Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skive College søger direktionssekretær

Skive College søger direktionssekretær med tiltrædelse 1. oktober 2020. Stillingen er med reference til direktøren.

Skive College er en stærk uddannelsesinstitution med to gymnasiale uddannelser og 32 erhvervsuddannelser.

Arbejdsområde
Som direktionssekretær kommer du til at arbejde helt tæt på ledelsen, og du skal være med til at sikre kvalitet og struktur. Du får bl.a. til opgave at følge op på resultater inden for skolens drifts- og vækstområder. Du får et indgående og unikt kendskab til skolens opgaver, strategi, udvikling og styring. Stillingen kræver, at du er loyal, har et organisatorisk talent, og at du samtidig kan have mange bolde i luften.

Desuden skal du være indstillet på at løse mangeartede administrative opgaver og opgaver af mere praktisk karakter som fx mødeplanlægning, referatskrivning og lignende. Det er vigtigt, at du er struktureret og selv kan tage initiativ til at få løst nogle opgaver.

Som person skal du være serviceorienteret og god til at samarbejde. Du skal samtidig befinde dig godt i en planlæggende og koordinerende rolle.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med direktøren og skolens bestyrelsen, og du skal være indstillet på fleksible arbejdstider, da der kan være sene eftermiddags- og aftenmøder.

Profil
Vi forventer, at du…

  • Har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau.
  • Har kendskab til direktions- og bestyrelsesbetjening.
  • Har erfaring med projektstyring.
  • Kan arbejde struktureret og målrettet med at skabe resultater.
  • Har stærke kommunikative evner - især skriftligt.
  • Er ansvarsbevidst og ser dig selv som en del af den større helhed.
  • Tilegner dig viden omkring regler og procedurer på skoleområdet, der er nødvendige for at kunne udføre arbejdet korrekt.

Vi lægger desuden vægt på, at du har et godt humør og kan lide at samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere med meget forskellige baggrunde og fagligheder.

Løn og ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Ansøgning
Ansøgninger skal sendes elektronisk via knappen "Send ansøgning" senest den 30. juli 2020 kl. 9:00. Ansøgninger, som sendes på anden vis, vil blive returneret til afsenderen og indgår ikke i ansøgerfeltet.

Tiltrædelse
Den 1. oktober 2020

Yderligere information:
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Desiré Christoffersen på 99 14 92 73.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Skive College er beliggende på adresserne Arvikavej 2B og Kongsvingervej 1 i Skive. Skive College er en erhvervsrettet uddannelsesinstitution med 270 medarbejdere og ca. 1500 årselever. Vi har uddannelsesudbud inden for det merkantile område og det tekniske område på erhvervsuddannelsesniveau med faglige uddannelser indenfor flere områder herunder efteruddannelse samt gymnasieuddannelser inden for hhx – Handelsgymnasium og htx - Tekniske Gymnasium. Skive College sætter kvaliteten i højsædet. Læs mere og oplev vores uddannelser på www.skivecollege.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.