Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs og stærk leder til direktionssekretariatet

I Faxe Kommune er 
vi i gang med en ambitiøs udvikling af kulturen – Faxe i fællesskab. Vi vil, sammen med alle vi møder i dagligdagen, skabe en endnu bedre kommune, hvor fællesskabet kommer i højsædet. SAMMEN kan vi MERE – også forme fremtiden!  
 
Om jobbet 
Vi er et direktionssekretariat, der går foran og som sætter en ære i at yde høj kvalitet i vores opgaveløsning. I sekretariatet betjener vi hele organisationen på tværs, med understøttelse  af det politiske, direktionen og chefforum. I vores opgaveportefølje ligger jura, kommunikation, bosætning, analyse og ikke mindst udviklingsprocessen Faxe i fællesskab. 
Der er i sekretariatet ansat medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Vi arbejder tæt sammen med og for direktion og borgmester – vi lader os ikke forsinke af den hierakiske opdeling i hverdagen, da vi ser den direkte kontakt som en fordel for effektivitet og  fremdrift. 
 
Faglige kompetencer 
Du har ledelseserfaring fra en politisk styret organisation og gerne fra en tilsvarende kommune. Du har endvidere erfaring med tværgående projekter og samspil om strategiudvikling og –implementering. Du har interesse for kommunikation, både intern og ekstern. Du er velskrivende, og så er du en dygtig sparringspartner, der tør udfordre direktion og chefforum og selvfølgelig dine medarbejdere. 
 
Lederegenskaber 
Du skal kunne begejstre, give feedback, være konstruktiv, kritisk og sikre, at der sker fremdrift og udvikling i de administrative processer. 
Den rette leder til stillingen skal samtidig kunne skabe respekt og tillid gennem personligt lederskab, hvilket kræver empati, mod og gennemslagskraft. 
Du har stærke samarbejdsevner, og du forstår at motivere både sekretariatet og den øvrige organisation. 
 
Derudover 
Du er en selvstændig, selvkørende og udadvendt person med god indlevelse, der formår at indgå i et dynamisk samspil med alle omkring Faxe Kommune. 
Du skal være analytisk velfunderet og besidde politisk indsigt og forståelse. Du skal være i stand til at kunne navigere og lede i en politisk organisation. 
 
Opgaver 
Understøtte udviklingsprocessen Faxe i fællesskab (læs mere på https://faxeifaellesskab.dk/). 
Fastholdelse af kommunikation i organisationen. 
Udvikle og understøtte kommunens jurister i deres rådgivning og undervisning af kommunens ansatte. 
Fastholde kvaliteten i løsningen af de administrative opgaver. 
Deltage i tværgående projekter og analyser, samt understøtte udvikling af tværgående processer. 
 
Øvrige oplysninger 
Vi du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kommunaldirektør Thomas Eriksen på tlf.: 21154347 (dog ikke uge 22) eller direktør Kirsten Jacobsen på tlf.: 40464971. 
Ansøgningsfrist er den 15. juni 2018 kl. 8.00. 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 21. juni, og 2. samtale den 27. juni. 
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. 
 
Er Faxe Kommune også dit tilvalg?


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Ny leder til Den aldersintegrerede daginstitution Skovbrynet - Sørbymagle

Slagelse Kommune

Slagelse
Vi søger en ny leder, der kan sikre den fortsatte udvikling af den pædagogiske praksis.Vi søger en ny leder, der kan stå i spidsen for Skovbrynet og vil indgå i et tæt samspil med lokalområdet.Vores nuværende leder gennem 32 år går på pension den 1....
Indrykket:23. juli 2018
Udløbsdato:20. august 2018

Leder til ambitiøst og veldrevet rusmiddelcenter

Vordingborg Kommune - Afdeling for Sundhed, Børn og Famile

Vordingborg
Vordingborg Kommune søger dygtig og ambitiøs leder til veldrevet rusmiddelcenter. Har du lyst til at stå i spidsen for 17 dedikerede medarbejdere, der leverer forebyggelse og behandling af høj kvalitet til nogle af samfundets mest udsatte unge, voks...
Indrykket:31. juli 2018
Udløbsdato:20. august 2018

Erfaren leder søges til BOMI - Center for rehabilitering og hjerneskade

Roskilde Kommune - BOMI

Roskilde
Grundet tilgang af opgaver leder vi efter 1- 2 nye teamledere. Stillingerne er til besættelse pr 1. oktober 2018 eller efter aftale. Som teamleder vil du få ansvaret for at lede et af centrets teams, med både personalemæssigt og budgetmæssigt ansvar...
Indrykket:9. august 2018
Udløbsdato:24. august 2018

Lykkegardskolen søger skoleleder

Lykkegard ApS

Holbæk
Vil du være med til at etablere et nyt, spændende og anderledes dagbehandlingstilbud på vores interne skole? Lykkegardskolen er for børn og unge, som bor på opholdsstedet Lykkegard. Derudover har Lykkegardskolen eksterne dagbehandlingselever. Skolen...
Indrykket:14. august 2018
Udløbsdato:21. september 2018

Seviceleder til distrikt Grevinge - Herrestrup Skole og Videnscenter

Odsherred Kommune

Odsherred
Sydskolen i Odsherred søger en serviceleder til Servicedistrikt Herrestrup med tiltrædelse d. 1. oktober 2018. Servicelederen i distrikt Herrestrup, er en del af Servicedistrikt Syd, der tæller ca. 65 ansatte, som står for service og rengøring på sk...
Indrykket:14. august 2018
Udløbsdato:28. august 2018