Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-Projektleder med erfaring og strategisk forretningsforståelse

Har du mod på at tage det næste skridt inden for IT-projektledelse? Og har du lyst til at være nøgleperson i transformationen af koncernens systemlandskab til en moderne digital platform? Så er her muligheden for dig!

Sted: Esbjerg

Spændende transformationsprojekt i en lærende organisation

Vi søger en erfaren IT-projektleder, der kan være med til at drive og lede IT-udviklingsprojekter, herunder analysere og finde gode løsninger på projekternes problemstillinger med udgangspunkt i forretningsmål og -behov. Som IT-projektleder vil du være toneangivende i transformationen af store dele af koncernens systemlandskab til en moderne digital platform.

Opgaver i jobbet:

 • IT-projektledelse med fokus på strategiske mål
 • Uformel ledelse af projektteamet med fokus på samarbejde og leverancer
 • Identificere behov for kommunikation og forandringsledelse bredt i organisationen
 • Stakeholder management
 • Identifikation af nye digitaliseringsmuligheder
 • Beslutningsoplæg og fremlæggelse til styregruppen
 
Erfaren og faglig dygtig IT-projektleder

Vi forstiller os at du har en IT-faglig akademisk kandidatuddannelse og har flere års dokumenteret erfaring som IT-projektleder af store IT-projekter i anerkendte virksomheder.

Du vil opleve succes i jobbet hvis du har:
 • Analytisk tilgang til problemstillinger og deres løsninger
 • Et stærkt strategisk mindset og bred forretningsforståelse
 • Erfaring med ERP-implementeringer og best practice projektmetoder
 • Evnen til at se nye anvendelsesmuligheder for moderne teknologier
 • Et stort overblik og trives med at have et stort og betydningsfuldt ansvar

Du vil få tilknyttet et fast specialistteam, som du vil samarbejde tæt med for at komme i mål. Du får en stor berøringsflade med blandt andet topledelsen og meningsdannere på tværs af organisationen. Derudover vil du få en leder som har stort fokus på personlig udvikling og vægter frihed under ansvar meget højt.

SE er i konstant udvikling både organisatorisk og forretningsmæssigt. Vi søger derfor en IT-projektleder, der dels har ambitioner om fortsat personlig og faglig udvikling, dels motiveres af et miljø, der står overfor en stor transformation. Dit primære arbejdssted vil være i Esbjerg, med mulighed for at være på en af vores andre lokationer en til to dage pr. uge.

Skal vi kæmpe og vokse sammen?

Ønsker du en karriere indenfor IT-projektledelse af store enterprise-implementeringer, så skynd dig at send din ansøgning. Der vil løbende blive afholdt samtaler og der vil være ansættelse når vi har fundet den rette kandidat. Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte IT-udviklingschef Henrik Dan på telefon +45 30702601.

Om SE

SE er en moderne energi- og telekoncern, der bl.a. leverer el, energi-effektiviseringer, fiberbredbånd og kabel-tv til vores over 800.000 kunder. Som medarbejder i SE skal du trives med et stort ansvar. For det kræver bare mere, når man skal helt tæt på kunderne og forretningen. Vi skal sammen turde at sætte barren lidt højere. Det gælder vores ideer, vores faglighed og ikke mindst vores vilje til forandringer og udvikling. Hos os får du udfordringer, ansvar og udvikling både personligt og fagligt – så både du og dit CV vokser, mens du er her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her