Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PHP-udvikler

PHP-udvikler til hurtigt voksende IT virksomhed


Om Valhal IT


Hos Valhal IT er vi specialister i cloud computing, webshops og skræddersyede IT løsninger. Vi er leveringsdygtige i de mest anvendte cloud løsninger. Derudover bygger vi individuelle løsninger fra bunden og det er vores mål altid at være på forkant med udviklingen.


Vi er dedikerede til det vi laver, og var blandt de første i Danmark til at levere cloud løsninger - vi har været med fra starten.


Vores løsninger bygger primært på Microsoft miljøer og vi henvender os typisk til kunder fra 5-100 brugere. Vores primære forretningsområder er IT drift samt webbaseret software udvikling. I vores IT drift afdeling arbejder vi med Microsoft Office365, drift samt support af servere og infrastruktur samt diverse dagligdags ad-hoc supportopgaver fra vores kunder. I vores udviklingsafdeling laver vi blandt andet integrationer og egenudviklede systemer til booking, administration og en række øvrige formål.


Stillingsbeskrivelse


Stillingen indeholder traditionelle IT udviklingsopgaver. Da vi er en vækstvirksomhed vil vi lægge vægt på, at du har lyst og evne til at medvirke til, at vi hele tiden holder os foran vores konkurrenter og tager del i virksomhedens udvikling.


Egenskaber                                        • Du brænder for at arbejde med IT, og er engageret, imødekommende og meget servicemindet

  • Du har veludviklede kommunikationsevner og går struktureret og selvstændigt til værks

  • Du har erfaring med at arbejde i et scrum baseret projektmiljø

  • Du har stærke kompetencer indenfor php, wordpress, Drupal og laravel

  • Du har en tillidsfuld og - tillidsvækkende natur, som gør dig let at samarbejde med

  • Du møder udfordringer med et smil på læben og trives i et miljø med mange og hurtige forandringer


Uddannelse


Der kan være mange indgange til jobbet, men du har formentlig en teoretisk IT-faglig baggrund.


Erhvervserfaring


For at få succes i jobbet er det en fordel, at du har 4-5 års relevant erfaring med selvstændige IT udviklingsprojekter.


Du tilbydes


En meget selvstændig stilling med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder for den rette. Da der er tale om en selvstændig stilling vil du få gode muligheder for at præge jobbet både på kort og længere sigt.


Henvendelse


Voksewerk medvirker til rekrutteringen. Stillingen søges ved at indsende CV og ansøgning via www.voksewerk.dk. For spørgsmål ring til John Martinussen på telefon 27508868.


Ansøgningsfristen udløber 25. august 2017. Kandidater kaldes til samtale løbende og stillingen kan derfor besættes inden fristens udløb.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her