/img/Customers/Denmark/Ofir/Ofir.dk/jobsearch/header_background.jpg

Jobformidler siden 1978

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist til Social- og Integrationsministeriets departement

Social- og Integrationsministeriet

I Social- og Integrationsministeriet giver vi ministeren og Folketinget det bedste grundlag for en virkningsfuld social- og integrationspolitik, og vi arbejder for, at den realiseres og skaber reelle fremskridt for den enkelte borger.

I departementet har vi en stilling ledig til besættelse pr. 1. maj 2013. Den ledige stilling er i Kontoret for Jura og International.

Jura og International
Kontoret for Jura og International er et tværgående kontor i Social- og Integrationsministeriets Departement med 13 AC-medarbejdere og 5 studenter. Vi er både husjurister med ansvar for at sikre høj faglighed i ministeriets juridiske arbejde og lovproces i Danmark, og vi er internationale medarbejdere med ansvar for at placere danske synspunkter på social- og integrationspolitikken internationalt. Den ledige stilling er i jura-gruppen.

Om jobbet
Vi tilbyder dig et spændende og afvekslende arbejde tæt på den politiske beslutningsproces. Vi har et arbejdsmiljø præget af en stærk faglighed, et højt ambitionsniveau og et godt arbejdsklima. I jobbet kommer du til at arbejde med forskellige typer af opgaver bl.a.:

 Udvikling af ny tværgående lovgivning på social- og integrationsområdet. Du vil bl.a. arbejde med at udvikle en mere effektbaseret styring.

 Implementering af reformen af tilsynet med sociale døgntilbud m.v.  Du vil arbejde med at udmønte reformen i tæt dialog med kommuner, regioner, private leverandører og brugerorganisationer.

 Lovproces og lovkvalitet. Du vil sparre med fagkontorerne i huset om igangværende policyinitiativer som del af ministeriets arbejde med at opnå konsistent høj lovkvalitet.

 Forvaltningsjuridisk rådgivning. Du vil sparre med resten af departementet om forvaltningsretlige problemstillinger.

Din profil
Vi forventer, at du er juridisk kandidat (cand. jur.), og at du har et højt fagligt niveau. Din stærke faglighed består både af din generelle juridiske viden, din evne til at agere i en politisk organisation og dine gode kommunikationsevner.  Vi forventer, at du har erfaring med og interesse for bl.a.:
 Ny offentlig styring

 Lovkvalitet

 Processtyring

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra en politisk ledet organisation, og gerne med lovkvalitetsarbejdet. Det vil også tælle positivt, hvis du har erfaring med styring af processer og forløb, f.eks. fra et konsulenthus.

Ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker efter overenskomsten for akademikere i staten, og stillingen besættes som fuldmægtig.

Stillingen er til besættelse pr. 1. maj 2013 eller snarest muligt derefter.

Flere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen eller om os er du velkommen til at kontakte kontorchef Dorte Bech Vizard på telefon 29 28 93 00

Du kan læse mere om Social- og Integrationsministeriet på http://www.sm.dk

Ansøgningen
Du kan søge stillingen elektronisk via vores hjemmeside http://www.sm.dk/job, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og andre relevante dokumenter.
Vil skal modtage din ansøgning senest mandag den 1. april 2013. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 15.

Stillingen er til besættelse snarest.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

YDERLIGERE INFORMATION Ansættelses vilkår: * Fast ansættelse

Kilde: Jobnet

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
14-03-2013
Udløbsdato
01-04-2013
Job-ID
LJA-4280642
Jobbets adresse

Social- og Integrationsministeriet

Holmens Kanal 22

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden

Andre job

Clextral A/S
Gadstrup
Execute.dk
Frederiksberg
TK-Distribution
Tilst
Vica A/S
Kolding
Søg og udlej bolig og lejebolig: boligportal.dk • Læs nyheder fra søndagsavisen: sondagsavisen.dk • Læs reklamer fra min reklame: minreklame.dk
Gratis, dansk email:Godmail.dk • Find job board software: matchwork.com • Få dagens tilbud på: GodPris.nu • Find flyttemand: Henttilbud.dk • Find håndværker: Byggestart.dk