Afdelingsleder til udskolingen på Herstedlund skole.

Herstedlund skole i Albertslund søger en samarbejds- og udviklingsorienteret afdelingsleder med en arbejdsglæde, der smitter og som brænder for at skabe en skole, der styrker børnenes trivsel og læring. En afdelingsleder som, sammen med den øvrige ledelse, vil stå i spidsen for en skole med ambitioner.

Profil
Du er ambitiøs på både elevernes, skolens og egne vegne, og dit fokus og erfaringsgrundlag ligger i skolens ældste klasser. Dine faglige kvalifikationer og personligt drive betyder, at du kan fungere som en troværdig og stærk personaleleder. Du har øje for at understøtte personalets rammer for samarbejde og udvikling, så vi fortsat er en attraktiv arbejdsplads. Du er god til at involvere personalet i skolens udvikling, og du sætter tydelig retning for arbejdet med at opnå de bedste resultater for eleverne.

Som afdelingsleder skal du kunne vejlede og supervisere det pædagogiske personale, så de får mulighed for at implementere skolens målsætninger. Du skal varetage den daglige ledelse af udskolingen, herunder sparring med afdelingens team, forældresamarbejde og elevindsatser i samarbejde med skolens interne og eksterne ressourcepersoner herunder UU-Vestegnen og områdets klubber. Desuden vil du skulle varetage pædagogisk administrative opgaver herunder vikaranvisningen.

Du bliver en del af skolens ledelse, som vil bestå af skoleleder, viceskoleleder, afdelingsleder og SFO- leder samt skolens sekretariat.

Børnenes læring og trivsel er vores omdrejningspunkt. Vi vægter medindflydelse, medbestemmelse og medansvar, som er grundpillerne i kommunens MED-aftale højt. Vores fokus er at skabe et godt børneliv med læring og tryghed for den enkelte elev i respekt for fællesskabet.

Vi forventer, at du

 • har en relevant uddannelse og et grundigt kendskab til folkeskolens aktuelle opgaver og udfordringer
 • har opdateret viden om læringsprocesser og stort kendskab til udvikling af inkluderende læringsmiljøer
 • er klar til at indgå i et tæt parløb med skolens ledelsesteam om samarbejdet mellem lærere og pædagoger i udskolingen
 • arbejder med tydelige mål og klare forventninger
 • evner at delegere og reflektere
 • har erfaring fra arbejde med børn og familier med særlige behov samt viden om specialpædagogiske indsatser
 • opleves som anerkendende, empatisk og lyttende.

Vi tilbyder dig
 • en skole med tydelig målsætning:
  • Vi vil distriktets børn – I vælger os
  • Du opnår dine mål – og du får din rette uddannelse
  • Vi har de dygtigste medarbejdere til at hjælpe dig
  • Alle er en del af fællesskabet – alle bidrager til fællesskabet
  •  
 • en lokalt forankret skole med et ambitiøst ledelsesteam
 • en engageret, positiv og udviklingsorienteret personalegruppe en engageret og konstruktiv forældregruppe, som bakker op og er glade for skolen stor indflydelse på skolens udvikling
 • en skolebestyrelse, der bakker op og engagerer sig i skolens udvikling
 • et samarbejdende lederteam med plads til sparring og udvikling
For mere information er du velkommen til at
 • kontakte Skoleleder Søren Hald på tlf.: 43687153 for at aftale evt. besøg på skolen og yderligere oplysninger.
 • indhente oplysninger på skolens hjemmeside www.herstedlundskole.dk
 • orienterer dig på Albertslund kommunes hjemmeside: www.albertslund.dk

Tiltrædelse 1. august 2018

Ansøgning og frist
Vi ser frem til at modtage din målrettede ansøgning, hvor du tydeligt angiver, hvad du kan bidrage med til vores skole. Der bliver indhentet straffeattest og børneattest. Derudover bliver der indhentet reference hos nuværende leder.

Vi skal have din ansøgning senest 7. maj 2018 kl. 12. Vi afholder ansættelsessamtaler den 18. maj 2018 og 2. samtalerunde den 22. maj 2018.

Ansøgning sendes via Emply-systemet. Vær opmærksom på at indstille/tjekke dit eget spamfilter. Der har været tilfælde, hvor svar via systemet er havnet i et filter.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:5. april 2018

Afdelingsleder til Gruppeordningen

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup
Er du vores nye pædagoguddannet afdelingsleder for specialområdet? Den ene af vores to afdelingsledere i gruppeordningen har søgt nye udfordringer, vi søger derfor en ny engageret og rodfæstet afdelingsleder med stærke relationelle kompetencer. Du s...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:5. april 2018

Afdelingsleder i Gruppeorningen

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup
Afdelingsleder til Gruppeordningen Er du vores nye pædagoguddannet afdelingsleder for specialområdet? Den ene af vores to afdelingsledere i gruppeordningen har søgt nye udfordringer, vi søger derfor en ny engageret og rodfæstet afdelingsleder med st...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:5. april 2018

Teamleder til Statens Its Kundeområde i Augustenborg

Statens It

Albertslund
Har du lyst til at være med til at bygge en ny enhed op af Statens It i Augustenborg? Statens Its Kundeområde etablerer et kundevendt team, der primært skal betjene Miljø- og Fødevareministeriets institutioner vest for Storebælt, men andre kunder i ...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:5. april 2018

Teamleder til Statens Its kundeområde

Statens It

Albertslund
Statens It søger en teamleder til et kundevendt team, der betjener Energi,- Forsynings-og Klimaministeriet og Uddannelses- og Forskningsministeriet. Du kommer til at indgå i et område bestående af 6 mindre it driftspartnerteams og et tværgående kund...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:5. april 2018

Afdelingsleder til Plejecentret Aftensol

Plejecentret Aftensol

Er du sygeplejerske, og har du lyst til sammen med beboere, pårørende og dine kolleger at skabe den bedst mulige hverdag for beboerne på Plejecentret Aftensol? Vi søger en afdelingsleder til at bidrage til det gode ældreliv på vores plejecenter. Ple...