Konsulent ATEX og CE mærkning

Vi søger 2 nye kolleger

Kammeratskab - faglig sparring og udvikling - fri hverdag - spændende opgaver – sammenhold - spændende hverdag - flad struktur - indflydelse på hvordan tingene gøres. Alle udsagn er svar på 2 spørgsmål som vores medarbejdere blev stillet; Hvorfor kom du til bowitek? og Hvorfor er du i bowitek?

Kan du se dig selv i de værdier, så kan du nu blive bowitek medarbejder.

Vi søger 2 medarbejdere til vores Sjællandskontor. Du vil arbejde sammen med branchens bedste kollegaer. Du vil løse opgaver indenfor CE mærkning, mekanisk og elektrisk sikkerhed, ATEX eksplosionssikring og andre områder. Du vil arbejde med branchens stærkeste risikovurderingsværktøj, Safexpert.

Vi søger dig der kan rådgive og formidle viden til vores kunder indenfor områderne:

-        ATEX zoneklassificering, gasser og støv

-        ATEX indretning, herunder maskiner og større procesanlæg.

-        Inspektioner af anlæg, også gerne ATEX inspektioner.

-        CE-mærkning af maskiner / risikovurdering af projekter.

-        Udarbejde dokumentation.

 

Du sætter som dine kolleger en ære i at:

-          Være vores kunders mand i opgaverne.

-          Omsætte tekniske krav til praktisk anvendelige løsninger.

-          Arbejde selvstændigt med egne kunder og projekter

Hos bowitek laver vi professionel rådgivning for vores kunder, vi værdsætter de langvarige relationer til vore kunder. Konsulenterne arbejder hos kunderne, på kontorerne i Fredericia, Valby og Randers, eller på deres hjemmekontor.

Som ny kollega vil du blive tilknyttet en mentor, der sørger for den nødvendige oplæring og sikrer at du kommer til at føle dig hjemme i bowitek.

Vi har en fri hverdag hvor medarbejderen selv tilrettelægger arbejdet, aftaler opgaver med kunderne og sørger som det allervigtigste for at projekterne lykkes hos vores kunder. Som medarbejder i bowitek vil du møde en faglighed og et kammeratskab som ikke findes andre steder. Vi laver løbende faglige arrangementer, som vores faglige fredage. Det sikrer en vidensdeling og en styrket faglighed. Som medarbejder i bowitek er du aldrig langt fra en kollega du kan sparre med i opgaveløsningen.

Kan du se dig selv som bowitek medarbejder, så tag kontakt til os. Du er velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere, for at høre mere om hverdagen i bowitek. Se vores kontaktoplysninger her:

http://www.bowitek.dk/medarbejdere.html

Vi er mere interesseret i dig, end i din ansøgning. Derfor vil vi gerne høre fra dig så vi sammen kan danne os et indtryk af hinanden.

Du er meget velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere eller vores områdechef Flemming Madsen 2788 0646.

Ansøgning kan sendes til job@bowitek.dk


Se mere på vores ansøgersite: https://bowitek-valby.brandero.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Praksiskonsulent til Center for Sundhed

Center for Sundhed

Frederiksberg
Vi søger en praksiskonsulent, der har fokus på styrket kommunalt-lægeligt samarbejde. Vi søger en praktiserende læge, der praktiserer i Københavns Kommune, med start den 1. august 2018 eller snarest muligt herefter. Du bliver tilknyttet Sundheds- og...
Indrykket:15. maj 2018
Udløbsdato:11. juni 2018

Forvaltningskonsulent med strategisk sans til Koncern IT

Koncern IT

Vil du arbejde med at kitte Danmarks største arbejdsplads sammen? Københavns Kommune har mere end 45.000 ansatte og over 30.000 af dem er IT-brugere, der bruger mere end 1.500 IT-systemer dagligt. Digitalisering er højt på dagsordenen i disse dage, ...
Indrykket:17. maj 2018
Udløbsdato:14. juni 2018

Automatiseringskonsulent til Robotics Center of Excellence i Koncern IT

Robotics, SEB og Grunddata

Robotics Center of Excellence i Koncern IT I Koncern IT i Københavns Kommune er vi med allerforrest i Danmark, når det gælder brugen af Robotic Process Automation (RPA). Vi er et ungt og dynamisk team i vækst med fokus på automatisering på tværs af ...
Indrykket:17. maj 2018
Udløbsdato:1. juni 2018

DEDIKATION søger GRC konsulenter til Transcendent Group!

Transcendent Group

Kan du se dig selv være en del af et fagligt stærkt, men humoristisk konsulenthus, hvor du får lov at sætte dit eget personlige præg? Vil du samtidig arbejde med spændende projekter, indenfor governance, risk and compliance, og være med til at udvik...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

Webkonsulent til en af verdens største webplatforme

Koncern IT

Vil du arbejde for et digitalt København, og har du lyst til at udvikle webløsninger, der gør en forskel for mere end 600.000 borgere og 45.000 medarbejdere i Københavns Kommune? Så kan du være en del af en af Danmarks største IT-arbejdspladser, hvo...
Indrykket:25. april 2018
Udløbsdato:25. maj 2018