Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Visionær uddannelsesleder til Teknologisk Videncenter


Vil du bidrage til at udvikle vores teknologiske videncenter og være en del af en teambaseret ledergruppe med store ambitioner inden for fremtidens undervisning og teknologi?  
 
Har du lyst til at sætte dit præg på fremtidens teknologiske vidensniveau og være med til at sikre, at vores elever matcher den teknologiske udvikling og et arbejdsmarked i rivende udvikling?  
 
Og kunne du tænke dig at skabe en endnu større og stærkere uddannelsesinstitution, der sikrer et fortsat udbud af erhvervsuddannelser både lokalt og regionalt samt fungerer som den optimale platform til de fremtidige udfordringer på uddannelsesområdet?  
 
Daglig ledelse og udvikling af fremtidens videncenter  
Som uddannelsesleder kan du se frem til en bred og betydningsfuld rolle med tværgående ansvar for at lede og udvikle vores teknologiske videncenter samt ét eller flere uddannelsesområder. Du er derfor med til at sikre, at vi er stedet, hvor unge dannes, uddannes og udvikles. Stedet hvor voksne, virksomheder og organisationer udvikles og tilføres kompetencer.
 
 
”Du får indflydelse på teknologicentrets fremtidige udvikling,
og du er i høj grad med til at sætte dagsordenen for vores undervisning
i tæt samarbejde med mig og tre andre uddannelsesledere,”  
- fortæller uddannelsesleder Mette Elisabeth Gaml-Sørensen.  
 
  Du kan læse hele stillingsopslaget her:  https://www.jobindex.dk/reportage/proof/259?utm_source=jobindex&utm_medium=email&utm_campaign=flow
 
 Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her