Spørgsmål/Svar Ofir.dk - Har du brug for hjælp til søgning
header background shadow

Spørgsmål til Søgninger

Hvordan gør jeg min søgning mere præcis?

Hvis du har lavet en søgning, eksempelvis på ”controller” får du alle controller annoncer – og relaterede annoncer – i hele landet. Du kan så bruge filtrene til venstre, til eksempelvis at filtrere søgning således, at det kun er stillinger i Midtjylland, der vises. Ligeledes kan du bruge eksempelvis filteret ”Indrykket” til kun at vise annoncer, der er opslået samme dag, eller indenfor den sidste uge.

Du kan også bruge det lille søgefelt, der fremkommer til venstre i skærmen på et søgeresultat, til at lave en fritekstsøgning i det aktuelle søgeresulat.

Hvordan søger jeg på et sted?

Du kan enten skrive et bestemt sted eller postnummer i fritekstfeltet ”Område” og udføre søgningen derfra. Du kan også bruge kortet og søge på en bestemt region. Desuden kan du på en allerede udført søgning bruge filtrene ude til venstre til at indsnævre søgningen til en bestemt region eller kommune

Kan jeg få mit resultat vist på et kort?

Ja. Du vælger blot ”Kortvisning” nederst til venstre i søgeresultatet og du vil få vist, hvor stillingerne er placeret geografisk - på et kort.

Kan jeg søge på flere ord samtidig?

I fritekstfeltet ”Søgeord” kan du godt skrive to – eller flere søgeord. Ofir.dk vil først søge efter stillingsannoncer, der matcher begge ord og dernæst stillingsannoncer, der matcher et af ordene. Eksempelvis vil en søgning på ”salg marketing” give et resultat, der først viser jobannoncer, der matcher både ”salg” OG ”marketing” og dernæst jobannoncer der matcher ”salg” ELLER ” marketing”.

Kan jeg udelukke ord i min søgning?

Ja. I fritekstfeltet ”Område” skriver du blot ”–” lige foran det eller de ord, du ikke vil have med. Eksempelvis vil ”controller –financial” vise controller jobannoncer, men ikke annoncer for financial controllers.

Hvordan ser jeg de annoncer, der er indrykket senest?

Øverst til venstre i søgeresultatet er der en ”drop-down” menu, hvor der står ”Relevans”, vælg i stedet Dato i denne og søgeresultatet vil blive sorteret efter indrykningsdato – med de seneste vist først.

Du kan også bruge filteret ”Indrykket” nederst til venstre i søgeresultatet til kun at vise annoncer, der er opslået samme dag, eller indenfor den sidste uge.

Hvorfor er der nogle annoncer, der er større end andre i søgeresultatet?

Hos Ofir.dk vil vi gerne give dig som jobsøger det størst mulige udvalg af jobannoncer. Derfor møder du to typer af jobannoncer hos os. I resultatvisninger er der store annoncer og små ”smalle” annoncer. De store informative jobannoncer er dem, der er indrykket af Ofir.dk’s kunder. De noget mindre annoncer er de annoncer, Ofir.dk har fundet andre stedet på nettet.

Hvorfor har jobannoncerne forskellig farve i resultatvisningen?

På Ofir.dk er der en hovedside og tre fagportaler for henholdsvis Salg, Økonomi og Pleje. De har hver deres farve og farvekoden på jobannoncerne angiver under hvilken portal, annoncen er indrykket?

Hvordan fungerer søgemaskinen?

Ofir.dk bruger en avanceret søgeteknologi, der er baseret på relevans, på samme måde som Google fungerer. I praksis betyder det, at Ofir.dk indekserer alle jobannoncer på bla. firma, stillingsbetegnelse, ansættelsessted, ansættelsesforhold samt teksten i selve annoncen (herunder blandt andet jobbeskrivelsen). Denne information ligger til grund for søgningen. Hvis du eksempelvis søger efter controller, så vises først alle controller stillingerne og dernæst stillinger der relaterer sig til controller, eksempelvis regnskabsansvarlig eller økonomichef.

Held og lykke med din jobsøgning

Kontakt kundecenter

Åbningstider
Mandag-torsdag: kl. 8.30-16.30
fredag: kl. 8.30-15.30

Jobsøgning -
kom godt i gang

Vær indstillet på, at jobsøgning er en proces, som kræver mange ressourcer, og derfor kan det være en stor hjælp, hvis du griber jobsøgningen struktureret an.

Benyt vore jobsøgnings tjekliste på Jobguiden