Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder til staben i Erhverv og Beskæftigelse, Syddjurs Kommune

Vil du være med til at udvikle fremtidens erhvervs- og beskæftigelsesindsats i Syddjurs? Vi har netop oprettet en ny og spændende lederstilling med plads til udvikling midt i kernen af det strategiske og politiske felt på området.

Erhvervs- og beskæftigelsesområdet er højt prioriteret i Syddjurs kommune, og vores nye leder til staben får udover ansvaret for at støtte den strategiske ledelse af hele området også mulighed for at udvikle afdelingen. Staben består aktuelt af otte dygtige og engagerede medarbejdere – økonomi-, juridisk-, udviklings-, erhvervskonsulenter. Vores nye leder af staben får udover lederopgaven også ansvaret for egne opgaver.

Erhverv og Beskæftigelse er to områder, der blev sammenlagt pr. 1. januar 2018 med sigte på at give gensidig styrke, så der sikres smidige og gode resultater for såvel borgere som for virksomheder i Syddjurs kommune. Resultaterne skal skabes igennem stærk drift og nytænkte partnerskaber og indsatser med virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Vi er stærkt optagede af værdikæden ’Vækst og udvikling i Erhverv - jobskabelse - flere i selvforsørgelse - mere velfærd i Syddjurs’. I Syddjurs gør vi det sammen, så området, og herunder også staben, forventes at arbejde på tværs internt med de øvrige stabe i kommunen. Der arbejdes naturligvis understøttende af driftsledelsen samt ud til og med vores vigtige eksterne samarbejdspartnere på erhvervsområdet og uddannelsesområdet.

Interessentkredsen og samarbejdet er omfangsrig både eksternt og internt, så dagligdagen er farverig, afvekslende og foregår jævnligt i et højt tempo.

Stabens opgaver kan kort beskrives som:

 • Understøttelse af kommunes erhvervsudvikling via samarbejdspartnere og netværk som facilitator
 • Planlægning af kommunal strategiske virksomhedsbesøg
 • Understøttelse af 8 afdelingsledere i form af undervisning og proceshåndtering
 • Økonomistyring og ledelsesinformation i samarbejde med økonomisk stab
 • Kommunikationsopgaver
 • Politisk og strategisk betjening af Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget, samt direktion, koncernledelse og chefen for Erhverv og Beskæftigelse.
 • Udviklings- og implementeringsprojekter
Lederens opgaveansvar er en sammensat opgave, der består af personaleledelse og egne opgaver.

Der er tale om en funktion, hvor der stilles krav til et godt overblik over processer, kompetencefordeling til medarbejderne og den kloge ressourceanvendelse. Porteføljen kan se ud som følger:
 • Personaleledelse
 • Udviklingsopgaver i rollen som projektleder på Erhvervs- og på Beskæftigelsesområdet.
 • Udvikling af og faglig sparring til stabens 8 medarbejdere(socialfaglige, hk’ere og akademikere)
 • Udarbejdelse af sagsfremstillinger og kvalificering heraf
 • Porteføljestyring af den politiske dagsordensportefølje med sparring og support fra øvrige stabe i kommunen.
 • Stabens budget
 • Deltagelse i ledergruppemøder
Den faglige ledelse er central i form af planlægning og kvalitetssikring af opgaveløsningen, samt motiverende faglig sparring af medarbejderne, hvor også mål og rammer afstemmes løbende.

Det er en vigtig opgave at lede og udvikle stabens arbejde med at understøtte den politiske betjening. Konkret betyder det leverancer på input til strategi- og politikudvikling, sagsfremstillinger og øvrig stabsunderstøttelse på et højt niveau, så det bedst muligt sikrer udvalgets muligheder for at udøve politisk ledelse på området.

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget har tilrettelagt en proces for udvikling af en ny politik, som udvalget forventer at præsentere i slutningen af året for byrådet. Processen for udvikling af denne politik, samt den tilhørende strategi og organisationsudvikling, bliver et vigtigt opgaveområde for dig, som bidragende og som leder af dit hold i samarbejde med Chefen for Erhverv og Beskæftigelse samt direktionen.

Personen
Rent fagligt er det en fordel, at du har erfaring fra en lignende stilling i en politisk styret organisation og i den forbindelse også gerne ledelsesmæssig erfaring og eller flair herfor. Det er endvidere ønskeligt, at noget af din erfaring er fra Erhvervsområdet, og også gerne Beskæftigelsesområdet, ligesom indsigt i lovgrundlaget for områderne vil være en fordel.

Erfaring med kommunikation, organisationsudvikling og projektledelse vil også blive vægtet i stillingen. Du har formodentlig en akademisk uddannelse, der matcher stillingens indhold, ligesom du er kommunikativt stærk – både skriftligt og mundtligt.

Personligt vil dine relationelle kompetencer være afgørende for at få succes i stillingen. Et troværdigt og respektfuldt samarbejde med stabens mange samarbejdspartnere er vigtigt. Desuden skal du befinde dig godt i balancen imellem god servicering og evnen til at udfordre, når det kræves.

Du skal evne at kommunikere på alle niveauer med en stærk bevidsthed om din egen rolle i organisationen. Nogle gange er du leder, og nogle gange er du selv aktivt bidragende på opgavebanen.

Rent ledelsesmæssigt skal du evne at motivere en faglig stærk medarbejdergruppe igennem delegering, sparring og involvering, så der bevares en høj kvalitet uden, at du bliver flaskehals.

Det er afgørende, at du har et stort overblik og kan håndtere en betydelig kompleksitet i dine opgaver, ligesom du skal udstråle en vis autoritet for at lykkes.
 
Vi tilbyder dig

En arbejdsplads hvor vi er optagede af at gøre hinanden dygtigere hver dag og behandle hinanden med respekt, åbenhed og anerkendelse. Vi anser forskellighed som en styrke. Her er tale om en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder og stor afveksling i hverdagen. Vi har højt til loftet og en god omgangstone i organisationen og stor fleksibilitet.

Erhverv og Beskæftigelse

Området Erhverv og Beskæftigelse består af i alt ni afdelinger og ca. 170 medarbejdere fordelt på tre lokationer, hvoraf størstedelen er finde på rådhuset i Ebeltoft, hvor staben også befinder sig. Vi er som område og i kommunen generelt meget optagede af at arbejde på tværs. Det tværgående samarbejde er en forudsætning for at skabe resultater og for at gøre det nemt at være borger og virksomhed i Syddjurs.

Se mere om Syddjurs kommune og rammerne for stillingen via følgende links: Ledelses og medarbejdergrundlag, Vision og strategi, beskæftigelsesplan og organisationsplan

Det praktiske

Ansøgningsfrist:               Fredag den 14. september 2018 kl. 12.00

Kontakt:  Chef Erhverv og Beskæftigelse Mette Vestergaard Byskov  på 20 47 85 41

1.samtale:               Torsdag den 20. september

2.samtale:                Torsdag den 27. september (deltagere skal forvente et testforløb)


Løn og ansættelsesvilkår:  I henhold til gældende overenskomst på området.

Forventet niveau er 525.000 kr. + pensionsordning.

Stillingen ønskes besat pr.:1. november 2018

”Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.”.
 
Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 42.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, om er et fællesskab mellem de 12 østjyske kommuner. Tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.
  
Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i kommunens vision ”Vi gør det – sammen” og i kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever i hverdagen internt og i mødet med borgere og samarbejdspartnere.
 
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329860289Phoenix-06c05d6d12018-08-10T12:00:20.430Leder til staben i Erhverv og Beskæftigelse, Syddjurs KommuneVil du være med til at udvikle fremtidens erhvervs- og beskæftigelsesindsats i Syddjurs? Vi har netop oprettet en ny og spændende lederstilling med plads til udvikling midt i kernen af det strategiske og politiske felt på området.

Erhvervs- og beskæftigelsesområdet er højt prioriteret i Syddjurs kommune, og vores nye leder til staben får udover ansvaret for at støtte den strategiske ledelse af hele området også mulighed for at udvikle afdelingen. Staben består aktuelt af otte dygtige og engagerede medarbejdere – økonomi-, juridisk-, udviklings-, erhvervskonsulenter. Vores nye leder af staben får udover lederopgaven også ansvaret for egne opgaver.

Erhverv og Beskæftigelse er to områder, der blev sammenlagt pr. 1. januar 2018 med sigte på at give gensidig styrke, så der sikres smidige og gode resultater for såvel borgere som for virksomheder i Syddjurs kommune. Resultaterne skal skabes igennem stærk drift og nytænkte partnerskaber og indsatser med virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Vi er stærkt optagede af værdikæden ’Vækst og udvikling i Erhverv - jobskabelse - flere i selvforsørgelse - mere velfærd i Syddjurs’. I Syddjurs gør vi det sammen, så området, og herunder også staben, forventes at arbejde på tværs internt med de øvrige stabe i kommunen. Der arbejdes naturligvis understøttende af driftsledelsen samt ud til og med vores vigtige eksterne samarbejdspartnere på erhvervsområdet og uddannelsesområdet.

Interessentkredsen og samarbejdet er omfangsrig både eksternt og internt, så dagligdagen er farverig, afvekslende og foregår jævnligt i et højt tempo.

Stabens opgaver kan kort beskrives som:
 • Understøttelse af kommunes erhvervsudvikling via samarbejdspartnere og netværk som facilitator
 • Planlægning af kommunal strategiske virksomhedsbesøg
 • Understøttelse af 8 afdelingsledere i form af undervisning og proceshåndtering
 • Økonomistyring og ledelsesinformation i samarbejde med økonomisk stab
 • Kommunikationsopgaver
 • Politisk og strategisk betjening af Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget, samt direktion, koncernledelse og chefen for Erhverv og Beskæftigelse.
 • Udviklings- og implementeringsprojekter
Lederens opgaveansvar er en sammensat opgave, der består af personaleledelse og egne opgaver.

Der er tale om en funktion, hvor der stilles krav til et godt overblik over processer, kompetencefordeling til medarbejderne og den kloge ressourceanvendelse. Porteføljen kan se ud som følger:
 • Personaleledelse
 • Udviklingsopgaver i rollen som projektleder på Erhvervs- og på Beskæftigelsesområdet.
 • Udvikling af og faglig sparring til stabens 8 medarbejdere(socialfaglige, hk’ere og akademikere)
 • Udarbejdelse af sagsfremstillinger og kvalificering heraf
 • Porteføljestyring af den politiske dagsordensportefølje med sparring og support fra øvrige stabe i kommunen.
 • Stabens budget
 • Deltagelse i ledergruppemøder
Den faglige ledelse er central i form af planlægning og kvalitetssikring af opgaveløsningen, samt motiverende faglig sparring af medarbejderne, hvor også mål og rammer afstemmes løbende.

Det er en vigtig opgave at lede og udvikle stabens arbejde med at understøtte den politiske betjening. Konkret betyder det leverancer på input til strategi- og politikudvikling, sagsfremstillinger og øvrig stabsunderstøttelse på et højt niveau, så det bedst muligt sikrer udvalgets muligheder for at udøve politisk ledelse på området.

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget har tilrettelagt en proces for udvikling af en ny politik, som udvalget forventer at præsentere i slutningen af året for byrådet. Processen for udvikling af denne politik, samt den tilhørende strategi og organisationsudvikling, bliver et vigtigt opgaveområde for dig, som bidragende og som leder af dit hold i samarbejde med Chefen for Erhverv og Beskæftigelse samt direktionen.

Personen
Rent fagligt er det en fordel, at du har erfaring fra en lignende stilling i en politisk styret organisation og i den forbindelse også gerne ledelsesmæssig erfaring og eller flair herfor. Det er endvidere ønskeligt, at noget af din erfaring er fra Erhvervsområdet, og også gerne Beskæftigelsesområdet, ligesom indsigt i lovgrundlaget for områderne vil være en fordel.

Erfaring med kommunikation, organisationsudvikling og projektledelse vil også blive vægtet i stillingen. Du har formodentlig en akademisk uddannelse, der matcher stillingens indhold, ligesom du er kommunikativt stærk – både skriftligt og mundtligt.

Personligt vil dine relationelle kompetencer være afgørende for at få succes i stillingen. Et troværdigt og respektfuldt samarbejde med stabens mange samarbejdspartnere er vigtigt. Desuden skal du befinde dig godt i balancen imellem god servicering og evnen til at udfordre, når det kræves.

Du skal evne at kommunikere på alle niveauer med en stærk bevidsthed om din egen rolle i organisationen. Nogle gange er du leder, og nogle gange er du selv aktivt bidragende på opgavebanen.

Rent ledelsesmæssigt skal du evne at motivere en faglig stærk medarbejdergruppe igennem delegering, sparring og involvering, så der bevares en høj kvalitet uden, at du bliver flaskehals.

Det er afgørende, at du har et stort overblik og kan håndtere en betydelig kompleksitet i dine opgaver, ligesom du skal udstråle en vis autoritet for at lykkes.
 
Vi tilbyder dig

En arbejdsplads hvor vi er optagede af at gøre hinanden dygtigere hver dag og behandle hinanden med respekt, åbenhed og anerkendelse. Vi anser forskellighed som en styrke. Her er tale om en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder og stor afveksling i hverdagen. Vi har højt til loftet og en god omgangstone i organisationen og stor fleksibilitet.

Erhverv og Beskæftigelse

Området Erhverv og Beskæftigelse består af i alt ni afdelinger og ca. 170 medarbejdere fordelt på tre lokationer, hvoraf størstedelen er finde på rådhuset i Ebeltoft, hvor staben også befinder sig. Vi er som område og i kommunen generelt meget optagede af at arbejde på tværs. Det tværgående samarbejde er en forudsætning for at skabe resultater og for at gøre det nemt at være borger og virksomhed i Syddjurs.

Se mere om Syddjurs kommune og rammerne for stillingen via følgende links: Ledelses og medarbejdergrundlag, Vision og strategi, beskæftigelsesplan og organisationsplan

Det praktiske

Ansøgningsfrist:               Fredag den 14. september 2018 kl. 12.00

Kontakt:  Chef Erhverv og Beskæftigelse Mette Vestergaard Byskov  på 20 47 85 41

1.samtale:               Torsdag den 20. september

2.samtale:                Torsdag den 27. september (deltagere skal forvente et testforløb)


Løn og ansættelsesvilkår:  I henhold til gældende overenskomst på området.

Forventet niveau er 525.000 kr. + pensionsordning.

Stillingen ønskes besat pr.:1. november 2018

”Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.”.
 
Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 42.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, om er et fællesskab mellem de 12 østjyske kommuner. Tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.
  
Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i kommunens vision ”Vi gør det – sammen” og i kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever i hverdagen internt og i mødet med borgere og samarbejdspartnere.
 
 
2018-08-14T12:50:13.587 Vil du være med til at udvikle fremtidens erhvervs- og beskæftigelsesindsats i Syddjurs? Vi har netop oprettet en ny og spændende lederstilling med plads til udvikling midt i kernen af det strategiske og politiske felt på området.Erhvervs- og beskæftigelsesområdet er højt prioriteret i Syddjurs kommune, og vores nye leder til staben får udover ansvaret for at støtte den strategiske ledelse af hele området også mulighed for at udvikle afdelingen. Staben består aktuelt af otte dygtige og engagerede medarbejdere økonomi-, juridisk-, udviklings-, erhvervskonsulenter. Vores nye leder af staben får udover lederopgaven også ansvaret for egne opgaver.Erhverv og Beskæftigelse er to områder, der blev sammenlagt pr. 1. januar 2018 med sigte på at give gensidig styrke, så der sikres smidige og gode resultater for såvel borgere som for virksomheder i Syddjurs kommune. Resultaterne skal skabes igennem stærk drift og nytænkte partnerskaber og indsatser med virksomheder og uddannelsesinstitutioner.Vi er stærkt optagede af værdikæden Vækst og udvikling i Erhverv - jobskabelse - flere i selvforsørgelse - mere velfærd i Syddjurs . I Syddjurs gør vi det sammen, så området, og herunder også staben, forventes at arbejde på tværs internt med de øvrige stabe i kommunen. Der arbejdes naturligvis understøttende af driftsledelsen samt ud til og med vores vigtige eksterne samarbejdspartnere på erhvervsområdet og uddannelsesområdet.Interessentkredsen og samarbejdet er omfangsrig både eksternt og internt, så dagligdagen er farverig, afvekslende og foregår jævnligt i et højt tempo.Stabens opgaver kan kort beskrives som: Understøttelse af kommunes erhvervsudvikling via samarbejdspartnere og netværk som facilitator Planlægning af kommunal strategiske virksomhedsbesøg Understøttelse af 8 afdelingsledere i form af undervisning og proceshåndtering Økonomistyring og ledelsesinformation i samarbejde med økonomisk stab Kommunikationsopgaver Politisk og strategisk betjening af Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget, samt direktion, koncernledelse og chefen for Erhverv og Beskæftigelse. Udviklings- og implementeringsprojekter Lederens opgaveansvar er en sammensat opgave, der består af personaleledelse og egne opgaver.Der er tale om en funktion, hvor der stilles krav til et godt overblik over processer, kompetencefordeling til medarbejderne og den kloge ressourceanvendelse. Porteføljen kan se ud som følger: Personaleledelse Udviklingsopgaver i rollen som projektleder på Erhvervs- og på Beskæftigelsesområdet. Udvikling af og faglig sparring til stabens 8 medarbejdere(socialfaglige, hk ere og akademikere) Udarbejdelse af sagsfremstillinger og kvalificering heraf Porteføljestyring af den politiske dagsordensportefølje med sparring og support fra øvrige stabe i kommunen. Stabens budget Deltagelse i ledergruppemøder Den faglige ledelse er central i form af planlægning og kvalitetssikring af opgaveløsningen, samt motiverende faglig sparring af medarbejderne, hvor også mål og rammer afstemmes løbende.Det er en vigtig opgave at lede og udvikle stabens arbejde med at understøtte den politiske betjening. Konkret betyder det leverancer på input til strategi- og politikudvikling, sagsfremstillinger og øvrig stabsunderstøttelse på et højt niveau, så det bedst muligt sikrer udvalgets muligheder for at udøve politisk ledelse på området.Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget har tilrettelagt en proces for udvikling af en ny politik, som udvalget forventer at præsentere i slutningen af året for byrådet. Processen for udvikling af denne politik, samt den tilhørende strategi og organisationsudvikling, bliver et vigtigt opgaveområde for dig, som bidragende og som leder af dit hold i samarbejde med Chefen for Erhverv og Beskæftigelse samt direktionen.PersonenRent fagligt er det en fordel, at du har erfaring fra en lignende stilling i en politisk styret organisation og i den forbindelse også gerne ledelsesmæssig erfaring og eller flair herfor. Det er endvidere ønskeligt, at noget af din erfaring er fra Erhvervsområdet, og også gerne Beskæftigelsesområdet, ligesom indsigt i lovgrundlaget for områderne vil være en fordel.Erfaring med kommunikation, organisationsudvikling og projektledelse vil også blive vægtet i stillingen. Du har formodentlig en akademisk uddannelse, der matcher stillingens indhold, ligesom du er kommunikativt stærk både skriftligt og mundtligt.Personligt vil dine relationelle kompetencer være afgørende for at få succes i stillingen. Et troværdigt og respektfuldt samarbejde med stabens mange samarbejdspartnere er vigtigt. Desuden skal du befinde dig godt i balancen imellem god servicering og evnen til at udfordre, når det kræves.Du skal evne at kommunikere på alle niveauer med en stærk bevidsthed om din egen rolle i organisationen. Nogle gange er du leder, og nogle gange er du selv aktivt bidragende på opgavebanen.Rent ledelsesmæssigt skal du evne at motivere en faglig stærk medarbejdergruppe igennem delegering, sparring og involvering, så der bevares en høj kvalitet uden, at du bliver flaskehals.Det er afgørende, at du har et stort overblik og kan håndtere en betydelig kompleksitet i dine opgaver, ligesom du skal udstråle en vis autoritet for at lykkes. Vi tilbyder digEn arbejdsplads hvor vi er optagede af at gøre hinanden dygtigere hver dag og behandle hinanden med respekt, åbenhed og anerkendelse. Vi anser forskellighed som en styrke. Her er tale om en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder og stor afveksling i hverdagen. Vi har højt til loftet og en god omgangstone i organisationen og stor fleksibilitet.Erhverv og BeskæftigelseOmrådet Erhverv og Beskæftigelse består af i alt ni afdelinger og ca. 170 medarbejdere fordelt på tre lokationer, hvoraf størstedelen er finde på rådhuset i Ebeltoft, hvor staben også befinder sig. Vi er som område og i kommunen generelt meget optagede af at arbejde på tværs. Det tværgående samarbejde er en forudsætning for at skabe resultater og for at gøre det nemt at være borger og virksomhed i Syddjurs.Se mere om Syddjurs kommune og rammerne for stillingen via følgende links: Ledelses og medarbejdergrundlag, Vision og strategi, beskæftigelsesplan og organisationsplanDet praktiskeAnsøgningsfrist: Fredag den 14. september 2018 kl. 12.00Kontakt: Chef Erhverv og Beskæftigelse Mette Vestergaard Byskov på 20 47 85 411.samtale: Torsdag den 20. september2.samtale: Torsdag den 27. september (deltagere skal forvente et testforløb)Løn og ansættelsesvilkår: I henhold til gældende overenskomst på området.Forventet niveau er 525.000 kr. pensionsordning.Stillingen ønskes besat pr.:1. november 2018 Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v. . Du kan søge jobbet ved at klikke på Send ansøgning . Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk job.Syddjurs Kommune har omkring 42.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, om er et fællesskab mellem de 12 østjyske kommuner. Tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet. Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i kommunens vision Vi gør det sammen og i kommunens værdier åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever i hverdagen internt og i mødet med borgere og samarbejdspartnere.10Phoenix06c05d6d101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-08-14T00:00:000010https://syddjurs.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=c39d0b89-a6bb-4335-9b42-db4a783e9af40EuropaDanmarkJyllandØstjyllandSyddjurs3333371Erhverv og Beskæftigelse11Lundbergsvej 28400EbeltoftDKDanmarkORS/06c05d6d_logo.jpegORS/Small/06c05d6d_logo.jpeg0
Rekruttering@syddjurs.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent616657EmplyPremium pakken - 60 dage490b9f5c-9de6-4b0a-9da8-a5da93952c8c_45100111https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=06c05d6dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=06c05d6dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=06c05d6d&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=06c05d6d&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Ledelse_og_HR/Ledelse/6.jpgMed et job indenfor Ledelse bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Leder lige noget for dig.12007991Dansk3Læse/ tale131918Leder6Ledelse356901417Mette Vetergaard ByskovRekruttering@syddjurs.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK