header background shadow

Jobformidler siden 1978

CV guide


Her følger lidt gode råd til at lave et CV.Curriculum vitae.

CVer

CVer kan bruges som salgsværktøj i en ansøgning til at dokumentere din gøren og laden i dit arbejdsmæssige liv. Dit CV kan også bruges online, hvis du opretter et CV i en cv-base på Ofir.dk

Lave et CV

Når du skal lave et CV bør du holde dig til lidt men godt princippet. Kør dit CV i omvendt kronologi og hav mest kød på dine 2 vigtigste job i forhold til den stilling du vil søge.

Opret CV

Et godt CV er grafisk simpelt og har gerne et billede, hvis du har et, som er dit CV værdigt. Del gerne dit CV op i arbejde og uddannelse.

Skrive et CV

Når du skal skrive selve CV’et, så bør du angive, hver tiltag med årstal fra aktivitetens start til afslutningen. Din titel og ansvarsområde, samt virksomhedens navn skal med på et CV. CV er bør holdes så simple, at andre let kan overskue dem. Hellere et kort præcist CV end et stort og omfangsrigt. For hver erhverv kan, der være særlige områder du vil betone. Dit CV bør fx have referencer til websider du har lavet, hvis du er webdesigner eller du kan linke til din linkedIn, hvis det er passende for din branche.

Hvordan CV? – Cv’er

Hvordan CV? Jo vi tror på at du bør have flere CVer, som skal benyttes afhængigt af den givne stilling. Optimalt bør du altid tilpasse aktiviteter og ordvalg omkring tidligere jobs, så de opfattes mere gunstigt af læseren. Den skal selvfølgelig altid være korrekt. Mange opsamler referencekald og hvis du har pyntet på dit CV, så får du ikke jobbet. Så vær ærlig, men fremhæv det som er vigtigt i forhold til, hvordan du ser dig selv.


Du kan med fordel oprette dit CV her på Ofir.dk

- så kan virksomhederne også finde dig

Her er nogle gode råd til dit CV:

Gode råd til dit CV 
Lav et enkelt og overskueligt CV

CV-struktur
Et CV kan organiseres på mange måder

Målret dit CV 
Et CV bør udformes efter det job du søger