Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Junior Business Analyst til digitalt forretningsområde

Har du et analytisk mindset og flair for bearbejdning af større komplekse datamængder? Har du lyst til at arbejde med forretningsudvikling og målrettede markedsføringsindsatser? Er du energisk, og er din tilgang samarbejdsorienteret? Så kan du være vores nye Junior Business Analyst, som vi søger til driftsoptimering og udvikling af virksomhedens dataindsigter.   
Du har stærke analytiske evner, og med din logiske og strukturerede tilgang bliver du involveret i arbejdet med at nå konkrete målsætninger, driftsoptimering og udvikling af minetilbud og FK fremadrettede fokusområder. 
 
Du tilbydes 
Med base i forretningsområdet minetilbud, bliver du som Junior Business Analyst involveret i arbejdet med forretningsområdets videre udvikling, hvor du med din analytiske tilgang og evne til at håndtere og bearbejde komplekse datamængder især kommer til at arbejde med: 
  • Rapportering og opfølgning på KPI’er 
  • Prisberegninger 
  • Produktanalyser, konkurrentanalyser og kundeanalyser 
  • Kundepræsentationer og salgsmaterialer 
  • Business cases i forbindelse med nye forretningsmodeller, produkter etc.  
Om dig 
Du arbejder struktureret og har en udpræget analytisk tilgang, hvor du gennem fokus på fakta, beregninger og dataanalyser finder nye trends og herigennem bidrager til at vi når målsætningerne for minetilbud herunder fortsat udvikling af forretningsmodellerne og nye produktideer. Jobbet er for dig der: 
  • Arbejder selvstændigt og har en analytisk tilgang med udgangspunkt i fakta og analyseresultater 
  • Har erfaring med brugen af Excel og PowerPoint 
  • Kan skabe simuleringer og præsentationer, der formidler komplekse analyser, store datamængder og nye forretningsideer på en overskuelig og visuel måde  
  • Er arbejdsom med et højt energiniveau  
  • Er samarbejdsorienteret og trives med en bred kontaktflade til forretningen 
Med en velgennemført cand. Merc. FSM, FIR AIF eller lign. som ballast har du 1-3 års relevant erhvervserfaring med strategi- og forretningsudvikling fra et konsulenthus eller fra en controllerfunktion i en større virksomhed. Alternativt er du nyuddannet suppleret med relevant erfaring fra et studiejob indenfor ovenstående områder.  
 
Vi tilbyder 
Spændende udfordringer i en nyoprettet stilling hos FK Distribution, hvor du sammen med kollegerne i afdelingen kommer til at bidrage til den fortsatte udvikling af vores ambitiøse forretningsplaner for minetilbud. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med sundhedsforsikring og pensionsordning, som matcher dine kvalifikationer.  
 
Arbejdsstedet er i vores moderne kontormiljø i Høje Taastrup tæt ved stationen. Vi sørger selvfølgelig for forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, torsdagskage, kaffe ad libitum fra vores café, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om FK Distribution, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.  
Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst mulig. Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketing- og forretningsudviklingschef Susanne Juhl på telefon nr. 6124 6684.
 
FK Distribution formidler både digitale tilbud og fysiske tilbudsaviser til de danske forbrugere. Vi er midt i en rivende udvikling med at transformere os fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret medierådgiver. Vi er i gang med at skabe den ultimative digitale portal og markedsplads med aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren. Vi står blandt andet bag NejTak+ og minetilbud. FK Distribution er et datterselskab til North Media A/S.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Business Analyst for technical valuation

Ørsted Vind A/S

Gentofte
Would you like to take part in reducing the cost of electricity within the world s largest offshore wind company and further develop our approach to valuation of technical solutions? Join us and become Business Analyst in our Technical Valuation tea...
Indrykket:3. oktober 2018
Udløbsdato:19. oktober 2018

Business Analyst in Novo Nordisk Corporate Facilities Finance

NOVO NORDISK A/S

Gladsaxe
Would you like to support decision making in a large and complex organisation by being responsible for financial management and finance business partnering? Are you looking for a high degree of responsibility and a steep learning curve in a fast-pac...
Indrykket:10. oktober 2018
Udløbsdato:28. oktober 2018

Business Analyst

NOVO NORDISK A/S

Gladsaxe
(Senior) Business Analyst Denmark Are you motivated by the opportunity to be part of a winning team with ambitions to set new standards? If you have what it takes: drive, and and interest for business in an affiliate environment and a sharp mind, yo...
Indrykket:16. oktober 2018
Udløbsdato:29. oktober 2018