Udviklingskonsulent


 
Den Danske Scenekunstskole står midt i en omstilling til en ny uddannelsesvirkelighed, som har medført omfattende forandringer på skolens afdelinger og uddannelser. De eksisterende uddannelse skal akkrediteres til bachelorniveau og i de kommende år skal scenekunstskolen udvikle et kandidatniveau, som indebærer overgangen til en ny stillingsstruktur med nye roller for ledere, undervisere og teknisk/administrativt personale. Vi søger derfor en helhedsorienteret udviklingskonsulent som kan være med til at understøtte udviklingen af scenekunstskolens ledelse og medarbejdere og ruste dem til at navigere i en organisation i forandring. Som udviklingskonsulent skal du i tæt dialog med rektor og ledelse være med til at føre scenekunstskolen gennem de mange forandringsprocesser og skabe trivsel blandt medarbejderne.  
 
 
STILLINGSTITEL 
Udviklingskonsulent. 
 
 
ARBEJDSOPGAVER  
Dit arbejde bliver blandt andet:  
 

 • Sparring med rektor vedrørende organisationsudvikling 
 • Ledelsesudvikling og -sparring 
 • Medarbejderudvikling og trivselssamtaler  
 • Understøttelse af processen omkring rekrutteringen af medarbejdere, herunder udarbejdelse af stillingsbeskrivelser og gennemførelse af ansættelsesaftaler
 • Understøttelse af fælles kompetenceudvikling, herunder fælles uddannelsesforløb, tværgående seminarer og temamøder 
 • Udvikling af rekrutteringsstrategier i samråd med ledelsen og samarbejdsudvalg  
 
Prioritering af opgaverne aftales løbende med rektor, og du vil derudover arbejde tæt sammen med rektor, administrationschef og de andre medarbejdere i de funktioner, som bistår ledelsen i udviklingen af organisationen. 
 
Du vil have fast arbejdssted på scenekunstskolens afdeling i København, men forventes også løbende at være tilstede på scenekunstskolens øvrige adresser i Fredericia, Odense, Odsherred og Århus. 
 
 
KVALIFIKATIONER 
Du har sandsynligvis en længere videregående uddannelse og erfaring med organisationsudvikling og konflikthåndtering. Du har et stærkt organisatorisk blik og en omfattende viden om ledelses- og medarbejderudvikling, og du evner at omsætte din indsigt til konkrete indsatser baseret på tæt dialog med ledelse og medarbejdere.
 
Vi forestiller os, at du har arbejdet som erhvervspsykolog e.lign., og at du:  
 
 • Har viden om og erfaring med udvikling af trivsel og arbejdsmiljø 
 • Er initiativrig, selvkørende og i stand til at sætte dagsordenen i komplekse forandringsprocesser 
 • Erfaring med leder- og medarbejderudviklingsprojekter fra større (uddannelses)institutioner 
 • Kan give sparring i coaching, forandringsledelse og konfliktløsning 
 • Har gode kommunikationsevner og personlig gennemslagskraft 
 • Har erfaring med undervisning og facilitering af møder, workshops, kompetenceudviklingsforløb m.v.  
 • Har omfattende erfaring med at håndtere samarbejdsvanskeligheder og konflikter i fx teams.  
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til rektor Mads Thygesen math@scenekunstskolen.dk eller eventuelt 41722050. 

 
 
ANSÆTTELSESVILKÅR 
Stillingen er på 37 timer ugentligt.  
 
Løn efter overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle kvalifikationstillæg.   
 
Tiltrædelse er 1. marts 2018 (eller efter aftale). Stillingen er tidsbegrænset til 4 år med udløb den 28. februar 2022. 
 
Personaleansvarlig og daglig leder er rektor. 
 
Du vil have fast arbejdssted på scenekunstskolens afdeling i København, men forventes også løbende at være tilstede på scenekunstskolens øvrige adresser i Fredericia, Odense, Odsherred og Århus. 
 
 
ANSØGNING 
Søg stillingen ved at klikke på Søg stillingen herunder og upload din ansøgning, CV og relevante bilag senest den 19. januar 2018.  Ansøgninger, som modtages efter dette tidspunkt, vil ikke komme i betragtning.  
 
Samtaler vil blive afholdt i uge 4.  
 
DDSKS ser forskellighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. 
 
 
DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLE 
Den Danske Scenekunstskole (DDSKS) er en kunstnerisk højere videregående uddannelsesinstitution under Kulturministeriet med uddannelsessteder i Aarhus, Fredericia, Odense, København og Odsherred.  
 
DDSKS tilbyder uddannelser inden for alle aspekter af scenekunst og har omkring 212 fuldtidsstuderende, der arbejder i et tværfagligt studiemiljø, hvor det både er muligt at fordybe sig i sit eget fag og deltage i tværgående projekter, produktioner og forestillinger i forskellige formater. 
 
Derudover tilbyder DDSKS både efter- og videreuddannelse målrettet den professionelle scenekunstbranche. 
 
Find mere information om Den Danske Scenekunstskole, dens uddannelser og studerende på ddsks.dk. 
 
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. januar 2018
Udløbsdato:22. januar 2018

Udviklingskonsulenter til Copenhagen Solutions Lab

Kommunal udvikling

Vil du være med til at udvikle fremtidens intelligente by? Copenhagen Solutions Lab (CSL) i Københavns Kommune søger to skarpe udviklingskonsulenter inden for Smart City. Opgaven København vil være en af Europas smarteste byer og for at opnå det, sk...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:22. januar 2018

Udviklingspolitisk rådgiver / projektkonsulent til SF

SF - Socialistisk Folkeparti

København
Har du lyst til at arbejde med demokratiprojekter i udviklingslande og være med til at styrke SF som et internationalt orienteret parti? Vil du bidrage til hvordan de globale udfordringer kan mødes med konkrete solidariske og grønne svar? Kan du sam...
Indrykket:10. januar 2018
Udløbsdato:1. februar 2018

Udviklingskonsulent - Uddannelse og job

Pædagogik og Læring

Albertslund
Center for Skoler, Institutioner og Kultur - Afsnit for Pædagogik og Læring - i Ballerup Kommune søger en udviklingskonsulent til at arbejde inden for området uddannelse og job.I Ballerup Kommune har vi en sammenhængende strategi for børn og unge 0-...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:1. februar 2018

Center for Skole og Uddannelse søger en læreruddannet udviklingskonsulent med erfaring inden for pædagogik, didaktik og IT

Hvidovre Kommune

Brøndby
Er du vores nye fyrtårn inden for brugen af IT i den pædagogiske praksis? Kan du være med til udvikle, understøtte og kvalificere skolerne og klubbernes udvikling og igangværende arbejde på dette område? Så er det dig, vi søger! Hvem er vi? Center f...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:1. februar 2018

Center for Skole og Uddannelse søger en læreruddannet udviklingskonsulent med erfaring inden for pædagogik, didaktik og IT

Hvidovre Kommune

Brøndby
Er du vores nye fyrtårn inden for brugen af IT i den pædagogiske praksis? Kan du være med til udvikle, understøtte og kvalificere skolerne og klubbernes udvikling og igangværende arbejde på dette område? Så er det dig, vi søger! Hvem er vi? Center f...