Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunalfaglig chefkonsulent til teknik- og miljøområdet

Som chefkonsulent i COK skal du understøtte teknik- og miljøområdets drift og udvikling ved bl.a. at udvikle uddannelser, kurser, workshops og konferencer, som bidrager til ny og nyttig viden, nye færdigheder og nye kompetencer i den enkelte kommune og på tværs af kommunegrænser. 

Du bliver ansvarlig for tilbud og aktiviteter, som udvikles i tæt samarbejde med KL og områdets mange interessenter, herunder ikke mindst KTC’s faggrupper og sekretariat, DABYFO, KEF og kommunernes teknik- og miljøfaglige medarbejdere. Det drejer sig om tilbud og aktiviteter, der både afholdes som åbne landsdækkende kompetencetilbud og som skræddersyede forløb for en eller flere samarbejdende kommuner. 

Du bliver tilknyttet et fagligt team, men fordi COK organiserer sig efter opgaven, forventes du også at arbejde på tværs af og bidrage til udvikling i COKs øvrige teams. Dine arbejdsopgaver i COK vil blive mangeartede og alsidige. Til gengæld vil du med din særlige faglighed have mulighed for at præge områdets strategiske og fremadrettede udvikling.

Dine kvalifikationer
Vi forventer, at du har en solid og bred erfaring fra teknik- og miljøområdet, hvor din store kontaktflade giver dig en god forståelse for områdets fremtidige behov og ønsker. Du har en stærk faglighed inden for f.eks. plan- eller miljøområdet, og du har samtidig solid erfaring med borgerinvolverende processer og den nye myndighedsrolle. 

Du brænder for at være med til at udvikle fremtidens teknik og miljø, og du har lyst til at gøre det sammen med gode og dygtige kollegaer, som brænder for samme sag. Du er selvledende og motiveres af at være en del af et større arbejdsfællesskab, også selvom du til tider arbejder alene eller ude af huset.

Som chefkonsulent i COK er du ansvarlig for salg af forløb og etablering af partnerskaber på teknik- og miljøområdet. Du skal derfor have sans for forretning og trives ved at opsøge nye markeder og kunder, tage på kundebesøg og udvikle eller tilpasse forløb, som kunden vil købe. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at udarbejde og følge op på budgetter og prognoser.

Derudover ser vi gerne, at du kan byde ind med: 

  • Navigationsfærdigheder på strategisk niveau i et kompleks kommunalt maskinrum 
  • Blik for design af nye tilbud og aktiviteter til og i samspil med kommunerne
  • Proceshåndtering – fra ideudvikling til afholdelse, afslutning, evaluering og videreudvikling af aktiviteter
  • Undervisnings- og proceskompetencer, herunder gode kommunikations-færdig¬heder såvel skriftligt som mundtligt
  • Faglige indspark og ejerskab ind i forskellige udviklingsprojekter inden for f.eks. planlægning, miljø, cirkulær økonomi, den dobbelte myndighedsrolle, strategisk ejendomsforvaltning, boligsociale helhedsplaner samt erhverv- og turisme
  • Viden om datainformerede styringsmetoder og redskaber til f.eks. byudvikling og social/kulturelle indsatser
  • Rådgivning inden for styring, effektivisering og forbedring af sektorens samspil med lokalsamfund, foreninger, erhvervsliv, forsyningsselskaber og øvrige samarbejdsflader
  • En stort fagligt netværk, som du kan bringe i spil i forhold til at styrke COKs markedsposition. 
Om COK
COK er en forening og er ejet af de 98 kommuner, der udøver deres ejerskab gennem KL. COKs formål er at understøtte kommunestyrets drift og udvikling gennem aktiviteter for politikere, ledere og medarbejdere. Det skal føre til ny viden, færdigheder og nye kompetencer i den enkelte kommune og på tværs af kommunerne. COK har 60 medarbejdere fordelt på seks kontorer i Aalborg, Aarhus, Vejen, Odense, Næstved og Herlev. Læs mere om COK her.

Om stillingen
Som chefkonsulent referer du til afdelingschefen i Aarhus. Du vil blive tilknyttet vores kontor i Aarhus eller Herlev, og du skal være indstillet på, at der vil være en del rejseaktivitet forbundet med jobbet, da vores kunder er alle 98 kommuner.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt med udgangspunkt i den kommunale overenskomst. 

Tiltrædelse forventes 1. november 2018.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Claus Damgaard på T: 2164 5235 E: cda@cok.dk eller chefkonsulent Hanne Lykke på T: 4040 9079 E: hl@cok.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som gerne må tage afsæt i sektorens udfordringer og de forretningsperspektiver, du ser. 

Send din ansøgning med CV til job@cok.dk senest fredag den 31. august 2018 kl. 12.00. 

Første samtaler afholdes den 13. og 14. september, mens anden samtale finder sted den 21. september. 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her