Sygeplejerske til Danmarks mest velfungerende akutafdeling

CareMatch ApS søger for Nykøbing F. Sygehus

Akutafdelingen udvides

Vi har brug for yderligere 5 akutsygeplejersker, da akutafdelingen udvides med nyt moderne sengeafsnit. Afdelingen udvikles kontinuerligt og er omdrejningspunktet for resten af Nykøbing F. Sygehus.

Vores tilbud og forventninger

Hvis du ønsker et boost af dine kompetencer, skal du søge jobbet som sygeplejerske i akutafdelingen. Stillingen er et godt tilbud til dig, som gerne vil udvikle dig til det ypperste inden for faget, og vi har selvfølgelig også store forventninger til dig.

Kompetenceudvikling

Når du er ansat hos os, kan du forvente kompetenceudvikling på højt niveau. Kompetenceudviklingen sker både igennem vores internationale program, men også igennem nationale, regionale og lokale programmer. Vi vægter patientsikkerhed, et ordentligt arbejdsmiljø og kontinuerlig kvalitetsudvikling af specialet meget højt.

Arbejdsopgaver og samarbejde

Akutafdelingen repræsenter et spændende og udfordrende speciale, hvor kompetencer som fleksibilitet og selvstændighed sammen med en stærk faglig profil er helt essentielle. Tværfagligt har akutafdelingen et spændende fagligt miljø med alle faggrupper i spil.

Vi samarbejder med Beth Israel Deaconcess Medical Center og Harvard Medical School Teaching Hospital i Boston USA med henblik på at udvikle vores uddannelse og kompetencer som akutsygeplejerske.

Vagtprogram og overnatningsfaciliteter

Vi har et meget fleksibelt vagtprogram og moderne overnatningsfaciliteter, som understøtter det behov, som netop du har.

Yderligere informationer

Nykøbing F. Sygehus samarbejder med CareMatch om ansættelserne. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Bjarne Voigt Hansen på 2715 2915 eller job5@carematch.dk, hvor din ansøgning med relevante bilag også sendes til.

Du kan læse mere om stillingen via dette link: Stillingsprofil.

Ansøgninger, samtale og tiltrædelse sker løbende.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Dansk Sygeplejeråd.


Om sygehuset:

Nykøbing F. Sygehus er smukt beliggende med udsigt over Guldborg Sund, og vi er det sydligste akutsygehus i Region Sjælland, placeret på Falster. Vi er akutsygehus for den sydligste del af Sjælland samt Lolland og Falster.

Vi har otte specialer med selvstændig afdelingsledelse samt en række støttefunktioner, der sammen udgør sygehusets faglige fundament. Vi afslutter i 2018 en stor ombygning med sengebygning til akutte patienter, en intensiv-, hjerte-, og en lungemedicinsk afdeling.

Der er en stor aktivitet på sygehuset, som har 1.500 medarbejdere, som forestår 25.600 indlæggelser, 78.000 ambulante besøg, 19.000 skadesbesøg og 12.700 operationer og 800 fødsler.

Se mere i dette link til sygehusprofilen.

Se mere på vores ansøgersite: https://carematch.brandero.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Vikariater til sygeplejersker i Region Sjælland

CareLink A/S

Frederiksberg
Vi har mange tilbud på længerevarende vikariater til sygeplejersker henover sommeren: Medicinsk afdeling Køge Sygehus: Vikariat fra 1. juli og 3 måneder aften eller nattevagter Medicinsk, nefrologisk afdeling på Roskilde sygehus: Vikariat fra 5. jul...
Indrykket:4. juni 2018
Udløbsdato:30. juli 2018

Sygeplejerske til fastansættelse i spændende og udfordrende hjerteafsnit

Frederiksberg Hospital

Frederiksberg
At være syg i hjertet har både fysiske og psykiske implikationer. Det er derfor vigtigt for os, at du som kommende sygeplejerske i Hjerteafdelingen både er fagligt dygtig, og har en holistisk tilgang til alle patienter. Om afdelingen Hjerteafdelinge...
Indrykket:20. juni 2018
Udløbsdato:20. juli 2018

Sygeplejerske til vikariat i spændende og udfordrende hjerteafsnit

Frederiksberg Hospital

Frederiksberg
At være syg i hjertet har både fysiske og psykiske implikationer. Det er derfor vigtigt for os, at du som kommende sygeplejerske i Hjerteafdelingen både er fagligt dygtig, og har en holistisk tilgang til alle patienter. Om afdelingen Hjerteafdelinge...
Indrykket:21. juni 2018
Udløbsdato:20. juli 2018

Bliv den bedste medicinske sygeplejerske!

Frederiksberg Hospital

Frederiksberg
Bliv den bedste medicinske sygeplejerske! Vi har fokus på faglighed og udvikling af sygeplejen altid med patienten i centrum. Vi er en endokrinologisk afdeling med en meget stor variation inden for det medicinske speciale. Derfor er der rig mulighed...
Indrykket:12. juli 2018
Udløbsdato:27. juli 2018

Akaciegården søger sygeplejersker til nyoprettet sygeplejeteam

S/I AKACIEGÅRDEN

Frederiksberg
Spændende nyoprettet stilling som sygeplejerske, med ansvar for at sikre høj faglighed og kvalitet i opgaveløsningen. Vi tilbyder to typer stillinger: 1. Sygeplejerske i dagvagt: 32 timer om ugen, med weekendvagt hver 6. uge og aftenvagter ca. 2-3 g...
Indrykket:18. juli 2018
Udløbsdato:12. september 2018