Praktikant i PR & Showroom

Kopenhagen Fur – en verdensmarkedsledende virksomhed

Kopenhagen Fur er verdens største pelsauktionshus. Vi er ejet af de danske minkavlere og sælger derfor primært minkskind, som afsættes internationalt og med Kina som det vigtigste eksportmarked. Kerneforretningen er centreret omkring fem årlige auktioner, som finder sted i auktionshuset i Glostrup.

Men Kopenhagen Fur er mere end et auktionshus, som vores vision om at blive ”verdens førende bæredygtige pelshus” reflekterer. Vi er involveret i hele værdikæden fra skindproduktion på minkgårdene til salg og markedsføring af de færdige pelsprodukter gennem vores mange internationale samarbejder med modehuse og designere.

I Kopenhagen Furs kreative division, Kopenhagen Fur Studio, er alle design- og produktionsrelaterede aktiviteter samlet under et tag i hjertet af København. Der er tre afdelinger i Kopenhagen Fur Studio, og du vil blive en del af PR & Showroom som vores praktikant.
 

Praktikant i PR & Showroom

Som praktikant hos Kopenhagen Fur Studio, vil du blive en del af et lille team på 3 personer, som står for vores smukke showroom og diverse PR-aktiviteter. I samarbejde med dine kollegaer vil du være med til at opbygge og eksekvere på vores PR og influencer-strategi og ligeledes få delansvar i vores bidrag til Kopenhagen Furs sociale medie-strategi. Du kan forvente at få indsigt i en unik virksomhed og arbejde kreativt og strategisk med PR, sociale medier og influencer marketing.

Dine arbejdsopgaver inkluderer:

 • Koordinering af udlån til stylister, influencere og øvrige VIP's
 • Udarbejdelse og koordinering af content til sociale medier
 • Gennemgang og registrering af PR-klip
 • Udarbejdelse og koordinering af nyhedsbreve samt nyheder på vores side: https://showroom.kopenhagenfur.com
 • Assistance ved planlægning og afholdelse af events
 • Styling af showroom

Vi søger en person, der:

 • er i gang med en uddannelse inden for PR, kommunikation eller marketing
 • har interesse for sociale medier – Instagram og Facebook
 • er god til at kommunikere på dansk og engelsk
 • har kendskab til Adobe-pakken og Campaign monitor er et plus
 • er udadvendt og forstår at opbygge relationer
 • har interesse for modebranchen og trives med mange bolde i luften i et til tider hektisk miljø

Praktikken vil være 37 timer om ugen primært i tidsrummet 8.30-16.30, men der vil være andre arbejdstider ved events eksempelvis. Praktikken er ulønnet, og det er et krav, at praktikken er et led i din uddannelse. Der stilles computer og telefon til rådighed, og der vil være gratis frokostordning.
 

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest d. 30. april 2018 via nedenstående link. Vi søger en praktikant, der kan starte d. 1. august 2018. Husk at angive, hvor længe din praktik er.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte PR & Showroom koordinator Camilla Jakobsen på cja@kopenhagenfur.com.

6 SKARPE OM KOPENHAGEN FUR

 • Virksomhedens kerneopgave er sortering og salg af ca. 29 mio. minkskind, som afsættes internationalt.
 • Vi afholder 5 årlige auktioner, hvor købere fra hele verden kommer for at købe netop vores skind.
 • Vi er et andelsselskab ejet af de danske minkavlere og et internationalt brand.
 • Der er ca. 530 medarbejdere ansat i Kopenhagen Fur, som arbejder med opgaver inden for bl.a. produktion, forskning og rådgivning, salg, service, design og mode.
 • Kopenhagen Fur har i 2016/2017 haft en auktionsomsætning på 7,2 milliarder kroner.
 • Vores kultur bærer præg af et uformelt arbejdsmiljø og fokus på at vores medarbejdere trives i deres arbejde.
Du kan læse mere om Kopenhagen Fur her 

Du kan også se nogle af de styles, vi udlåner i denne video


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

DGI Storkøbenhavn søger praktikanter til efteråret 2018

DGI Storkøbenhavn Projekt & Udvikling

København
Brænder du for idræt og for at gøre en forskel for andre? Læser du på en videgående uddannelse og ønsker konkrete erfaringer med projektledelse, tværgående samarbejder og kommunikation i idrættens verden? Vil du udvikle dit netværk og blive en del a...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

To studentermedhjælpere søges til klimaambassadørordningen i Hvidovre Kommune

Hvidovre Kommune

Brøndby
Vi søger to studentermedhjælpere, der gerne vil arbejde med kommunikation i praksis og samtidig gøre Hvidovre Kommunes arbejdspladser endnu grønnere. Baggrund Hvidovre Kommune har i disse år stort fokus på energibesparelser, CO2-reduktion og grøn om...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Praktikanter

Mercuri Urval

København
Hvad kan du forvente? Du vil blive en del af offentligt team i Danmark med kontor i enten Aarhus eller København. Vi arbejder på forskellig vis med dygtige ledere i den offentlige sektor, især kommuner, regioner, staten samt uddannelses- og forsknin...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Studentermedhjælpere til styrkelse af grænsekontrollen

Politiområdet, Ejby

Brøndby
Glostrup, Rigspolitiet, Politiområdet Vil du være med til at styrke grænsekontrollen i Danmark i en national enhed i Rigspolitiet? Så har du nu chancen for at søge et spændende job som studentermedhjælper i en stor offentlig myndighed. Analyse af Ad...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

BEKEY søger praktikant med interesse for digital marketing

BEKEY

Gladsaxe
Er du i gang med en uddannelse inden for digital marketing, og synes du et praktikophold i en innovativ og ambitiøs iværksættervirksomhed, der arbejder med fremtidens bluetoothbaserede låsesystemer lyder spændende? Så tilbyder vi et praktikforløb i ...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:25. maj 2018