Swingerklub søger Chef / Partner

Swinger klub Adam & Eva søger fremtidens direktør / partner

Vi du være den som bla. får Danmarks mest kendte og ældste swingerklub til igen at være Klubben, medlemmer tager helt fra Norge og Sverige for at opleve ?
Du og klubben bliver en del af et Nordisk samarbejde, hvor vi via nettet og sites vil have fordele som ingen andre i Norden har. Du vil have fuld støtte og samarbejde med et team som kender alt til swinger miljøet og har drevet klubber i over 20 år.

Du bliver også en partner med mulighed for få del i nye tiltag, både online og fysisk. Det er en branche hvor nye klubber som forsøger sig, uden hele det setup som vi udviklet, ikke overlever i lang tid. Så har du kamplysten og glæden ved at opnå super resultater, så har Adam & Eva brug for dig!

SwingerFun i Allerød søger også  fremtidens direktør / partner.

Vores partner i Allerød Swingers Fun - søger også en direktør og ansvarlig leder.  SwingersFun er en forening , som har brug for en person som kan lede og styre, hjælpe klubben og medlemmer i den rigtige retning. Du vil også få del i vores unikke nordiske samarbejde, du vil være eller blive rustet til at have en klub som fortjener en Leder/ Direktør som går helhjertet ind i projektet.

SwingersFun har nok  Danmarks mest ekslusive adresse, ligger i Nordsjælland, tæt på tog , parkering 50 meter derfra. Vi har mange gæster som ikke troede der fandtes klubber i Danmark , i den klasse.

Vi glæder os til at høre fra dig - skriv på info@aioor.com

Vi er en del af et stort nordisk samarbejde , og forventer at åbne en klub mere i Jylland til efteråret.

Vi driver og udvikler også sites -  vi vil være de bedste inden for alt i den Nordiske Swinger Verden.  Det er en branche som er inde i en så hurtig udvikling som ikke er oplevet før. Så det er fremtiden - vil du være med ?

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her