Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skanderborg Forsyning søger en konsulent til HR og organisationsudvikling

Brænder du for at arbejde med forandringsprocesser og udvikling? Er du motiveret for at understøtte og udvikle en professionel arbejdsplads med høj trivsel? Trives du i en relationsskabende funktion og i tværfagligt samarbejde? Så er det måske dig, vi søger!

Skanderborg Forsynings forretningsområder er vandforsyning og afledning af spildevand. Vi har skærpet vores fokus på kerneopgaven og på at skabe balance mellem sikker drift og udvikling af fremtidens løsninger. Skanderborg Kommune, som udgør forsyningsområdet, er i vækst med mange nye borgere og virksomheder og sammen med klimaudfordringer, høje miljøkrav og samfundsmæssigt fokus på bæredygtighed, sætter det store krav til Skanderborg Forsynings strategiske udvikling og den daglige opgaveløsning.

Om dit nye job
I stillingen som konsulent indenfor HR og organisationsudvikling skal du, i tæt samarbejde med virksomhedens ledelse, være med til at videreudvikle en organisation i forandring.

Som forsyning navigerer vi i et spændingsfelt mellem regulerings- og lovgivningskrav på den ene side og løbende udvikling samt brug af nye teknologier på den anden. Det stiller store krav til vores organisation og medarbejdere, og som intern konsulent får du en vigtig opgave i at supportere ledergruppen, så vi samtidig med løsningen af kerneopgaven også sikrer høj arbejdsglæde, motivation og et godt arbejdsfællesskab, der kan og vil gøre en forskel.

Du kan se frem til en spændende og bred opgaveportefølje, hvor dine mest centrale opgaver er

 • ledelsessparring og organisationsudvikling
 • rekruttering i samarbejde med eksterne konsulenter samt on- og offboarding af medarbejdere
 • planlægning af MUS og gennemførsel af medarbejderundersøgelser
 • at udvikle og professionalisere forretningsgange på tværs af virksomheden
 • at planlægge og facilitere møder samt afholde temadage både internt og med eksterne samarbejdspartnere
 • at understøtte virksomhedens strategiske udvikling


Du får 55 dygtige kollegaer, der har forskellige faglige baggrunde og som varetager alle opgaver indenfor vand- og spildevandsforsyning. Du vil få en vigtig rolle i at understøtte på tværs af virksomhedens forretningsområder. Stillingen lægger op til en udadgående profil, der trives med tværfagligt samarbejde med meget teknisk faglige kollegaer.

Du refererer til Økonomichef Jeanett Bak Jensen og bliver en del af afdelingen Økonomi & Management med 12 imødekommende og engagerede kollegaer, som varetager en bred række opgaver indenfor kunderådgivning, kommunikation, intern service, HR samt regnskab og regulering.

Om dig
Vi forestiller os, at du har minimum tre års erfaring indenfor HR-området og har skabt resultater i rollen som enten facilitator, projektleder, udviklings- eller organisationskonsulent.

Derudover forventer vi, at du

 • har en relevant kandidatuddannelse
 • er nysgerrig og har analytisk tilgang, der tør udfordre plejer og samtidig er løsningsorienteret
 • har erfaring med forandringsprocesser og formår at skabe følgeskab og forankring
 • er samarbejdsorienteret, kan facilitere processer og inddrage mange forskellige fagligheder omkring fælles mål
 • er initiativrig, god til at skabe et overblik og arbejder systematisk med opgaveløsningen
 • ser sammenhænge og udviklingsmuligheder og kan sammenfatte dette i projektbeskrivelser eller beslutningsoplæg
 • kan varetage forskellige roller og opgaver samt tage fat, hvor der er behov
 • er tydelig og stærk til at kommunikere på dansk både i tale og på skrift?

Hvorfor vælge os?
Du tilbydes et job med stor variation og høj grad af indflydelse med frihed under ansvar. Du kommer til at arbejde tæt sammen med ledelsen og får en central rolle i udviklingen af organisationen. Der vil være rig mulighed for faglige udfordringer og personlig udvikling. Vores arbejdsplads er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og masser af imødekommende og engagerede kolleger, der omgås hinanden i en uformel og humoristisk tone. Vi vægter plads til familien og en ’højt til loftet’-tilgang, som harmonerer med engagement, ansvarlighed og teamsamarbejde mod fælles mål.

Interesseret?
Send os din ansøgning og CV ved at trykke på "Send ansøgning" herunder hurtigst muligt og senest den 15. juni 2021. Samtalerne afholdes d. 21. juni og 25. juni. Inden en eventuel anden samtale, bliver du bedt om at udfylde en personprofil og en kognitiv test. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion.

Lønnen fastsættes efter kvalifikationer. Tiltrædelse pr. 1. august 2021.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte
Skanderborg Forsyning
Skanderborg Forsyning A/S er ejet af Skanderborg Kommune.

Kerneopgaven for Skanderborg Forsyning er at levere drikkevand af høj kvalitet og rense spildevand med omtanke og ansvarlighed for mennesker, samfund og natur. Samtidig medvirker forsyningen til miljøforbedringer og klimatilpasning med nytænkende anlægsprojekter i samarbejde med Skanderborg Kommune.

Vores stræben efter de bedste løsninger skaber et højt kvalificeret, tværfagligt miljø og unikke muligheder for inspirerende, professionel i samspil med dygtige kolleger, samarbejdspartnere og forbrugere.

Vi er stolte af at løse vores opgaver, især når vi løser dem i fællesskaber. Fællesskaber med kommunen, med borgerne og med andre samarbejdspartnere, der deler vores interesse og ansvar for en bæredygtig forsyning i fremtiden.

AquaGlobe er en udviklingsplatform og et videns- og formidlingscenter, hvor vi udvikler forsyningens kerneydelse i åbne partnerskaber og formidler udviklingsprojekter og nyskabende løsninger til vores omverden.

Ansøgningsfrist:
15. juni 2021

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.