Om Ofir.dk - Jobportal siden 1996 |Ofir.dk
header background shadow

Om Ofir

Ofir.dk er en jobportal, hvor jobsøgende er på udkig efter ledige job og virksomheder er på udkig efter nye medarbejdere – og sådan har det været siden 1996, hvor Ofir.dk var den første jobportal i Danmark.

Meningen er, at det skal være nemt for jobsøgende at finde frem til de ledige job, der passer til lige præcis dem. Derfor sker der ofte ændringer på Ofir. Vi arbejder nemlig hele tiden med at designe og optimere Ofir.dk jobportal ud fra den nyeste viden om jobsøgning og har bl.a. udviklet unikke og præcise søgefunktioner, der gør det nemt at søge efter og finde informationer om relevante ledige stillinger.

Tankegangen bag Ofir.dk jobportal er, at jo flere oplysninger, man udveksler, des større er muligheden for, at man finder det rigtige job og at virksomheden ansætter den rigtige medarbejder. Og det er jo det, det i sidste ende handler om.

Ofir.dk er ejet af Ofir a/s - CVR nr. 25165527

Ofir er en del af North Media koncernen. North Media består udover Ofir af BoligPortal, Håndværker.dk, Søndagsavisen, MatchWork, Minetilbud.dk, Bekey, BostadsPortal, MedieCentret Frederiksberg, Mediecentret Nordsjælland og FK distribution.

Kontakt kundecenter

Åbningstider
Mandag-torsdag: kl. 8.30-16.30
fredag: kl. 8.30-15.30

JobannonceCheck (FDIM)

Ofir.dk overholder FDIMs regelsæt for opgørelse af antal stillinger og stillingsannoncer

FDIM regelsæt