Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Visionær og ambitiøs daglig leder søges til Jægersborg Børnehus Afd. Tjørnestien

 

Visionær og ambitiøs daglig leder søges til Jægersborg Børnehus Afd. Tjørnestien

Er du visionær og ambitiøs på dagtilbudsområdets vegne?  Kan du lede og understøtte pædagogiske udviklingsprocesser, som skaber og sikrer høj faglig kvalitet? Vil du være en vigtig del af et ambitiøst ledelsesteam, som arbejder proaktivt med de nationale som kommunale visioner og politiske dagsordner, der er på daginstitutionsområdet? Så er du den daglige leder vi søger til Jægersborg Børnehus.

Fra 1. januar 2020 bliver daginstitutionen Dragen sammenlagt med Jægersborg Børnehus, og ændre i den forbindelse navn til Afdeling Tjørnestien

Jægersborg Børnehus vil pr. 1. januar 2020 består af 3 huse på hver sin matrikel, Afdeling Sauntesvej og Afdeling Solsiden, som begge har kompetencecenterfunktion tilknyttet med hver deres specialisering. Samt Afdeling Tjørnestien, som alment 0-6 år integreret daginstitution.

Vi søger en visionær og ambitiøs daglig leder til Jægerborg Børnehus i afd. Tjørnestien, 37 timer om ugen med tiltrædelse 1. januar 2020 eller snarest derefter

Jobbet

Som daglig leder i Jægersborg Børnehus Afd. Tjørnestien, bliver din opgave at varetage den daglige personale- og pædagogfaglige ledelse af Afd. Tjørnestien. I tæt samarbejde med institutionslederen og afdelingslederen, og det øvrige ledelsesteam, skal du varetage sikring og udvikling af den daglige pædagogiske praksis, faglighed og drift, herunder administrative opgaver. Du har til opgave, at sikre deltagelsesmuligheder for alle børn, også for børn med særlige udfordringer, i differentierede fællesskaber.

Du skal planlægge, iværksætte og lede pædagogernes tilrettelæggelse af de pædagogiske processer og læringsmiljøer, der understøtter det enkelte barn og børnegruppens læring og udvikling. Som daglig leder indgår du i og bidrager til at sikre faglig, kollegial sparring og kvalitet i opgaveløsningen. Ligesom du har et stort ansvar for at sikre et godt arbejdsmiljø med en høj social kapital. Du skal understøtte, implementere og videreføre Jægersborg Børnehus vision, værdier og inkluderende kultur, som omfatter en høj grad af forældreinvolvering og forældresamarbejde.

Relationer og fællesskab er udgangspunktet for vores inkluderende pædagogisk praksis

Vores pædagogiske udgangspunkt er relationer og fællesskaber, som danner grundlag for vores inkluderende praksis. Vi arbejder målrettet med social inkluderende pædagogik, differentierede fællesskaber og læringsrum. Vi arbejder med pædagogisk organisering af de daglige aktiviteter og rutiner, for at skabe de bedste rammer for læring. Ligesom vi målrettet arbejder med de fysiske rammers betydning for børnenes læringsrum.

Vores pædagogiske fundament er baseret på ressource og værditænkning. Vi ser derfor i muligheder og succeser frem for begrænsninger. Vi vægter en positiv indfaldsvinkel til hverdagens udfordringer med smil og humor som en del af fagligheden. Som daglig leder kommer denne værditænkning til udtryk i din daglige fremtræden og handlinger.

Ledelsesteamet

I Jægersborg børnehus har vi et stærkt ledelsesteam og fællesskab, som består af institutionslederen, 3 daglige ledere, samt 3 afdelingsledere. Vi har som ledelsesteam fokus på kerneopgaven via udvikling og sikring af høj faglig kvalitet, et godt arbejdsmiljø i et relationelt arbejdsfællesskab, samt en tydelig og nærværende ledelsestilgang.

Du vil, som daglig leder, indtræde i et ledelsesteam, hvor vi løser opgaverne gennem dialog og sparring, hvor vi hjælper, støtter og udfordrer hinanden, samt udvikler os ledelsesmæssigt som personligt sammen. Du vil, som en del af ledelsesteamet, være med til at sætte rammer og retning for den fortløbende udvikling af Jægersborg Børnehus. Endvidere vil du indgår i et ugentligt ledelsesparrings- og refleksionsrum med institutionslederen og de daglige ledere af Afd. Sauntesvej og Afd. Solsiden.

Som daglig leder i Afd. Tjørnestien refererer du til institutionslederen af Jægersborg Børnehus, Ann Chérie Fleron 

Vi har høje ambitioner for dagtilbudsområdet

I Jægerborg Børnehus har vi høje ambitioner for dagtilbudsområdet. Vi er certificeret som videns – og kompetencecenter for inklusion og diversitet i dagtilbud i Gentofte Kommune. Vi holder os orienteret om de samfundsmæssige tendenser og de politiske strømninger, og vi deltager ofte i flere kommunale som nationale, evidens- og forskningsprojekter.

Du bliver som daglig leder af Afdeling Tjørnestien, en del af spændende udviklingsorganisation, hvor du vil få rig mulighed for at udfolde dine kompetencer og lederpotentialer.

Endvidere har Gentofte Kommune også et højt ambitionsniveau på børneområdet. Med visionen: "Tryghed, Leg og Læring - Børn Forandrer Verden" har vi en ambition om, at et hvert barn motiveres, inspireres og udfordres til toppen af deres potentiale. Du vil som daglig leder også have mulighed for at blive inddraget i den generelle udvikling af Gentofte Kommunes dagtilbudsområde.

Kandidatkrav

Vi søger dig, som brænder for at være med til at skabe de bedste deltagelsesmuligheder for alle børn, i trygge og forudsigelse rammer. Dig, som ser værdien i at være med til at udvikle læringsmiljøer med afsat i deltagelsesmuligheder, børneperspektivet og den pædagogiske læreplan. Dig, som har en reflekterende og anerkendende tilgang til børn, forældre og dine samarbejdspartner.

Vi søger dig, som vægter teamledelse og samarbejde højt, og som sætter en ære i at få pædagogik, inklusion, værdier og strategier til at gå op i en højere enhed, så det bliver praksisnært og nærværende. Dig, som kan inspirere, motivere og lede medarbejdere, til dagligt at skabe de bedste betingelser for børnenes læring, udvikling og trivsel. Dig, som er tillidsskabende og nærværende i dit lederskab, og som er tydelig og retningsgivende når det kræves.

Vi søger dig, som har indsigt i og kompetence til at anvende grundlæggende teorier og evidensbaseret viden i den daglige praksis, og som holder dig opdateret i den nyeste viden. Dig, som har indsigt i og erfaring med at understøtte socialpædagogiske tilgange og metoder i en almen pædagogisk ramme.

Af dig forventer vi at:

 • Du er min. uddannet pædagog/socialpædagog, med en stærk faglighed og et positivt overskud

 • Du har ledererfaring samt en relevant lederuddannelse på diplomniveau eller lignende

 • Du har kendskab til socialpædagogik og/eller det systemiske tankesæt

 • Du har social inklusionsmodullet på diplomniveau, eller er indstillet på at gennemføre det

 • Du har en god mundtlig og skriftlig formuleringsevne, samt IT kendskab på brugerniveau

 • Du er engageret, ansvarlig og har overblik

 • Du er villig til at udvikle dig fagligt som personligt

Vi kan tilbyde dig:

 • Et spændende pædagogisk højt fagligt og ambitiøst miljø

 • Et hus med plads til refleksion og faglig udvikling

 • Kvalitetssikring og udvikling af det pædagogiske arbejde

 • En institution med god balance mellem traditioner og nytænkning

 • Et hus hvor kompetence- og udviklingsarbejde er i højsædet

 • Efter/videreuddannelse

Rammerne i Jægersborg Børnehus består af:

Afd. Sauntesvej har til huse i en stor hyggelig gammel villa med mange spændende legemiljøer. Vi har en skøn legeplads i flere niveauer, samt en naturlegeplads med bål sted. Vi er et kommunalt dagtilbud med ca. 89 børn i alderen 0-6 år, fordelt på 3 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper. Kompetencecenteret i afd. Sauntesvej er normeret til at modtage 7 børn, hvoraf de 5 pladser henvender sig til børnehavebørn med koncentrations-, tilknytnings- og socioemotionelle udfordringer, samt ADHD-lignende træk, og 2 pladser der henvender sig til vuggestuebørn med præmature udfordringer og senfølger heraf. Børnene er inkluderet i børnegrupperne på stuerne. Vores personalegruppe udgør ca.26 fastansatte heraf 1 daglig leder, 1 afdelingsleder, 19 pædagoger, 4 pædagogmedhjælpere, 1 køkkendame samt 2-3 studerende.

Afd. Solsiden har til huse i et nyere stort lyst og rummeligt hus med plads til fysisk udfoldelse og spændende legemiljøer. Vi har en dejlig stor naturlegeplads med mange udfoldelsesmuligheder bl.a. en stor bålplads. Vi er et kommunalt dagtilbud med ca. 76 børn i alderen 0-6 år, fordelt på 2 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper. Kompetencecenteret i afd. Solsiden er normeret til at modtage 6 børn, hvor de 6 pladser henvender sig til børnehavebørn med udfordringer inden for autismespektret. Endvidere har vi en nichespecialisering i forhold til børn med synshandicap, samt børn med cerebral parese. Børnene er inkluderet i børnegrupperne på stuerne. Vores personalegruppe udgør ca.20 fastansatte heraf 1 daglig leder, 1 afdelingsleder, 15 pædagoger, 1 pædagogmedhjælper, 1 køkkendame samt 1-2 studerende.

Afd. Tjørnestien har til huse i et nyere stort lyst og rummeligt hus, med et stort alrum med plads til fysisk udfoldelse og spændende legemiljøer. Vi har dejlig legeplads flere niveauer plads med til leg med redskaber, cykler, sand og vand i et grønt miljø. Vores tætteste naboer er Tjørnegårdsskolen og vi ligger direkte op af Jægersborg Idrætspark. Vi er et kommunalt dagtilbud med ca. 70 børn i alderen 0-6 år, fordelt på 2 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper. Vores personalegruppe udgør ca.18 fastansatte heraf 1 daglig leder, 1 afdelingsleder, 8 pædagoger, 6 pædagogmedhjælper, 1 køkkendame samt 1-2 studerende.

Yderligere oplysninger

Jægerborg Børnehus er en røgfri institution

Du kan læse mere om Jægersborg Børnehus på vores hjemmeside: www.jb.gentofte.dk

Du kan læse mere om afd. Tjørnestien (Tidligere Dragen) her: www.dragen.gentofte.dk

Du er velkommen til at kontakte pædagogisk leder i Dagtilbud Gentofte Kommune, Michael Andersen: tlf. 30 57 19 01 for yderligere oplysninger.

Du er også velkommen til at kontakte institutionsleder i Jægersborg Børnehus, Ann Chérie Fleron tlf. 51 90 44 06 for evt. spørgsmål / besøg.

Ansøgningsfrist: 21.oktober 2019

1. samtalerunde afholdes fredag d.1. november 2019

2. samtalerunde afholdes tirsdag d.5.november 2019

Tiltrædelse: 1. Januar 2020 eller snarest herefter.

Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst.

Stillingen er på lederoverenskomst, gennemsnitligt 37 timer pr. uge. Aflønning fastsættes efter forhandling med relevant forhandlingsberettiget organisation.

I Gentofte Kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelse på børne- og ungeområdet skal indhentes børne- og straffeattest.

Vi arbejder digitalt i Gentofte Kommune. Derfor modtages ansøgninger udelukkende via den digitale ansøgningsformular.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330097354Phoenix-181749c712019-09-29T21:00:03.960Visionær og ambitiøs daglig leder søges til Jægersborg Børnehus Afd. Tjørnestien
 

Visionær og ambitiøs daglig leder søges til Jægersborg Børnehus Afd. Tjørnestien

Er du visionær og ambitiøs på dagtilbudsområdets vegne?  Kan du lede og understøtte pædagogiske udviklingsprocesser, som skaber og sikrer høj faglig kvalitet? Vil du være en vigtig del af et ambitiøst ledelsesteam, som arbejder proaktivt med de nationale som kommunale visioner og politiske dagsordner, der er på daginstitutionsområdet? Så er du den daglige leder vi søger til Jægersborg Børnehus.

Fra 1. januar 2020 bliver daginstitutionen Dragen sammenlagt med Jægersborg Børnehus, og ændre i den forbindelse navn til Afdeling Tjørnestien

Jægersborg Børnehus vil pr. 1. januar 2020 består af 3 huse på hver sin matrikel, Afdeling Sauntesvej og Afdeling Solsiden, som begge har kompetencecenterfunktion tilknyttet med hver deres specialisering. Samt Afdeling Tjørnestien, som alment 0-6 år integreret daginstitution.

Vi søger en visionær og ambitiøs daglig leder til Jægerborg Børnehus i afd. Tjørnestien, 37 timer om ugen med tiltrædelse 1. januar 2020 eller snarest derefter

Jobbet

Som daglig leder i Jægersborg Børnehus Afd. Tjørnestien, bliver din opgave at varetage den daglige personale- og pædagogfaglige ledelse af Afd. Tjørnestien. I tæt samarbejde med institutionslederen og afdelingslederen, og det øvrige ledelsesteam, skal du varetage sikring og udvikling af den daglige pædagogiske praksis, faglighed og drift, herunder administrative opgaver. Du har til opgave, at sikre deltagelsesmuligheder for alle børn, også for børn med særlige udfordringer, i differentierede fællesskaber.

Du skal planlægge, iværksætte og lede pædagogernes tilrettelæggelse af de pædagogiske processer og læringsmiljøer, der understøtter det enkelte barn og børnegruppens læring og udvikling. Som daglig leder indgår du i og bidrager til at sikre faglig, kollegial sparring og kvalitet i opgaveløsningen. Ligesom du har et stort ansvar for at sikre et godt arbejdsmiljø med en høj social kapital. Du skal understøtte, implementere og videreføre Jægersborg Børnehus vision, værdier og inkluderende kultur, som omfatter en høj grad af forældreinvolvering og forældresamarbejde.

Relationer og fællesskab er udgangspunktet for vores inkluderende pædagogisk praksis

Vores pædagogiske udgangspunkt er relationer og fællesskaber, som danner grundlag for vores inkluderende praksis. Vi arbejder målrettet med social inkluderende pædagogik, differentierede fællesskaber og læringsrum. Vi arbejder med pædagogisk organisering af de daglige aktiviteter og rutiner, for at skabe de bedste rammer for læring. Ligesom vi målrettet arbejder med de fysiske rammers betydning for børnenes læringsrum.

Vores pædagogiske fundament er baseret på ressource og værditænkning. Vi ser derfor i muligheder og succeser frem for begrænsninger. Vi vægter en positiv indfaldsvinkel til hverdagens udfordringer med smil og humor som en del af fagligheden. Som daglig leder kommer denne værditænkning til udtryk i din daglige fremtræden og handlinger.

Ledelsesteamet

I Jægersborg børnehus har vi et stærkt ledelsesteam og fællesskab, som består af institutionslederen, 3 daglige ledere, samt 3 afdelingsledere. Vi har som ledelsesteam fokus på kerneopgaven via udvikling og sikring af høj faglig kvalitet, et godt arbejdsmiljø i et relationelt arbejdsfællesskab, samt en tydelig og nærværende ledelsestilgang.

Du vil, som daglig leder, indtræde i et ledelsesteam, hvor vi løser opgaverne gennem dialog og sparring, hvor vi hjælper, støtter og udfordrer hinanden, samt udvikler os ledelsesmæssigt som personligt sammen. Du vil, som en del af ledelsesteamet, være med til at sætte rammer og retning for den fortløbende udvikling af Jægersborg Børnehus. Endvidere vil du indgår i et ugentligt ledelsesparrings- og refleksionsrum med institutionslederen og de daglige ledere af Afd. Sauntesvej og Afd. Solsiden.

Som daglig leder i Afd. Tjørnestien refererer du til institutionslederen af Jægersborg Børnehus, Ann Chérie Fleron 

Vi har høje ambitioner for dagtilbudsområdet

I Jægerborg Børnehus har vi høje ambitioner for dagtilbudsområdet. Vi er certificeret som videns – og kompetencecenter for inklusion og diversitet i dagtilbud i Gentofte Kommune. Vi holder os orienteret om de samfundsmæssige tendenser og de politiske strømninger, og vi deltager ofte i flere kommunale som nationale, evidens- og forskningsprojekter.

Du bliver som daglig leder af Afdeling Tjørnestien, en del af spændende udviklingsorganisation, hvor du vil få rig mulighed for at udfolde dine kompetencer og lederpotentialer.

Endvidere har Gentofte Kommune også et højt ambitionsniveau på børneområdet. Med visionen: "Tryghed, Leg og Læring - Børn Forandrer Verden" har vi en ambition om, at et hvert barn motiveres, inspireres og udfordres til toppen af deres potentiale. Du vil som daglig leder også have mulighed for at blive inddraget i den generelle udvikling af Gentofte Kommunes dagtilbudsområde.

Kandidatkrav

Vi søger dig, som brænder for at være med til at skabe de bedste deltagelsesmuligheder for alle børn, i trygge og forudsigelse rammer. Dig, som ser værdien i at være med til at udvikle læringsmiljøer med afsat i deltagelsesmuligheder, børneperspektivet og den pædagogiske læreplan. Dig, som har en reflekterende og anerkendende tilgang til børn, forældre og dine samarbejdspartner.

Vi søger dig, som vægter teamledelse og samarbejde højt, og som sætter en ære i at få pædagogik, inklusion, værdier og strategier til at gå op i en højere enhed, så det bliver praksisnært og nærværende. Dig, som kan inspirere, motivere og lede medarbejdere, til dagligt at skabe de bedste betingelser for børnenes læring, udvikling og trivsel. Dig, som er tillidsskabende og nærværende i dit lederskab, og som er tydelig og retningsgivende når det kræves.

Vi søger dig, som har indsigt i og kompetence til at anvende grundlæggende teorier og evidensbaseret viden i den daglige praksis, og som holder dig opdateret i den nyeste viden. Dig, som har indsigt i og erfaring med at understøtte socialpædagogiske tilgange og metoder i en almen pædagogisk ramme.

Af dig forventer vi at:

 • Du er min. uddannet pædagog/socialpædagog, med en stærk faglighed og et positivt overskud

 • Du har ledererfaring samt en relevant lederuddannelse på diplomniveau eller lignende

 • Du har kendskab til socialpædagogik og/eller det systemiske tankesæt

 • Du har social inklusionsmodullet på diplomniveau, eller er indstillet på at gennemføre det

 • Du har en god mundtlig og skriftlig formuleringsevne, samt IT kendskab på brugerniveau

 • Du er engageret, ansvarlig og har overblik

 • Du er villig til at udvikle dig fagligt som personligt

Vi kan tilbyde dig:

 • Et spændende pædagogisk højt fagligt og ambitiøst miljø

 • Et hus med plads til refleksion og faglig udvikling

 • Kvalitetssikring og udvikling af det pædagogiske arbejde

 • En institution med god balance mellem traditioner og nytænkning

 • Et hus hvor kompetence- og udviklingsarbejde er i højsædet

 • Efter/videreuddannelse

Rammerne i Jægersborg Børnehus består af:

Afd. Sauntesvej har til huse i en stor hyggelig gammel villa med mange spændende legemiljøer. Vi har en skøn legeplads i flere niveauer, samt en naturlegeplads med bål sted. Vi er et kommunalt dagtilbud med ca. 89 børn i alderen 0-6 år, fordelt på 3 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper. Kompetencecenteret i afd. Sauntesvej er normeret til at modtage 7 børn, hvoraf de 5 pladser henvender sig til børnehavebørn med koncentrations-, tilknytnings- og socioemotionelle udfordringer, samt ADHD-lignende træk, og 2 pladser der henvender sig til vuggestuebørn med præmature udfordringer og senfølger heraf. Børnene er inkluderet i børnegrupperne på stuerne. Vores personalegruppe udgør ca.26 fastansatte heraf 1 daglig leder, 1 afdelingsleder, 19 pædagoger, 4 pædagogmedhjælpere, 1 køkkendame samt 2-3 studerende.

Afd. Solsiden har til huse i et nyere stort lyst og rummeligt hus med plads til fysisk udfoldelse og spændende legemiljøer. Vi har en dejlig stor naturlegeplads med mange udfoldelsesmuligheder bl.a. en stor bålplads. Vi er et kommunalt dagtilbud med ca. 76 børn i alderen 0-6 år, fordelt på 2 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper. Kompetencecenteret i afd. Solsiden er normeret til at modtage 6 børn, hvor de 6 pladser henvender sig til børnehavebørn med udfordringer inden for autismespektret. Endvidere har vi en nichespecialisering i forhold til børn med synshandicap, samt børn med cerebral parese. Børnene er inkluderet i børnegrupperne på stuerne. Vores personalegruppe udgør ca.20 fastansatte heraf 1 daglig leder, 1 afdelingsleder, 15 pædagoger, 1 pædagogmedhjælper, 1 køkkendame samt 1-2 studerende.

Afd. Tjørnestien har til huse i et nyere stort lyst og rummeligt hus, med et stort alrum med plads til fysisk udfoldelse og spændende legemiljøer. Vi har dejlig legeplads flere niveauer plads med til leg med redskaber, cykler, sand og vand i et grønt miljø. Vores tætteste naboer er Tjørnegårdsskolen og vi ligger direkte op af Jægersborg Idrætspark. Vi er et kommunalt dagtilbud med ca. 70 børn i alderen 0-6 år, fordelt på 2 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper. Vores personalegruppe udgør ca.18 fastansatte heraf 1 daglig leder, 1 afdelingsleder, 8 pædagoger, 6 pædagogmedhjælper, 1 køkkendame samt 1-2 studerende.

Yderligere oplysninger

Jægerborg Børnehus er en røgfri institution

Du kan læse mere om Jægersborg Børnehus på vores hjemmeside: www.jb.gentofte.dk

Du kan læse mere om afd. Tjørnestien (Tidligere Dragen) her: www.dragen.gentofte.dk

Du er velkommen til at kontakte pædagogisk leder i Dagtilbud Gentofte Kommune, Michael Andersen: tlf. 30 57 19 01 for yderligere oplysninger.

Du er også velkommen til at kontakte institutionsleder i Jægersborg Børnehus, Ann Chérie Fleron tlf. 51 90 44 06 for evt. spørgsmål / besøg.

Ansøgningsfrist: 21.oktober 2019

1. samtalerunde afholdes fredag d.1. november 2019

2. samtalerunde afholdes tirsdag d.5.november 2019

Tiltrædelse: 1. Januar 2020 eller snarest herefter.

Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst.

Stillingen er på lederoverenskomst, gennemsnitligt 37 timer pr. uge. Aflønning fastsættes efter forhandling med relevant forhandlingsberettiget organisation.

I Gentofte Kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelse på børne- og ungeområdet skal indhentes børne- og straffeattest.

Vi arbejder digitalt i Gentofte Kommune. Derfor modtages ansøgninger udelukkende via den digitale ansøgningsformular.

2019-10-21T12:50:17.310 Visionær og ambitiøs daglig leder søges til Jægersborg Børnehus Afd. Tjørnestien Er du visionær og ambitiøs på dagtilbudsområdets vegne? Kan du lede og understøtte pædagogiske udviklingsprocesser, som skaber og sikrer høj faglig kvalitet? Vil du være en vigtig del af et ambitiøst ledelsesteam, som arbejder proaktivt med de nationale som kommunale visioner og politiske dagsordner, der er på daginstitutionsområdet? Så er du den daglige leder vi søger til Jægersborg Børnehus. Fra 1. januar 2020 bliver daginstitutionen Dragen sammenlagt med Jægersborg Børnehus, og ændre i den forbindelse navn til Afdeling Tjørnestien Jægersborg Børnehus vil pr. 1. januar 2020 består af 3 huse på hver sin matrikel, Afdeling Sauntesvej og Afdeling Solsiden, som begge har kompetencecenterfunktion tilknyttet med hver deres specialisering. Samt Afdeling Tjørnestien, som alment 0-6 år integreret daginstitution. Vi søger en visionær og ambitiøs daglig leder til Jægerborg Børnehus i afd. Tjørnestien, 37 timer om ugen med tiltrædelse 1. januar 2020 eller snarest derefter Jobbet Som daglig leder i Jægersborg Børnehus Afd. Tjørnestien, bliver din opgave at varetage den daglige personale- og pædagogfaglige ledelse af Afd. Tjørnestien. I tæt samarbejde med institutionslederen og afdelingslederen, og det øvrige ledelsesteam, skal du varetage sikring og udvikling af den daglige pædagogiske praksis, faglighed og drift, herunder administrative opgaver. Du har til opgave, at sikre deltagelsesmuligheder for alle børn, også for børn med særlige udfordringer, i differentierede fællesskaber. Du skal planlægge, iværksætte og lede pædagogernes tilrettelæggelse af de pædagogiske processer og læringsmiljøer, der understøtter det enkelte barn og børnegruppens læring og udvikling. Som daglig leder indgår du i og bidrager til at sikre faglig, kollegial sparring og kvalitet i opgaveløsningen. Ligesom du har et stort ansvar for at sikre et godt arbejdsmiljø med en høj social kapital. Du skal understøtte, implementere og videreføre Jægersborg Børnehus vision, værdier og inkluderende kultur, som omfatter en høj grad af forældreinvolvering og forældresamarbejde. Relationer og fællesskab er udgangspunktet for vores inkluderende pædagogisk praksis Vores pædagogiske udgangspunkt er relationer og fællesskaber, som danner grundlag for vores inkluderende praksis. Vi arbejder målrettet med social inkluderende pædagogik, differentierede fællesskaber og læringsrum. Vi arbejder med pædagogisk organisering af de daglige aktiviteter og rutiner, for at skabe de bedste rammer for læring. Ligesom vi målrettet arbejder med de fysiske rammers betydning for børnenes læringsrum. Vores pædagogiske fundament er baseret på ressource og værditænkning. Vi ser derfor i muligheder og succeser frem for begrænsninger. Vi vægter en positiv indfaldsvinkel til hverdagens udfordringer med smil og humor som en del af fagligheden. Som daglig leder kommer denne værditænkning til udtryk i din daglige fremtræden og handlinger. Ledelsesteamet I Jægersborg børnehus har vi et stærkt ledelsesteam og fællesskab, som består af institutionslederen, 3 daglige ledere, samt 3 afdelingsledere. Vi har som ledelsesteam fokus på kerneopgaven via udvikling og sikring af høj faglig kvalitet, et godt arbejdsmiljø i et relationelt arbejdsfællesskab, samt en tydelig og nærværende ledelsestilgang. Du vil, som daglig leder, indtræde i et ledelsesteam, hvor vi løser opgaverne gennem dialog og sparring, hvor vi hjælper, støtter og udfordrer hinanden, samt udvikler os ledelsesmæssigt som personligt sammen. Du vil, som en del af ledelsesteamet, være med til at sætte rammer og retning for den fortløbende udvikling af Jægersborg Børnehus. Endvidere vil du indgår i et ugentligt ledelsesparrings- og refleksionsrum med institutionslederen og de daglige ledere af Afd. Sauntesvej og Afd. Solsiden. Som daglig leder i Afd. Tjørnestien refererer du til institutionslederen af Jægersborg Børnehus, Ann Chérie Fleron Vi har høje ambitioner for dagtilbudsområdet I Jægerborg Børnehus har vi høje ambitioner for dagtilbudsområdet. Vi er certificeret som videns og kompetencecenter for inklusion og diversitet i dagtilbud i Gentofte Kommune. Vi holder os orienteret om de samfundsmæssige tendenser og de politiske strømninger, og vi deltager ofte i flere kommunale som nationale, evidens- og forskningsprojekter. Du bliver som daglig leder af Afdeling Tjørnestien, en del af spændende udviklingsorganisation, hvor du vil få rig mulighed for at udfolde dine kompetencer og lederpotentialer. Endvidere har Gentofte Kommune også et højt ambitionsniveau på børneområdet. Med visionen: Tryghed, Leg og Læring - Børn Forandrer Verden har vi en ambition om, at et hvert barn motiveres, inspireres og udfordres til toppen af deres potentiale. Du vil som daglig leder også have mulighed for at blive inddraget i den generelle udvikling af Gentofte Kommunes dagtilbudsområde. Kandidatkrav Vi søger dig, som brænder for at være med til at skabe de bedste deltagelsesmuligheder for alle børn, i trygge og forudsigelse rammer. Dig, som ser værdien i at være med til at udvikle læringsmiljøer med afsat i deltagelsesmuligheder, børneperspektivet og den pædagogiske læreplan. Dig, som har en reflekterende og anerkendende tilgang til børn, forældre og dine samarbejdspartner. Vi søger dig, som vægter teamledelse og samarbejde højt, og som sætter en ære i at få pædagogik, inklusion, værdier og strategier til at gå op i en højere enhed, så det bliver praksisnært og nærværende. Dig, som kan inspirere, motivere og lede medarbejdere, til dagligt at skabe de bedste betingelser for børnenes læring, udvikling og trivsel. Dig, som er tillidsskabende og nærværende i dit lederskab, og som er tydelig og retningsgivende når det kræves. Vi søger dig, som har indsigt i og kompetence til at anvende grundlæggende teorier og evidensbaseret viden i den daglige praksis, og som holder dig opdateret i den nyeste viden. Dig, som har indsigt i og erfaring med at understøtte socialpædagogiske tilgange og metoder i en almen pædagogisk ramme. Af dig forventer vi at: Du er min. uddannet pædagog socialpædagog, med en stærk faglighed og et positivt overskud Du har ledererfaring samt en relevant lederuddannelse på diplomniveau eller lignende Du har kendskab til socialpædagogik og eller det systemiske tankesæt Du har social inklusionsmodullet på diplomniveau, eller er indstillet på at gennemføre det Du har en god mundtlig og skriftlig formuleringsevne, samt IT kendskab på brugerniveau Du er engageret, ansvarlig og har overblik Du er villig til at udvikle dig fagligt som personligt Vi kan tilbyde dig: Et spændende pædagogisk højt fagligt og ambitiøst miljø Et hus med plads til refleksion og faglig udvikling Kvalitetssikring og udvikling af det pædagogiske arbejde En institution med god balance mellem traditioner og nytænkning Et hus hvor kompetence- og udviklingsarbejde er i højsædet Efter videreuddannelse Rammerne i Jægersborg Børnehus består af: Afd. Sauntesvej har til huse i en stor hyggelig gammel villa med mange spændende legemiljøer. Vi har en skøn legeplads i flere niveauer, samt en naturlegeplads med bål sted. Vi er et kommunalt dagtilbud med ca. 89 børn i alderen 0-6 år, fordelt på 3 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper. Kompetencecenteret i afd. Sauntesvej er normeret til at modtage 7 børn, hvoraf de 5 pladser henvender sig til børnehavebørn med koncentrations-, tilknytnings- og socioemotionelle udfordringer, samt ADHD-lignende træk, og 2 pladser der henvender sig til vuggestuebørn med præmature udfordringer og senfølger heraf. Børnene er inkluderet i børnegrupperne på stuerne. Vores personalegruppe udgør ca.26 fastansatte heraf 1 daglig leder, 1 afdelingsleder, 19 pædagoger, 4 pædagogmedhjælpere, 1 køkkendame samt 2-3 studerende. Afd. Solsiden har til huse i et nyere stort lyst og rummeligt hus med plads til fysisk udfoldelse og spændende legemiljøer. Vi har en dejlig stor naturlegeplads med mange udfoldelsesmuligheder bl.a. en stor bålplads. Vi er et kommunalt dagtilbud med ca. 76 børn i alderen 0-6 år, fordelt på 2 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper. Kompetencecenteret i afd. Solsiden er normeret til at modtage 6 børn, hvor de 6 pladser henvender sig til børnehavebørn med udfordringer inden for autismespektret. Endvidere har vi en nichespecialisering i forhold til børn med synshandicap, samt børn med cerebral parese. Børnene er inkluderet i børnegrupperne på stuerne. Vores personalegruppe udgør ca.20 fastansatte heraf 1 daglig leder, 1 afdelingsleder, 15 pædagoger, 1 pædagogmedhjælper, 1 køkkendame samt 1-2 studerende. Afd. Tjørnestien har til huse i et nyere stort lyst og rummeligt hus, med et stort alrum med plads til fysisk udfoldelse og spændende legemiljøer. Vi har dejlig legeplads flere niveauer plads med til leg med redskaber, cykler, sand og vand i et grønt miljø. Vores tætteste naboer er Tjørnegårdsskolen og vi ligger direkte op af Jægersborg Idrætspark. Vi er et kommunalt dagtilbud med ca. 70 børn i alderen 0-6 år, fordelt på 2 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper. Vores personalegruppe udgør ca.18 fastansatte heraf 1 daglig leder, 1 afdelingsleder, 8 pædagoger, 6 pædagogmedhjælper, 1 køkkendame samt 1-2 studerende. Yderligere oplysninger Jægerborg Børnehus er en røgfri institution Du kan læse mere om Jægersborg Børnehus på vores hjemmeside: www.jb.gentofte.dk Du kan læse mere om afd. Tjørnestien (Tidligere Dragen) her: www.dragen.gentofte.dk Du er velkommen til at kontakte pædagogisk leder i Dagtilbud Gentofte Kommune, Michael Andersen: tlf. 30 57 19 01 for yderligere oplysninger. Du er også velkommen til at kontakte institutionsleder i Jægersborg Børnehus, Ann Chérie Fleron tlf. 51 90 44 06 for evt. spørgsmål besøg. Ansøgningsfrist: 21.oktober 2019 1. samtalerunde afholdes fredag d.1. november 2019 2. samtalerunde afholdes tirsdag d.5.november 2019 Tiltrædelse: 1. Januar 2020 eller snarest herefter. Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst. Stillingen er på lederoverenskomst, gennemsnitligt 37 timer pr. uge. Aflønning fastsættes efter forhandling med relevant forhandlingsberettiget organisation. I Gentofte Kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelse på børne- og ungeområdet skal indhentes børne- og straffeattest. Vi arbejder digitalt i Gentofte Kommune. Derfor modtages ansøgninger udelukkende via den digitale ansøgningsformular.10Phoenix181749c7101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-21T00:00:000000https://gentofte.hr-skyen.dk/show-job/49123?locale=da_DK0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGladsaxeEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGentofte3620748Gentofte Kommune11Tjørnestien 112820GentofteDKDanmarkORS/181749c7_logo.pngORS/Small/181749c7_logo.png0DKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent830586HRSkyenMedium4912300129-09-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=181749c7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=181749c7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=181749c7&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=181749c7&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Paedagog_undervisning_og_forskning/Undervisning_og_paedagogik/22.jpgVisionær og ambitiøs daglig leder søges til Jægersborg Børnehus Afd. Tjørnestien12008001Dansk3Læse/ tale131906Daginstitutionsleder6Ledelse9Undervisning og pædagogik362905758annoncer@hr-skyen.dkDanmarkDanmarkda-DK