Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Swingerklub søger Chef / Partner

Swinger klub Adam & Eva søger fremtidens direktør / partner

Vi du være den som bla. får Danmarks mest kendte og ældste swingerklub til igen at være Klubben, medlemmer tager helt fra Norge og Sverige for at opleve ?
Du og klubben bliver en del af et Nordisk samarbejde, hvor vi via nettet og sites vil have fordele som ingen andre i Norden har. Du vil have fuld støtte og samarbejde med et team som kender alt til swinger miljøet og har drevet klubber i over 20 år.

Du bliver også en partner med mulighed for få del i nye tiltag, både online og fysisk. Det er en branche hvor nye klubber som forsøger sig, uden hele det setup som vi udviklet, ikke overlever i lang tid. Så har du kamplysten og glæden ved at opnå super resultater, så har Adam & Eva brug for dig!

SwingerFun i Allerød søger også  fremtidens direktør / partner.

Vores partner i Allerød Swingers Fun - søger også en direktør og ansvarlig leder.  SwingersFun er en forening , som har brug for en person som kan lede og styre, hjælpe klubben og medlemmer i den rigtige retning. Du vil også få del i vores unikke nordiske samarbejde, du vil være eller blive rustet til at have en klub som fortjener en Leder/ Direktør som går helhjertet ind i projektet.

SwingersFun har nok  Danmarks mest ekslusive adresse, ligger i Nordsjælland, tæt på tog , parkering 50 meter derfra. Vi har mange gæster som ikke troede der fandtes klubber i Danmark , i den klasse.

Vi glæder os til at høre fra dig - skriv på info@aioor.com

Vi er en del af et stort nordisk samarbejde , og forventer at åbne en klub mere i Jylland til efteråret.

Vi driver og udvikler også sites -  vi vil være de bedste inden for alt i den Nordiske Swinger Verden.  Det er en branche som er inde i en så hurtig udvikling som ikke er oplevet før. Så det er fremtiden - vil du være med ?

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her