/img/Customers/Denmark/Ofir/Ofir.dk/jobsearch/header_background.jpg

Jobformidler siden 1978

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervskonsulent til vores hjerneskadeteam

Jobkompagniet Silkeborg

Jobkompagniet Silkeborg søger en erhvervskonsulent til et barselsvikariat i vores hjerneskadeteam med tiltrædelse 1. december 2013 eller snarest derefter. Der er, som udgangspunkt, tale om en fuldtidsstilling.

Jobkompagniet Silkeborg er et moderne, udviklingsorienteret beskæftigelsescenter med ca. 105 medarbejdere. Vores hovedopgave er at skabe de bedste muligheder for, at sygemeldte og ledige kan udvikle deres personlige og faglige kompetencer, så de kan fastholde eller komme tilbage til et arbejde. I løsningen af denne opgave lægger vi stor vægt på brugerinddragelse og høj faglig kvalitet.

Vi har tidligere, i en længere periode, deltaget i et Empowermentprojekt i samarbejde med det tidligere Århus Amts Afdeling for Folkesundhed. Vore metoder bygger således på Empowermenttilgangen, og som led heri anvender vi bl.a. metoden ''anerkendende udforskning'' (Appreciative Inquiry).

Arbejdet foregår i et tværfagligt team, bestående af socialrådgiver, psykolog, fysioterapeut, værkstedsmedarbejder, samt læge efter behov. Det er teamets og de enkelte faggruppers opgave, at give den sygemeldte eller den ledige netop den bistand, der er nødvendig for at finde en vej (tilbage) til arbejdsmarkedet.
Efterspørgslen på vore tilbud ændres kontinuerligt, og vi søger derfor en medarbejder, der er fleksibel og har mod på at omstille sig til andre arbejdsopgaver, f.eks. i en jobkonsulentfunktion, såfremt det måtte blive nødvendigt.

Dine hovedopgaver vil omfatte:

* Ansvar for tværfaglige tilbud, hvor henvisningsårsagen primært er erhvervet hjerneskade
* Koordinere aftalte indsatser i samarbejde med det tværfaglige team
* Ansvar for at planlægge og gennemføre tværfaglige teammøder
* Vejlede den enkelte kursist og bidrage til udvikling af kursistens arbejdsevne med din faglighed
* Bidrage til den samlede udvikling og afklaring af kursistens arbejdsevne
* Individuelle samtaler med kursister - med fokus på arbejdsmarkedsperspektivet
* Etablere og følge op på virksomhedspraktikker
* Undervise i lovgivning og andre relevante områder
* Deltage i pårørendearrangementer ca. hver 2. måned
* Dialog med sagsbehandlere og andre samarbejdspartnere
* Udarbejde statusrapport, samt diverse referater
Vi søger en erhvervskonsulent, der:

* Er uddannet socialrådgiver
* Har grundigt kendskab til social- og arbejdsmarkedslovgivningen
* Har erfaring fra beskæftigelsesområdet, inkl. etablering af virksomhedspraktik
* Har viden om/interesse for hjerneskadeområdet
* Er engageret og god til at skabe kontakt
* Er god til at etablere og fastholde en motiverende proces hos den enkelte kursist med det tydelige mål, at udvikle de arbejdsmæssige kompetencer
* Har et godt overblik, og som selvstændigt kan planlægge og strukturere arbejdsopgaverne
* Har gode samarbejdsevner
* Har gode kommunikationsfærdigheder, både i skrift og tale
* Er god til at koordinere, og som også i hektiske perioder kan bevare overblikket
* Kan overholde deadlines
Vi tilbyder:

* En ambitiøs arbejdsplads med engagerede medarbejdere i et sundt miljø, hvor målene nås ved såvel rodfæstede, velafprøvede metoder, som ved nytænkning og kreativitet. Der vil derfor også være en grundig introduktion til arbejdsopgaverne
* Vi lægger stor vægt på faglig udvikling, og tilbyder mulighed for supervision ved neuropsykolog på Hjerneskadecentret. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst
Er du interesseret i yderligere oplysninger, kan du kontakte erhvervskonsulent/koordinator Zorica Kragelund på tlf. 89 70 54 23, eller afdelingsleder Dorte Omme på tlf. 89 70 54 54.

Besøg os på http://www.jobkompagnietsilkeborg.dk


Ansøgningsfrist fredag 18. oktober 2013. Ansættelsessamtaler afholdes onsdag 30. oktober - i forlængelse af samtalen vil der en af de følgende dage blive udført test som supplement til samtalen.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online via vores hjemmeside http://www.silkeborgkommune.dk/Kommunen/Job/Ledige-job . Find stillingsopslaget og klik på Send ansøgning. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Har du ikke internetadgang, kan du sende din ansøgning i et almindeligt brev til Silkeborg Kommune, Organisation og Personale, Søvej 1, 8600 Silkeborg. Husk at anføre job nr. 468-O/2013.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes offentlig straffeattest på den person, der ønskes ansat.
Send ansøgning via http://jobcv.ofir.dk/Job.Netv2/LinkGate.aspx?lt=9d65a949-61a3-4227-b2c6-edcebd64add6

Hjemmeside:
http://www.jobkompagniet.silkeborgkommune.dk


Silkeborg Kommune har 87.000 indbyggere. Kommunens 865 km 2 ligger midt i det jyske; rammet ind af vældige skove, blå søer, smukke landsbyer og åbne landskaber. Silkeborg by udgør det naturlige centrum - omkranset af byerne Gjern, Kjellerup og Them som dynamiske satellitter.
Landets 11. største kommune er præget af et alsidigt erhvervs- og handelsliv, et stort udbud af serviceydelser og uddannelser, miljøinstitutioner, sygehus og ikke mindst et meget aktivt og levende kultur- og fritidsliv.
Silkeborg Kommune er en arbejdsmiljøcertificeret arbejdsplads med 7.500 medarbejdere. Den er en lærende og serviceorienteret koncern, der bygger på værdierne: Dialog, Dynamik, Kvalitet og Sammenhæng.
 
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på http://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: http://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=26800004) YDERLIGERE INFORMATION Ansættelses vilkår: * Tidsbegrænset periode * Normal

Kilde: Jobnet

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
04-10-2013
Udløbsdato
18-10-2013
Job-ID
LJA-4360103
Jobbets adresse

Jobkompagniet Silkeborg

Stagehøjvej 9

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden

Andre job

Unicef Danmark
København Ø
Appoint HR
Kongens Lyngby
CONNECTPEOPLE APS
Odense C
Siemens Wind Power A/S
Vejle
Søg og udlej bolig og lejebolig: boligportal.dk • Læs nyheder fra søndagsavisen: sondagsavisen.dk • Læs reklamer fra min reklame: minreklame.dk
Gratis, dansk email:Godmail.dk • Find job board software: matchwork.com • Få dagens tilbud på: GodPris.nu • Find flyttemand: Henttilbud.dk • Find håndværker: Byggestart.dk