Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs dansklærer til overbygningen søges pr. 1. august 2018

Er du uddannet lærer og fagligt engageret og ambitiøs? Er du samarbejdsorienteret og ønsker du at bidrage til – og udfolde dig på en skole i udvikling? Vil du samtidig gerne undervise i dine linjefag som er dansk og meget gerne engelsk og biologi, så har Skolen på Nyelandsvej en ledig stilling i overbygningen, som måske er noget for dig. Du skal have lyst til at varetage klasselærerfunktionen og indgå i teamsamarbejde på årgangen.
 
Du har stærke faglige kvalifikationer og brænder for dine fag. Du er god til tydelig og anerkendende klasseledelse, og du kan holde mange bolde i luften. Derudover er det en forudsætning, at du arbejder inkluderende og kan differentiere din undervisning. Du har meget gode samarbejdsevner.
 
Skolen på Nyelandsvej vil være en fantastisk skole for børn og voksne, hvor læring er meningsfuld, progressiv og virkelighedsnær - en kreativ og evidensbaseret skole fuld af initiativ, bevægelse og udviklende fællesskaber. Skolen som helhed arbejder ud fra værdierne ANSVARLIGHED, ANERKENDELSE OG RESPEKT.
 
Vi har ca. 950 elever fra 0. – 9. klasse. Skolen ligger centralt på Frederiksberg tæt på metro og Frederiksberg Centeret. 1. august 2016 blev skolen opdelt i hhv. indskolings – og udskolingsafdeling fordelt på to matrikler. Indskolingen for 0. – 5. klasse ligger på Nyelandsvej og  udskolingsafdelingen for 6. – 9. klasse er placeret på Lollandsvej. Vi er ca. 100 engagerede medarbejdere. Teamstrukturen vægtes højt og medarbejderne arbejder i årgangsteam.
 
Frederiksberg Kommune har fokus på målstyret læring samt inklusion og klasserumsledelse, hvilket også er skolens indsatsområde.
 
På skolens hjemmeside www.frb-ny.skoleintra.dk kan du læse mere om bl.a. skolens vision og  pædagogiske principper.

Hvad kan vi tilbyde?:
Der er et rigtig godt og fagligt stærkt samarbejde mellem lærerne på årgangen, AKT-lærerne, læsevejlederne, specialuv., supervisorer, skolebibliotekarerne m.fl., som alle vil bakke dig op.
 
Du vil få mulighed for at være med til at opbygge og præge en ny udskolingsafdeling.
 
Du vil blive ansat på overenskomstmæssige vilkår. Der vil blive indhentet børne- og straffeattest.
 
Hvis du vil vide mere om skolen eller den ledige stilling, er du meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder Jens Rud Madsen på 28980905 eller adm. leder Birgitte Flader på telefon 38 21 09 00.
 
Vi vil meget gerne have din ansøgning hurtigst muligt og senest den senest den 17. juni 2018. Du skal sende din ansøgning elektronisk ved at anvende knappen hvor der står: Send ansøgning. Der bliver afholdt ansættelsessamtaler hurtigst muligt.
 
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lærer med linjefag i dansk og musik

Øbro Fri Skole

København
Øbro Fri Skole søger senest pr. 1. november 2018 en fagligt dygtig og omsorgsfuld lærer til vores dejlige skole. Du skal kunne undervise i dansk på forskellige klassetrin og i musik fra 1. klasse til 6. klasse. Stillingen indeholder følgende fag: Da...
Indrykket:27. juli 2018
Udløbsdato:7. september 2018

Matematiklærer til 2. årgang på Amager Fælled Skole

Amager Fælled Skole

Amager Fælled Skole søger en energisk og engageret matematik- og idrætslærer til 2. årgang fra 1. september 2018 eller snarest derefter. Vi søger en drengeidræts- og matematiklærer til 2. årgang. Det vil være en fordel, hvis du også kan undervise i ...
Indrykket:1. august 2018
Udløbsdato:22. august 2018

Lærer til specialklasserækken i Friluftsskolen ved Skolen ved Sundet

Skolen ved Sundet

Genopslag Brænder du for dine fag, og har du kendskab til specialpædagogiske problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega. Friluftsskolen søger en uddannet lærer, der har linjefag i dansk, engelsk og historie og gerne er uddannet læsevejleder...
Indrykket:3. august 2018
Udløbsdato:20. august 2018

Naturfaglig lærer til Specialklasserækken i Friluftsskolen ved Skolen ved Sundet

Skolen ved Sundet

Genopslag Har du en naturfaglig profil, og har du interesse i at arbejde med børn med bevægelseshandicap? Så er du måske vores nye kollega. Friluftsskolen ved Skolen ved Sundet søger en uddannet lærer, der har en naturfaglig profil og gerne har linj...
Indrykket:3. august 2018
Udløbsdato:21. august 2018

Lærer eller journalist med brugerbaggrund til Medicinpædagogisk Team

Center Nord-Vest Stab

Har du oplevet at have en psykisk lidelse, og har du lyst til at bringe det i spil i et tværsektorielt team, så er det måske dig, vi søger. Vi søger en medarbejder, der har personlig erfaring med psykisk lidelse og har lyst at være med til at implem...
Indrykket:6. august 2018
Udløbsdato:20. august 2018