Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ingeniør / hydrogeolog til vandressourcer og vandforsyning

Kom og bring din erfaring inden for vandressourcer og vandforsyning i spil, når du sammen med gode kolleger i afdelingen Vand- og Naturressourcer i Aarhus løser opgaver for vores vandforsyningskunder. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har erfaring med vandforsyningsopgaver, det kan være gennem kildepladsprojekter, vandværksdrift eller myndighedsarbejde. Er du vores nye kollega inden for vandressourcer og vandforsyning? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores afdeling for Vand- og Naturressourcer i Aarhus

Du bliver en del af en afdeling med 15 medarbejdere, geologer og ingeniører der arbejder med vandforsyningsopgaver, grundvandskortlægning, modellering, myndighedsopgaver og råstoffer. Afdelingen er kendetegnet ved høj faglighed, engagement og godt humør. Da vi har stor tilgang af forskellige typer af vandforsyningsprojekter, har vi brug for en erfaren kollega mere. Projekterne vil du udføre i samarbejde med dine kolleger i vores vandafdelinger og fra Rambølls øvrige ekspertiseområder inden for bl.a. miljø, geoteknik, klima, byggeri og energi. Vi tilbyder således et stort fagligt netværk, hvorved du får mulighed for at give kunderne optimale rådgivningsydelser samtidig med, at du har rig mulighed for at udvikle egne kompetencer. Desuden vil der være mulighed for at arbejde på internationale projekter.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Projektledelse og faglig rådgivning inden for vandforsyning og vandressourcer
 • Løbende kundekontakt til vandforsyninger, industrier og myndigheder
 • Innovation og udvikling af vores vandforsyningsydelser
 • Bidrage til et velfungerende vandforsyningsteam
 • Dit udgangspunkt for konstant udvikling

  Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

 • en relevant uddannelse som ingeniør, hydrogeolog eller lign. med erfaring inden for vandressourcer og vandforsyning,
 • en solid faglig indsigt inden for vandforsyningsområdet, vandværksdrift, vandkvalitet, drikkevandssikkerhed, tilhørende lovgivning og asset management
 • en systematisk og målrettet tilgang til opgaverne og at du kan overskue og håndtere komplekse problemstillinger,
 • en positiv, konstruktiv og åben tilgang til vores kunder
 • en god formuleringsevne på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt,
 • en kreativ og innovativ tilgang til løsninger og at du evner at arbejde på strategisk niveau og kan lide at sigte efter morgendagens udfordringer i udviklingsøjemed.
 • en god forretningsforståelse
 • For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er nysgerrig på alle aspekter af vandressource og vandforsyningsområdet. At du kan skabe tillidsfulde relationer. At du kan holde mange bolde i luften og arbejde tværfagligt. At du trives i en flad organisation med en familiær og humoristisk omgangstone.

  Velkommen til vores Vand-division

  I Rambøll har vi et globalt team med nogle af verdens bedste vandrådgivere, der sikrer bæredygtig udvikling af vores samfund. Vi hjælper vores kunder med deres største udfordringer i forhold til at håndtere vand med løsninger, der skaber værdi for mennesker og natur. Vores kerneområder omfatter klimatilpasning og landskabsudvikling, sikring af rent drikkevand, håndtering af spildevand og industrielt vand, vandforsyning og -ressourcer samt infrastruktur.

  Rambøll i Danmark

  Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger vi 16.500 medarbejdere på verdensplan, og i Danmark er vi 3.500 kolleger, der skaber innovative løsninger inden for byggeri, transport, miljø, vand, energi og managementrådgivning. Hos os kan du være med til at udvikle bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

  Sådan ansøger du

  Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 10.08.2020 .

  Vil du vide mere om stillingen, så kontakt afdelingsleder Hanne Birch Madsen på mail HABM@ramboll.dk


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.