Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs og stærk leder til direktionssekretariatet

I Faxe Kommune er 
vi i gang med en ambitiøs udvikling af kulturen – Faxe i fællesskab. Vi vil, sammen med alle vi møder i dagligdagen, skabe en endnu bedre kommune, hvor fællesskabet kommer i højsædet. SAMMEN kan vi MERE – også forme fremtiden!  
 
Om jobbet 
Vi er et direktionssekretariat, der går foran og som sætter en ære i at yde høj kvalitet i vores opgaveløsning. I sekretariatet betjener vi hele organisationen på tværs, med understøttelse  af det politiske, direktionen og chefforum. I vores opgaveportefølje ligger jura, kommunikation, bosætning, analyse og ikke mindst udviklingsprocessen Faxe i fællesskab. 
Der er i sekretariatet ansat medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Vi arbejder tæt sammen med og for direktion og borgmester – vi lader os ikke forsinke af den hierakiske opdeling i hverdagen, da vi ser den direkte kontakt som en fordel for effektivitet og  fremdrift. 
 
Faglige kompetencer 
Du har ledelseserfaring fra en politisk styret organisation og gerne fra en tilsvarende kommune. Du har endvidere erfaring med tværgående projekter og samspil om strategiudvikling og –implementering. Du har interesse for kommunikation, både intern og ekstern. Du er velskrivende, og så er du en dygtig sparringspartner, der tør udfordre direktion og chefforum og selvfølgelig dine medarbejdere. 
 
Lederegenskaber 
Du skal kunne begejstre, give feedback, være konstruktiv, kritisk og sikre, at der sker fremdrift og udvikling i de administrative processer. 
Den rette leder til stillingen skal samtidig kunne skabe respekt og tillid gennem personligt lederskab, hvilket kræver empati, mod og gennemslagskraft. 
Du har stærke samarbejdsevner, og du forstår at motivere både sekretariatet og den øvrige organisation. 
 
Derudover 
Du er en selvstændig, selvkørende og udadvendt person med god indlevelse, der formår at indgå i et dynamisk samspil med alle omkring Faxe Kommune. 
Du skal være analytisk velfunderet og besidde politisk indsigt og forståelse. Du skal være i stand til at kunne navigere og lede i en politisk organisation. 
 
Opgaver 
Understøtte udviklingsprocessen Faxe i fællesskab (læs mere på https://faxeifaellesskab.dk/). 
Fastholdelse af kommunikation i organisationen. 
Udvikle og understøtte kommunens jurister i deres rådgivning og undervisning af kommunens ansatte. 
Fastholde kvaliteten i løsningen af de administrative opgaver. 
Deltage i tværgående projekter og analyser, samt understøtte udvikling af tværgående processer. 
 
Øvrige oplysninger 
Vi du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kommunaldirektør Thomas Eriksen på tlf.: 21154347 (dog ikke uge 22) eller direktør Kirsten Jacobsen på tlf.: 40464971. 
Ansøgningsfrist er den 15. juni 2018 kl. 8.00. 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 21. juni, og 2. samtale den 27. juni. 
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. 
 
Er Faxe Kommune også dit tilvalg?


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lagermand med potentiale

WestendGruppen Rekruttering

Roskilde
Virksomheden: FAUSOL A S er en førende leverandør inden for salg og produktion af hus have artikler. Sortimentet består bl.a. af frø, muld, gødning, bekæmpelsesmidler og relaterede haveartikler og sælges under de velkendte varemærker HORNUM, PRIMA, ...
Indrykket:5. september 2018
Udløbsdato:25. oktober 2018

Botilbudsleder til botilbuddet Lindegårdshusene, Center City

Hus 11 - Bocentret Lindegården

Roskilde
Botilbuddet Lindegårdshusene er under genopbygning. Vi forventer inden for de kommende år, at skulle etablere flere nye tilbud, enten i form af nybyggeri eller modernisering af eksisterende byggeri. Vi søger en botilbudsleder til det område af Linde...
Indrykket:28. september 2018
Udløbsdato:21. oktober 2018

Ny tværgående ungeenhed for 15-25 årige søger visionær leder, som kan sætte retning og inspirere

Afdeling for Borger og Arbejdsmarked

Vordingborg
Vordingborg Kommune er i gang med at etablere en ungeenhed, der skal sikre en mere sammenhængende indsats for de unge, når det gælder uddannelse, beskæftigelse og trivsel. Vores ambition er, at flest mulige unge får en kompetencegivende uddannelse o...
Indrykket:16. oktober 2018
Udløbsdato:18. november 2018

Sundhedsfaglig leder til børneområdet

Sundhedsplejen

Har du lyst til at udvikle det tidlig forebyggende arbejde i en kommune med ambitioner på området? Trives du med at etablere nyt i samarbejde med andre? Tror du på tværfaglighed som kernen i den tidlige indsats? Så søg stillingen som sundhedsfaglig ...
Indrykket:17. oktober 2018
Udløbsdato:12. november 2018

Botilbudsleder til bo- og dagtilbuddet Kysten på Lolland

Kysten

Guldborgsund
Center Campo søger fra 1. januar 2019 en udviklingsorienteret botilbudsleder med en stærk faglig profil, som kan være med til at skabe sammenhængskraft og sikre driften på Kysten et socialpædagogisk bo- og dagtilbud med adresse i Nysted på Lolland. ...
Indrykket:11. oktober 2018
Udløbsdato:5. november 2018