Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nyuddannet udvikler

 

Er du nyuddannet og på jagt efter dit første job som udvikler? Vil du gerne arbejde med de nye teknologier? Søger du et fagligt netværk, hvor du kan få sparring og inspiration? Så er du måske vores nye Java udvikler.

 

Som Java udvikler får du mulighed for at arbejde med nogle af de nyeste teknologier. Her kan bl.a. nævnes Java 8, Java EE 7, CDI og CXF. Løsningen kører på flere forskellige driftsplatforme, hvor vi taler Cloud, Unix, Wildfly 8, RabbitMQ, MariaDB og MongoDB. På værktøjssiden arbejder vi med Git, Gradle, Bamboo og Stash. Du behøver ikke at have erfaring med disse teknologier og værktøjer – det får du gennem dit arbejde hos os.

 

Din karriere som udvikler begynder i Støttesystemer, der er en del af systemlandskabet i den kommunale rammearkitektur. De består af selvstændige, men integrerede løsninger, der binder alle de forskellige fagsystemer sammen og sikrer, at de kommunale systemer kan tilgå relevante data. Støttesystemer understøtter fagsystemerne idet de opsamler og udstiller information af fælles interesse. De indeholder således ikke forretningsfunktionalitet, men distribuerer data af fælles interesse. Der er tale om store datamængder. Løsningen kommer til at håndtere i størrelsesordenen 80-100 millioner sager, hvilket stiller store krav til løsningens performance.

 

Du vil indgå i et introforløb, hvor du vil få indblik i løsningen, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores dygtige Java udviklere og vores arkitekt. Vi prioriterer din udvikling, således at du med tiden kan løse mere og mere komplekse opgaver. Du deltager i analyse, design, implementering, dokumentation og test, og du vedligeholder og videreudvikler vores eksisterende software.

 

Om dig

Du har færdiggjort eller er ved at færdiggøre din IT uddannelse inden for softwareudvikling f.eks. fra ITU, DTU eller lignende uddannelsesinstitution. Som person er du engageret, og du brænder for at udvikle software andre kan bruge. Du er nysgerrig og vil gerne lære nyt, fordi du ved, at det er vejen frem.

 

Desuden er du:

  • Proaktiv – du sidder ikke og vente på at blive sat i gang, men opsøger aktivt opgaver og viden
  • En positiv og konstruktiv teamplayer – også i en travl og foranderlig hverdag.
  • God til at kommunikere - du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

 

Støttesystemer er en løsning, der er en del af systemlandskabet i den kommunale rammearkitektur. De består af selvstændige, men integrerede løsninger, der binder alle de forskellige fagsystemer sammen og sikrer, at de kommunale systemer kan tilgå relevante data. Støttesystemer understøtter fagsystemerne idet de opsamler og udstiller information af fælles interesse. De indeholder således ikke forretningsfunktionalitet, men distribuerer data af fælles interesse. Der er tale om store datamængder. Løsningen kommer til at håndtere i størrelsesordenen 80-100 millioner sager, hvilket stiller store krav til løsningens performance. Alt i alt er der gode muligheder for at videreudvikle sig – også med andre spændende opgaver.

 

I KMD har vi også et Young Professionals netværk for alle fastansatte medarbejdere til og med 35 år. Netværket Young Professionals har til formål at styrke relationen mellem unge ansatte i KMD samt sikrer et større indblik i KMD's mange forretningsområder. Vi skaber et styrket netværk gennem faglige og sociale initiativer, hvor bl.a. faglig sparring og opbygning af relationer er i højsædet.

Som medlem af Young Professionals har du mulighed for at deltage i vores forskellige arrangementer og skabe et godt netværk med andre young professionals i KMD.

 

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Head of Department Winnie Ehlers Thorsen 41381086.

 

Copyright KMD 2017 (C)


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her