Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tekniker KONE, Herlev

Vi leder efter en dygtig og ansvarsfuld tekniker, der vil gøre en forskel, til vores kyndige team i Syd-/Midt-/Vestsjælland.

Som tekniker i KONE får du en række spændende og interessante opgaver. Med fokus på vore kunders elevatorer sikrer du gennem udførsel af vores brancheførende forebyggende vedligeholdelsesmetoder og dertilhørende reparationer, at sikkerhed og ydeevne og dermed kundetilfredshed er i top.

Dit ansvar sammen med resten af ??teamet vil betyde, at du skaber værdi for vores kunders brugere og bygninger, hvor du proaktivt sikrer, at udstyret er sikkert og pålideligt. Arbejdet udføres på både KONE elevatorer, samt andre fabrikater.

Du skal kunne arbejde struktureret og besidde en god evne til effektivt at planlægge arbejdsdagen.

Du skal være god til at samarbejde med de øvrige dygtige teknikere i teamet. Du skal ligeledes kunne prioritere de vigtigste opgaver, så tingene kan tages på forkant.

Kvalifikationer
Vi leder efter dig, der har en afsluttet industriel vedligeholdelses-/ el- eller automatiseringsuddannelse. Du har elevator 1 og elevator 2 (4A modul). Vi ser det som en fordel, hvis du har et par års erfaring fra at arbejde med fejlfinding i elektriske komponenter, arbejdet med kontroller og regler, og har en stor interesse for teknologi og mekanik.

Kørekort er et krav, og du skal mestre dansk og have et godt engelsk niveau. Hvis du har erfaring fra elevatorindustrien, er det et plus.

Som person er du grundig og serviceorienteret, og du har en god forståelse af forebyggende vedligeholdelse og dens udvikling. Du planlægger og organiserer din arbejdsdag selv, og arbejder uafhængigt med stort ansvar. Som person trives du, og finder det naturligt at opbygge gode relationer sammen med vores kunder i langsigtede kundeforhold.

Endelig deler du vores kerneværdier; kundetilfredshed, innovationskraft, passion for at udføre og samarbejde om succes. Ansættelsen er på fuld tid og starter efter aftale. Arbejdsberedskab er inkluderet i tjenesten. Du har din egen servicebil og starter arbejdsdagen hjemmefra.

Om ansættelsen
Samtaler finder sted løbende, og stillingen besættes, når den rette kandidat er fundet. Så send en motiveret ansøgning snarest muligt.  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Nichlas Brevadt la Cour +45 28 43 10 10 (Mobil)  eller rekrutteringsspecialist Lena Sjö + 46 10 2184030.

Dit distrikt vil som udgangspunkt være Midtsjælland – og nogle opgaver kan udføres i hele vores distrikt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!
 


OM OS
KONEs mission er at gøre det let at bevæge sig rundt i et bymiljø. KONE er en af ??verdens førende virksomheder inden for elevator- og rulletrappeindustrien. Vi leverer elevatorer, rulletrapper, porte og automatiske døre samt løsninger til vedligeholdelse og modernisering, der giver merværdi i hele bygningens livscyklus. Vi hjælper folk med at bevæge sig sikkert og komfortabelt i højere og smartere bygninger. Hvad vi kalder People Flow. I 2019 solgte KONE 9,1 mia. Euro og havde ved årets udgang næsten 58.000 ansatte. KONEs B-aktier er noteret på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Læs mere på www.kone.se

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.