Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Adjunkt/lektor til læreruddannelse

Fra den 1. august 2018 kan du blive en del af en uddannelse med konstant stort fokus. Vi har en ledig stilling som adjunkt eller lektor inden for det pædagogiske område på fuld tid ved vores læreruddannelse i Haderslev.


Opgaverne vil hovedsagelig bestå af undervisning, vejledning og prøveafholdelse inden for de pædagogiske, almendidaktiske og videnskabsteoretiske områder på læreruddannelsen og i videreuddannelsen samt udviklings- og forskningsopgaver.


Dine kompetencer

 • Du er uddannet mag.art., cand.mag., cand.pæd. eller tilsvarende inden for det pædagogiske eller almendidaktiske område, gerne med en ph.d.-grad eller tilsvarende.
 • Du har indgående kendskab til folkeskolen, dens aktuelle praksis og aktuelle udfordringer.
 • Du har viden om politiske, etiske og pædagogiske dilemmaer vedrørende folkeskolen og deres filosofiske og idehistoriske baggrunde.
 • Du behersker engelsk i skrift og tale og kan undervise på engelsk.
 • Du er udviklingsorienteret og indstillet på at være i tæt samspil med studerende og kolleger.
 • Du har erfaring med undervisning på en videregående uddannelse.
 • Du har erfaring med undervisning i videnskabsteori og kendskab til hvordan videnskabsteori kan anvendes til refleksion over pædagogisk praksis.


Vi tilbyder
 • Gode muligheder for at indgå i udviklingen af læreruddannelsen
 • En varieret dagligdag med tæt kontakt til studerende og undervisere
 • Samarbejde med praksis i grundskolen
 • Samarbejde med kolleger fra andre uddannelser ved UC SYD


Ansættelse
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst samt bekendtgørelse om stillingsstruktur ved bl.a. professionshøjskoler. Ansættelse som adjunkt betyder, at du skal indgå i et firårigt lektorkvalificeringsforløb. Ansættelse direkte som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse i henhold til bestemmelserne om lektorkvalificering ved professionshøjskoler.


Ansøgningsfrist
Hvis stillingen lyder som om, det lige er dig, skal du sende os den, så vi har den senest den 21. maj 2018 klokken 12.00. Brug linket til elektronisk ansøgning.

Få mere at vide
Læs mere om læreruddannelsen og UC SYD på www.ucsyd.dk. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til studieleder Jacob Buris Andersen: jban@ucsyd.dk eller tlf. 72 66 50 37.


Om læreruddannelsen i Haderslev
Læreruddannelsen i Haderslev har ca. 750 studerende og 35 fastansatte undervisere. Vi tilbyder læreruddannelsen som dagstudium, som delvis digitalt studium og som rent digitalt studium. Vi har ca. 100 internationale lærerstuderende som har deres baggrund et andet sted end i Danmark og tager den fulde læreruddannelse.


Om os
UC SYD uddanner lige nu ca. 6.000 studerende til professionsbachelorer. De bliver fx lærere, pædagoger, ergoterapeuter, sygeplejersker og lyddesignere. Mange vender tilbage for at videreuddanne sig hos os senere i livet. Samtidig forsker vi i professionerne og driver udviklingsprojekter, f.eks. i børnehaver, på skoler og sygehuse. Vi er 700 ansatte på fire campusser i Sydjylland. Vi er glade for vores regionale forandring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer.

Hør Lars fortælle om at være ansat ved UC SYD:


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her