Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs dansklærer til overbygningen søges pr. 1. august 2018

Er du uddannet lærer og fagligt engageret og ambitiøs? Er du samarbejdsorienteret og ønsker du at bidrage til – og udfolde dig på en skole i udvikling? Vil du samtidig gerne undervise i dine linjefag som er dansk og meget gerne engelsk og biologi, så har Skolen på Nyelandsvej en ledig stilling i overbygningen, som måske er noget for dig. Du skal have lyst til at varetage klasselærerfunktionen og indgå i teamsamarbejde på årgangen.
 
Du har stærke faglige kvalifikationer og brænder for dine fag. Du er god til tydelig og anerkendende klasseledelse, og du kan holde mange bolde i luften. Derudover er det en forudsætning, at du arbejder inkluderende og kan differentiere din undervisning. Du har meget gode samarbejdsevner.
 
Skolen på Nyelandsvej vil være en fantastisk skole for børn og voksne, hvor læring er meningsfuld, progressiv og virkelighedsnær - en kreativ og evidensbaseret skole fuld af initiativ, bevægelse og udviklende fællesskaber. Skolen som helhed arbejder ud fra værdierne ANSVARLIGHED, ANERKENDELSE OG RESPEKT.
 
Vi har ca. 950 elever fra 0. – 9. klasse. Skolen ligger centralt på Frederiksberg tæt på metro og Frederiksberg Centeret. 1. august 2016 blev skolen opdelt i hhv. indskolings – og udskolingsafdeling fordelt på to matrikler. Indskolingen for 0. – 5. klasse ligger på Nyelandsvej og  udskolingsafdelingen for 6. – 9. klasse er placeret på Lollandsvej. Vi er ca. 100 engagerede medarbejdere. Teamstrukturen vægtes højt og medarbejderne arbejder i årgangsteam.
 
Frederiksberg Kommune har fokus på målstyret læring samt inklusion og klasserumsledelse, hvilket også er skolens indsatsområde.
 
På skolens hjemmeside www.frb-ny.skoleintra.dk kan du læse mere om bl.a. skolens vision og  pædagogiske principper.

Hvad kan vi tilbyde?:
Der er et rigtig godt og fagligt stærkt samarbejde mellem lærerne på årgangen, AKT-lærerne, læsevejlederne, specialuv., supervisorer, skolebibliotekarerne m.fl., som alle vil bakke dig op.
 
Du vil få mulighed for at være med til at opbygge og præge en ny udskolingsafdeling.
 
Du vil blive ansat på overenskomstmæssige vilkår. Der vil blive indhentet børne- og straffeattest.
 
Hvis du vil vide mere om skolen eller den ledige stilling, er du meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder Jens Rud Madsen på 28980905 eller adm. leder Birgitte Flader på telefon 38 21 09 00.
 
Vi vil meget gerne have din ansøgning hurtigst muligt og senest den senest den 17. juni 2018. Du skal sende din ansøgning elektronisk ved at anvende knappen hvor der står: Send ansøgning. Der bliver afholdt ansættelsessamtaler hurtigst muligt.
 
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Studiejob: en sjov og lærerig arbejdsplads

BEGRAVELSESGUIDEN.DK ApS

København
Det er ikke bare sjovt at arbejde hos os - det er også lærerigt. Selvom det lyder tørt, så lever Begravelsesguiden af at rådgive inden for begravelse. Begravelse , tænker du, det lyder da dødssygt . Men det er det faktisk slet ikke - læs her hvorfor...
Indrykket:16. maj 2018
Udløbsdato:1. juli 2018

Lærer til barselsvikariat ved folkeskoleafdelingen på Sankt Annæ Gymnasium

Sankt Annæ Gymnasium - Folkeskoleafdeling

Med ansættelse pr. 1. august 2018 søger vi en lærer på fuld tid med linjefag i dansk og tysk til vores udskoling. Barselsvikariatet er for hele skoleåret 2018-19. Brænder du for dine fag, og vil du høj faglighed, kollegialt samarbejde og udvikling? ...
Indrykket:6. juni 2018
Udløbsdato:20. juni 2018

Lærere til Skolen i Charlottegården

Skolen i Charlottegården

Skolen i Charlottegården søger tre uddannede lærere på fuld tid til faste stillinger med tiltrædelse den 1. august 2018. Vi søger lærere til mellemtrinet, primært til fagene matematik og engelsk. Du må meget gerne have specialpædagogisk erfaring, me...
Indrykket:6. juni 2018
Udløbsdato:20. juni 2018

Lærer til indskolingen på Ellebjerg Skole

Ellebjerg Skole

Ellebjerg Skole vokser, og vi skal derfor bruge en dygtig og engageret dansklærer til vores indskoling! Om os Ellebjerg Skole ligger i hjertet af det gamle Sydhavnen, og vores elever afspejler Sydhavnens dejlige mangfoldighed. Vi er ambitiøse og uhø...
Indrykket:6. juni 2018
Udløbsdato:20. juni 2018

To dansklærere til Ørestad Skole - en skole med virtuel æstetisk profil

Ørestad Skole

Er du læreruddannet med dansk som linjefag? Vil du være en del af en skole, hvor samhørighed, tryghed og anderledes læringsaktiviteter er væsentlige værdier, og hvor det virtuelle samt medier spiller en helt særlig rolle? Så søg denne stilling. Øres...
Indrykket:7. juni 2018
Udløbsdato:21. juni 2018