Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs og stærk leder til direktionssekretariatet

I Faxe Kommune er 
vi i gang med en ambitiøs udvikling af kulturen – Faxe i fællesskab. Vi vil, sammen med alle vi møder i dagligdagen, skabe en endnu bedre kommune, hvor fællesskabet kommer i højsædet. SAMMEN kan vi MERE – også forme fremtiden!  
 
Om jobbet 
Vi er et direktionssekretariat, der går foran og som sætter en ære i at yde høj kvalitet i vores opgaveløsning. I sekretariatet betjener vi hele organisationen på tværs, med understøttelse  af det politiske, direktionen og chefforum. I vores opgaveportefølje ligger jura, kommunikation, bosætning, analyse og ikke mindst udviklingsprocessen Faxe i fællesskab. 
Der er i sekretariatet ansat medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Vi arbejder tæt sammen med og for direktion og borgmester – vi lader os ikke forsinke af den hierakiske opdeling i hverdagen, da vi ser den direkte kontakt som en fordel for effektivitet og  fremdrift. 
 
Faglige kompetencer 
Du har ledelseserfaring fra en politisk styret organisation og gerne fra en tilsvarende kommune. Du har endvidere erfaring med tværgående projekter og samspil om strategiudvikling og –implementering. Du har interesse for kommunikation, både intern og ekstern. Du er velskrivende, og så er du en dygtig sparringspartner, der tør udfordre direktion og chefforum og selvfølgelig dine medarbejdere. 
 
Lederegenskaber 
Du skal kunne begejstre, give feedback, være konstruktiv, kritisk og sikre, at der sker fremdrift og udvikling i de administrative processer. 
Den rette leder til stillingen skal samtidig kunne skabe respekt og tillid gennem personligt lederskab, hvilket kræver empati, mod og gennemslagskraft. 
Du har stærke samarbejdsevner, og du forstår at motivere både sekretariatet og den øvrige organisation. 
 
Derudover 
Du er en selvstændig, selvkørende og udadvendt person med god indlevelse, der formår at indgå i et dynamisk samspil med alle omkring Faxe Kommune. 
Du skal være analytisk velfunderet og besidde politisk indsigt og forståelse. Du skal være i stand til at kunne navigere og lede i en politisk organisation. 
 
Opgaver 
Understøtte udviklingsprocessen Faxe i fællesskab (læs mere på https://faxeifaellesskab.dk/). 
Fastholdelse af kommunikation i organisationen. 
Udvikle og understøtte kommunens jurister i deres rådgivning og undervisning af kommunens ansatte. 
Fastholde kvaliteten i løsningen af de administrative opgaver. 
Deltage i tværgående projekter og analyser, samt understøtte udvikling af tværgående processer. 
 
Øvrige oplysninger 
Vi du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kommunaldirektør Thomas Eriksen på tlf.: 21154347 (dog ikke uge 22) eller direktør Kirsten Jacobsen på tlf.: 40464971. 
Ansøgningsfrist er den 15. juni 2018 kl. 8.00. 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 21. juni, og 2. samtale den 27. juni. 
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. 
 
Er Faxe Kommune også dit tilvalg?


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Leder af konsulentgruppen i staben til Social og Sundhed i Roskilde Kommune

Roskilde Kommune - Social og Sundhed

Social og Sundhed i Roskilde Kommune søger en leder til en nyoprettet stilling til områdets konsulentgruppe. Konsulentgruppen arbejder med udvikling af det samlede social- og sundhedsområde, herunder projektstyring, ledelsesinformation, større strat...
Indrykket:6. juni 2018
Udløbsdato:20. juni 2018

Leder til Rosenkildegården

Slagelse Kommune

Slagelse
Center for Børn og Unge, Afdeling for Skole søger pr. 1. oktober 2018, eller snarest derefter en faglig dygtig og solid leder til Rosenkildegården i Slagelse Kommune.Rosenkildegården er et socialt værested henvendt til børn og unge i alderen 10-25 å...
Indrykket:14. juni 2018
Udløbsdato:9. august 2018

Leder med høj faglighed og lyst til samarbejde

Lillevang Pleje

Kan du med baggrund i lang praksiserfaring og teoretisk viden styrke den sygeplejefaglige kvalitet? Kan du motivere, skabe trivsel og begejstring hos personalet? Er du nysgerrig på andres perspektiver og sætter respektfuldt samarbejde højt? Så er de...
Indrykket:7. juni 2018
Udløbsdato:21. juni 2018

Visionær leder til læringshus i verdensklasse

Institutions- og Skolecentret

Høje-Taastrup
Vil du være med til at sætte helt nye standarder for skoletænkning? Vil du stå i spidsen for verdens bedste læringsmiljø, hvor børn udvikler viden, færdigheder og kompetencer gennem hands on -læring og virkelighedsnære projekter? Kan du tænke store ...
Indrykket:13. juni 2018
Udløbsdato:18. juli 2018