folkeskoleloven videncenterfunktion indenfor autisme-området og er idrætsskole under TeamDanmark.
Vi har 90 elever placeret i 2 bygninger og ca. 50 ansatte med forskellige fagligheder.

Skolesekretærjobbet er et alsidigt job med store og små daglige glæder og udfordringer. Vi lægger meget vægt på, at du forstår organisationens sammensætning, skolens hverdag, og interesserer dig for børnenes og personalets trivsel. Det er afgørende, at du er bevist om din rolle og den særlige og samlende funktion, som du naturligt vil få både udadtil og indadtil.
Du vil indgå i et tæt samarbejde med ledelsen og det samlede sekretariat på Tåsingeskolen, men mest af alt skal du kunne arbejde selvstændigt med de opgaver, som du får og de opgaver, som du tager.
Du kommer til en dynamisk arbejdsplads, hvor vi hele tiden lader os forstyrre af børn, udvikling, læring og leg.

Vi søger en profil med kompetencer indenfor :
- Office-pakken
- ESDH (Acadre)
- TEA og TRIO eller lignende skoleprogrammer
- budget og regnskabshåndtering
- HR relaterede opgaver
- receptionistfunktion
- kommunikation både skriftligt og mundtligt

Personlige kompetencer:
- fleksibel og selvstændig
- smilende og imødekommende
- systematisk og omstillingsparat
- loyal og med talent for samarbejde
- serviceminded og ansvarsbevidst
- har viden og erfaring med at glæde er en vigtig ingrediens i arbejdslivet.

Ansættelse pr. 1. maj 2013 eller snarest muligt.
Arbejdstidens placering aftales nærmere.
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Svendborg Kommunes HR-afdeling indhenter straffeattest/børneattest på den ansøger, der bliver ansat. Det er en forudsætning for ansættelsen, at attesterne er tilfredsstillende i forhold til stillingerne. Vurderingen foretages af juridisk afdeling i samarbejde med direktøren for Børn og Unge.

Ansøgningsfrist er mandag den 18. marts 2013 kl. 12.00 Ansøgningen med relevante bilag skal sendes elektronisk på taasingeskolenans@svendborg.dk og mærkes Skolesekretær.

Ansættelsessamtalerne forventes at finde sted fredag den 22. marts 2013.

Hvis du er berettiget til akutjob, skal du sammen med ansøgningen sende en skriftlig erklæring fra arbejdsløshedskassen som dokumenterer, at du opfylder betingelserne for at være omfattet af aftalen om akutjob.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til daglig leder Ene Wolfsberg på telefon: 30 17 45 42 eller på vores hjemmeside http://www.center-sundhoj.dk YDERLIGERE INFORMATION Ansættelses vilkår: * Fast ansættelse Ansøg via email: taasingeskolenans@svendborg.dk

Kilde: Jobnet

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
04-03-2013
Udløbsdato
18-03-2013
Job-ID
LJA-4276203
Jobbets adresse

Tåsingeskolen

Eskærvej 69

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden

Andre job

CONNECTPEOPLE APS
Odense C
Siemens Wind Power A/S
Vejle
Frandsen El A/S
Glostrup
Santaris Pharma A/S
Hørsholm

Job fra denne virksomhed

Tåsingeskolen
Svendborg
Søg og udlej bolig og lejebolig: boligportal.dk • Læs nyheder fra søndagsavisen: sondagsavisen.dk • Læs reklamer fra min reklame: minreklame.dk
Gratis, dansk email:Godmail.dk • Find job board software: matchwork.com • Få dagens tilbud på: GodPris.nu • Find flyttemand: Henttilbud.dk • Find håndværker: Byggestart.dk