Pædagogisk afdelingsleder

Genopslag!

Har du erfaringer med – og formår du ledelsesmæssigt at sætte en pædagogisk tydelig retning i en skolemæssig kontekst med mange dagsordener?

Så er det dig, vi søger!

Kirkebækskolen søger hurtigst muligt en pædagogisk afdelingsleder, som skal indgå i skolens ledelsesteam, der består af en afdelingsleder for terapeuterne, en viceskoleleder, en administrativ leder og en skoleleder. Vi leder skolen ud fra en værdimæssig treklang, idet vi ønsker at være synlige, tydelige og ordentlige i alle ledelsesbeslutninger.

Kirkebækskolen er en specialfolkeskole for børn med multiple handicap. I forbindelse med skolen har vi et børnehus med plads til 6 småbørn 0 – 6 år og en STU.

Den nye afdelingsleder skal være pædagogisk leder og personaleleder for skolens SFO (0. – 10. kl.) og STU, og skal varetage den personalemæssige samt den pædagogiske ledelses- og udviklingsopgave for pædagogerne. Den pædagogiske afdelingsleder skal bidrage til pædagogisk udvikling på alle trin i samarbejde med skolens øvrige ledelse.

Skolen skaber dagligt rammen for 65 børn fra 0 – 22 år. Vi er 19 lærere, 25 pædagoger, 28 pædagogmedhjælpere, 17 ergo- og fysioterapeuter, en teknisk serviceleder, en teknisk servicemedarbejder , en velfungerende administration på 3 medarbejdere, samt en ledergruppe, der værdsætter samskabt ledelse som team og jævnligt modtager ekstern ledelsessupervision.

Du kan se et eksempel på, hvordan vi arbejder her: Se video om Kirkebækskolen her. 

På Kirkebækskolen arbejder alle i teams omkring klasserne. Et klasseteam består af lærere, pædagoger og pædagogmedhjælpere. Der er tilknyttet fysio- og ergoterapeuter samt tale-hørekonsulenter til alle klasser.

Vi har tradition for et tæt og givende samarbejde mellem personale og forældre. Vi har et velfungerende tværfagligt samarbejde om vores handleplaner, BørneLAP (BørneLærings AktivitetsProfil)

Vi søger en leder, der kan dokumentere, erfaring med:

  • at lede strategisk med fokus på kerneopgaven
  • at sætte tydelige mål og forventninger og have et vedholdende fokus på en systematisk
  • udvikling af den pædagogiske kvalitet og praksis
  • at have fokus på nærværende ledelse med faglig og metodisk sparring med medarbejderne
  • at være uddelegerende og intervenerende i sin ledelsesstil
  • at bevare overblikket i en stor institution med mange dagsordner
  • at evne - og have vilje til at drifte store opgavemængder, med lang tidshorisont
  • Vi værdsætter i øvrigt humor og let til smil og grin

Ansøgning og yderligere oplysninger
Vi ser meget gerne, at du besøger skolen. Besøg kan aftales med skoleleder Iben Goffmann (40 43 23 53) eller viceskoleleder Christian Grau (22 56 48 99).

Yderligere oplysninger om skolen kan findes på skolens hjemmeside: www.kirkebaekskolen.dk,

Ansøgningsfrist: torsdag den 9. august. Ansøgningen skal sendes via linket.

  1. samtalerunde: onsdag den 15. august i tidsrummet 12.00-16.00

  2. samtalerunde: tirsdag den 28. august i tidsrummet 16.30-19.00

Ansøgere, der går videre fra 1. til 2. runde, får besked kort efter 1. runde og vil forud for 2. samtale, skulle igennem en MBTI test/screening, der skal afleveres på Kirkebækskolen torsdag den 23.august inden klokken 12.00

Ishøj Kommune ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordres kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.


Ansøgningsfrist:
9. august 2018


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sjældent udbudt afdelingsleder stilling med stort ledelsesansvar på indre Nørrebro. Stillingen er på 37 t/ugen og vi håber du kan starte d. 1.8.18.

Sankt Johannes Gårdens integ. Børne/ungeinstitution

Frederiksberg
Har du visioner og høje ambitioner på børnenes og medarbejdernes vegne, så tøv ikke med at søge stillingen som børnehavens afdelingsleder. Muligheder for dig kunne være: Deltagelse i ledelsesuddannelse. Heri ligger en fantastisk mulighed for at udvi...
Indrykket:8. juni 2018
Udløbsdato:31. juli 2018

Afdelingsleder til Valmuen, specialenheden for lægeordineret heroinbehandling

Valmuen

København
Center for Rusmiddelbehandling København (CRK) søger pr. 1. oktober 2018 en afdelingsleder til Valmuen, specialenheden for lægeordineret heroinbehandling. CRK er en del af Socialforvaltningen og Danmarks største center for rusmiddelbehandling. Centr...
Indrykket:4. juli 2018
Udløbsdato:5. august 2018

Afdelingsleder til palliativ afdeling på Vigerslevhus i Valby

Rehabiliteringscenter Vigerslevhus - Palliativ afd

Frederiksberg
Har du erfaring med det palliative område og med ledelse? Kan du støtte og inspirere både beboere, deres pårørende og dine kolleger? Vi har brug for en dygtig afdelingsleder med stort fagligt engagement og flair for ledelse samt erfaring fra det pal...
Indrykket:6. juli 2018
Udløbsdato:31. juli 2018

Sygeplejefaglig afdelingsleder til Poppelbo/Lærkebo

Poppelbo, Lærkebo, Aktivitetscenter Brønshøj

København
Vil du være en af ledetrådene i implementeringen af en ny ledelsesstruktur i vores plejeafdelinger? En af vores dygtige sygeplejefaglige ledere skal være vores nye souschef, når den nuværende går på efterløn. Derfor søger vi en ny sygeplejefaglig af...
Indrykket:12. juli 2018
Udløbsdato:26. juli 2018