header background shadow

Jobformidler siden 1978

Selve ansøgningen

Du kan både søge job opfordret og uopfordret

For begge ansøgningsformer er det yderst vigtigt, at du helt klart gør rede for, hvem du er, hvad du kan, og hvorfor du søger jobbet i lige nøjagtig den virksomhed/organisation eller hvis det er en uopfordret ansøgning – hvilken type job du forestiller dig.

Vær opmærksom på, at stadig flere stillinger besættes uden at have været slået op offentligt tilgængeligt i aviser, dagblade eller på nettet. Der er stor forskel på de to måder at søge på. Hvis du søger på klassisk vis, dvs. via en annonce, skal du forsøge at matche de krav og forventninger, der stilles.

Uopfordret ansøgninger

Sender du en uopfordret ansøgning, bør du have pejlet dig ind på modtageren, så du ved, hvad de går efter. Derfor kan det godt betale sig at bruge tid på at finde ud af lige præcis hvor du gerne vil arbejde, hvilket job du gerne vil have og i hvilken virksomhed. Det kræver selvfølgelig en grundig forberedelse, hvor du lærer at spotte, hvor de mulige spændende jobs er. Og så er fordelen naturligvis også, at din ansøgning ikke skal læses og vejes i forhold til en masse andre ansøgninger.
 

Netværk

Jobannoncen