Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Office Manager søges til konsulentvirksomheden Antropologerne ApS

Ønsker du at være ansvarlig for den daglige drift af et dynamisk og travlt konsulenthus? Elsker du at have overblik, være proaktiv og skabe gode rammer både fysisk og strukturelt? Har du lyst til at sikre optimering af processer, skabe solidt ressourceoverblik og varetage form og struktur i praksis? Så er du måske vores kommende Office Manager!

Om os 

Antropologerne ApS er en konsulenthus, der leverer kvalitative undersøgelser som kerneydelse. Med stærke antropologiske konsulenter og processer bringer vi forståelse og forandring til vores kunder og projekter. Vi har eksisteret siden 2003 og består af 10-15 medarbejdere, alle i 20-40’erne, der er comittede til at skabe gode indsigter og processer for vores kunder. Vi er, som dig, passionerede for at sikre kvalitet og skabe værdi!

Om stillingen 

Vi søger en kollega med solide driftsmæssige egenskaber og gerne med erfaring fra konsulentbranchen. 

Du skal være kontorets rygrad og vil i løbende dialog med vores ledelse som består af direktør, økonomifunktion og en faglig projektchef varetage opgaver, der styrker virksomhedens daglige drift og udvikling. Du vil blive bredt involveret i hele forretningen og du er god til mennesker. Du skal optimere, styre og udvikle med os. Stillingen er fuldtid og løn er efter kvalifikationer.

Dine driftsopgaver vil tage dig igennem følgende i din hverdag: 

  • Understøtte ledelse og økonomi med opgaver 
  • Få de fysiske rammer til at fungere optimalt 
  • Skabe og holde overblik over opgaver og ressourcer 
  • Lede og fordele opgaver til praktikanter, medarbejdere og ledelse 
  • Arbejde for trivsel og bidrage til det sociale miljø 
  • Lave grundig korrektur, meget gerne både på dansk og engelsk 
  • Og så er det et plus, hvis du har evner ifht. kommunikation på hjemmeside og sociale medier

Sådan finder vi dig 

Send en motiveret ansøgning, CV og relevante bilag til info@antropologerne.com markeret ’Office Manager’. Ansøgningsfrist er d. 19 januar kl. 12:00 og der vil løbende blive afholdt samtaler. Tiltrædelse d. 01.03.2018 eller efter aftale. 

Ved eventuelle spørgsmål kontakt venligst direktør Rikke Ulk på ru@antropologerne.com eller på telefon 2811 2010. Find os på www.antropologerne.com og se vores Facebook og Instagram for mere information. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se mere på vores ansøgersite: https://antropologerne.brandero.com


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her