/img/Customers/Denmark/Ofir/Ofir.dk/jobsearch/header_background.jpg

Jobformidler siden 1978

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Palliativ Enhed, Nordsjællands Hospital, Frederikssund søger sygeplejerske i vikariat

Nordsjællands Hospital

Palliativ sengeafsnit:

Vi søger sygeplejerske i vikariat til vores sengeafsnit med 10 døgnsenge.

Du vil indgå aktivt i et dagligt team af læger, sekretær, fysioterapeut, psykolog, socialrådgiver og andre sundhedsprofessionelle. Afdelingen består af et team med meget engagerede sygeplejersker med bred sygeplejefaglig erfaring, hvor der også er plads til kollegaer med mindre erfaring men gerne med interesse for palliation.


Du vil indgå i vagt- og weekendarbejde med erfarne kollegaer.

Fælles arbejdsgrundlag:

Vi arbejder ud fra WHO`s definition af palliation samt Sundhedsstyrelsen anbefalinger for specialiseret palliativ indsats. Vi holder os fortløbende opdateret på at justere og styrke indsatsen ud fra gældende rammer således, at Enheden kan fungere som et kompetencecenter, som det basale palliative niveau kan rådføre sig med.

Styrkelse af samarbejde på tværs af sektorer indgår ligeledes som en del af hverdagen.


Derudover værdsætter vi gode arbejdsforhold, et ligeværdigt samarbejde med respekt for den enkelte og mulighed for læring, mono - og tværfaglig sparring samt supervision ved psykolog.

Positiv tilgang til nye arbejdsopgaver og evne til at se udfordringer frem for begrænsninger incl. en god portion humor fremmer samarbejde, trivsel og arbejdsglæde.Ansættelsesforhold:

Stillingen er 4 måneders vikariat pr. 15. maj eller efter aftale.


Ansættelseskvote efter aftale.


Ansøgningsfrist er mandag d. 22. april kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 17 og 18.


Løn - og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.


Funktionsbeskrivelse kan rekvireres.


Har du lyst at høre mere om stillingerne eller aflægge os et uforpligtende besøg så kontakt afdelingssygeplejerske Elsebeth Rasmussen på tlf.4829 5329.

Ansøgning sendes til afdelingssygeplejerske Elsebeth Rasmussen, Palliativ Enhed A7A8, Frederikssund Hospital, Frederikssundsvej 30, 3600 Frederikssund.


Nordsjællands Hospital er Region Hovedstadens store specialiserede akuthospital til borgere i Nordsjælland.

Nordsjællands Hospital tilbyder behandling på hospitalerne i Hillerød og Frederikssund - samt i Sundhedshuset Helsingør.

Hospitalet har 4.000 dedikerede ansatte, der hver dag arbejder for, at Nordsjællands Hospital er et sikkert og godt sted at være patient. Vores vision er: Patienternes Hospital - først og fremmest.

På Nordsjællands Hospital bliver du en del af en dynamisk kultur og en fagligt stærk organisation, hvor vi hele tiden arbejder på at blive endnu bedre til det, som vi er gode til.
Læs mere på http://www.nordsjaellandshospital.dk
YDERLIGERE INFORMATION Ansættelses vilkår: * Tidsbegrænset periode * Midlertidig Ansøgningsinformation: Skriftligt Ansøg via email: elsebeth.rasmussen@regionh.dk

Kilde: Jobnet

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
12-04-2013
Udløbsdato
22-04-2013
Job-ID
LJA-4292744
Jobbets adresse

Nordsjællands Hospital

Dyrehavevej 29

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden

Andre job

Unicef Danmark
København Ø
Appoint HR
Kongens Lyngby
CONNECTPEOPLE APS
Odense C
Siemens Wind Power A/S
Vejle
Søg og udlej bolig og lejebolig: boligportal.dk • Læs nyheder fra søndagsavisen: sondagsavisen.dk • Læs reklamer fra min reklame: minreklame.dk
Gratis, dansk email:Godmail.dk • Find job board software: matchwork.com • Få dagens tilbud på: GodPris.nu • Find flyttemand: Henttilbud.dk • Find håndværker: Byggestart.dk