/img/Customers/Denmark/Ofir/Ofir.dk/jobsearch/header_background.jpg

Jobformidler siden 1978

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Cater

FAZER FOOD SERVICES A/S

FAGLÆRT CATER / ERNÆRINGSASSISTENT

Vi søger en erfaren og service-minded cater eller ernæringsassistent til en af vore Amica personalekantiner beliggende på Østervold Gade i København.  

Her bespiser og servicerer vi dagligt vores kundes ca. 200-300 medarbejdere. Vi er et forholdsvist nyt team på 4-5 kreative og service-mindede kolleger i køkkenet, hvor team-ånden er harmonisk, glad og altid med en god tone. Vi har fælles mål og sørger for at hjælpe hinanden, hvor vi kan og når der er brug for det. Vi kan lide at lave god mad og at yde en høj service hver dag.  

JOBBET & KANDIDATEN
Jobbet består primært i tilberedning af kold og varm mad, servicering og opdækning samt afrydning ved møder, samt kassebetjening. I kantinen laver vi hver dag en varm ret, lun ret, vegetarret, suppe, smørrebrød og sandwichs samt en del gæstebespisning. 1-2 gange om måneden afholdes et aften-arrangement.

Det er et krav, at du er faglært cater eller ernæringsassistent og at du også har nogle års erfaring indenfor faget. Det er vigtigt, at du har god erfaring med forarbejdning og håndtering af friske råvarer og at du er vant til produktion af både varme og kolde retter. Da du vil skulle arbejde med mange forskellige opgaver i køkkenet forventer vi også, at du har erfaring med kassebetjening, servering, mødeservicering, egenkontrol, rengøring af køkken, opvask m.m. Du kan arbejde selvstændigt, og du har en serviceminded indstilling og et godt humør. Du er ambitiøs, ansvarsbevidst og målrettet. Du er stolt af dit håndværk, forstår råvarernes sprog, er kreativ og så brænder du ligesom os for at lave god, flot, velsmagende og ernæringsrigtig mad fra bunden, og er villig til at være med til at udvikle vores koncept. Du skal kunne lide at have travlt og samtidig kunne bevare overblikket, når det går stærkt.

VIRKSOMHEDEN
Fazer Food Services driver personalekantiner for nogle af Danmarks mest kendte og attraktive virksomheder. Vi serverer hjemmelavet mad, hvor duft, smag, farver, sæson, variation og særligt økologi og ernæringsrigtighed spiller en væsentlig rolle. Vi tager udgangspunkt i nysgerrighed, respekt og begejstring for råvarerne og producerer derfor i videst muligt omfang al mad fra bunden.  

Hos os får du mulighed for at kombinere dine kvalifikationer med masser af faglige udfordringer. Der er plads til, at du kan udfolde dig kreativt og du kan selv være med til at præge din arbejdsplads. Og det endda på meget attraktive arbejdstider.
Stillingen er til fastansættelse. Du skal arbejde på fuld tid 37 timer om ugen, mandage til torsdage fra kl. 7:00 15:00, fredage fra kl. 7:00 til 14:30. Personalekantinen er åbent fra kl. 8:00 til 14:00.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt - Ansøgningsfrist: 2. april 2013
Løn: Efter overenskomst

Ansøgning: Er jobbet lige noget for dig, så send din ansøgning med CV på mail til:

Køkkenchef, Jesper Karberg - E-mail: 5143@fazeramica.dk

Ansøgningen skal være mærket: Cater/Assistent og jobbet kan kun søges på ovenstående mail.

Har du spørgsmål til jobbet eller Fazer Food Services i øvrigt, er du velkommen til at kontakte Site Manager, Trine Finne på tlf.22 82 62 65.

Læs mere om Fazer Food Services på http://www.fazer.dk

 

 

 

YDERLIGERE INFORMATION Ansættelses vilkår: * Fast ansættelse Ansøg via email: 5143@fazeramica.dk

Kilde: Jobnet

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
05-03-2013
Udløbsdato
02-04-2013
Job-ID
LJA-4276537
Jobbets adresse

FAZER FOOD SERVICES A/S

Skibhusvej 52A

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden

Andre job

CONNECTPEOPLE APS
Odense C
Siemens Wind Power A/S
Vejle
Frandsen El A/S
Glostrup
Santaris Pharma A/S
Hørsholm
Søg og udlej bolig og lejebolig: boligportal.dk • Læs nyheder fra søndagsavisen: sondagsavisen.dk • Læs reklamer fra min reklame: minreklame.dk
Gratis, dansk email:Godmail.dk • Find job board software: matchwork.com • Få dagens tilbud på: GodPris.nu • Find flyttemand: Henttilbud.dk • Find håndværker: Byggestart.dk