Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs dansklærer til overbygningen søges pr. 1. august 2018

Er du uddannet lærer og fagligt engageret og ambitiøs? Er du samarbejdsorienteret og ønsker du at bidrage til – og udfolde dig på en skole i udvikling? Vil du samtidig gerne undervise i dine linjefag som er dansk og meget gerne engelsk og biologi, så har Skolen på Nyelandsvej en ledig stilling i overbygningen, som måske er noget for dig. Du skal have lyst til at varetage klasselærerfunktionen og indgå i teamsamarbejde på årgangen.
 
Du har stærke faglige kvalifikationer og brænder for dine fag. Du er god til tydelig og anerkendende klasseledelse, og du kan holde mange bolde i luften. Derudover er det en forudsætning, at du arbejder inkluderende og kan differentiere din undervisning. Du har meget gode samarbejdsevner.
 
Skolen på Nyelandsvej vil være en fantastisk skole for børn og voksne, hvor læring er meningsfuld, progressiv og virkelighedsnær - en kreativ og evidensbaseret skole fuld af initiativ, bevægelse og udviklende fællesskaber. Skolen som helhed arbejder ud fra værdierne ANSVARLIGHED, ANERKENDELSE OG RESPEKT.
 
Vi har ca. 950 elever fra 0. – 9. klasse. Skolen ligger centralt på Frederiksberg tæt på metro og Frederiksberg Centeret. 1. august 2016 blev skolen opdelt i hhv. indskolings – og udskolingsafdeling fordelt på to matrikler. Indskolingen for 0. – 5. klasse ligger på Nyelandsvej og  udskolingsafdelingen for 6. – 9. klasse er placeret på Lollandsvej. Vi er ca. 100 engagerede medarbejdere. Teamstrukturen vægtes højt og medarbejderne arbejder i årgangsteam.
 
Frederiksberg Kommune har fokus på målstyret læring samt inklusion og klasserumsledelse, hvilket også er skolens indsatsområde.
 
På skolens hjemmeside www.frb-ny.skoleintra.dk kan du læse mere om bl.a. skolens vision og  pædagogiske principper.

Hvad kan vi tilbyde?:
Der er et rigtig godt og fagligt stærkt samarbejde mellem lærerne på årgangen, AKT-lærerne, læsevejlederne, specialuv., supervisorer, skolebibliotekarerne m.fl., som alle vil bakke dig op.
 
Du vil få mulighed for at være med til at opbygge og præge en ny udskolingsafdeling.
 
Du vil blive ansat på overenskomstmæssige vilkår. Der vil blive indhentet børne- og straffeattest.
 
Hvis du vil vide mere om skolen eller den ledige stilling, er du meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder Jens Rud Madsen på 28980905 eller adm. leder Birgitte Flader på telefon 38 21 09 00.
 
Vi vil meget gerne have din ansøgning hurtigst muligt og senest den senest den 17. juni 2018. Du skal sende din ansøgning elektronisk ved at anvende knappen hvor der står: Send ansøgning. Der bliver afholdt ansættelsessamtaler hurtigst muligt.
 
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

To uddannede lærere til dagbehandlingsskolen Solbakken

Solbakken Skole

København
Solbakken er en del af Center for Socialpædagogik og Psykiatri (CSP) og har plads til 64 elever i alderen 6-16 år fordelt på to afdelinger i Valby og Emdrup. Hver afdeling har fire grupper med omkring 8 elever i hver. Vi søger to dygtige lærere, der...
Indrykket:24. september 2018
Udløbsdato:19. oktober 2018

Dygtig matematik- og fysik/kemilærer til ordblinde udskolingselever på Kirkebjerg Skole

Kirkebjerg Skole

Frederiksberg
Genopslag Har du lyst til et godt og tæt teamsamarbejde med flere lærere omkring en mindre elevgruppe? Så søger Kirkebjerg skole i Vanløse en lærer til vores læseklasse for udskolingselever. Vores læseklasser er mindre klasser på 5-10 elever, hvor l...
Indrykket:25. september 2018
Udløbsdato:24. oktober 2018

Lærer til Skolen i Charlottegården

Skolen i Charlottegården

København
Skolen i Charlottegården er Københavns Kommunes tilbud for normalt begavede børn, som er diagnosticerede med svær ADHD og eller autismespektrumforstyrrelser. Skolen er normeret til 152 elever. Dette er et genopslag for at tiltrække flere kvalificere...
Indrykket:25. september 2018
Udløbsdato:21. oktober 2018

Lærer til sprogvejledning til Område Amager i Børne- og Ungdomsforvaltningen

Område Amager

København
I Københavns Kommune ønsker vi at give nytilkomne børn og unge med lidt eller intet kendskab til dansk sprog den bedste start i skole og institution. Derfor søger vi en lærer til sprogvejledning, som både kan afdække nytilkomne børns sproglige kompe...
Indrykket:26. september 2018
Udløbsdato:19. oktober 2018

Uddannet lærer til matematik og musik til indskolingen på Guldberg Skole

Guldberg Skole

Frederiksberg
Genopslag Er du uddannet lærer og optaget af den didaktiske del af læreropgaven? Foretrækker du at arbejde i team og ønsker du at bidrage til, og udfolde dig på, en skole i udvikling? Og vil du samtidig gerne undervise i dine linjefag, som bl.a. er ...
Indrykket:3. oktober 2018
Udløbsdato:23. oktober 2018