Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mentor

Mentor som arbejder målrettet og motiverende for at understøtte beskæftigelsesindsatsen for ledige borgere - Faxe kommune er et tilvalg! 
 
Faxe kommune udvider mentorteamet og søger en erfaren mentor, der har fokus på at fremme ledige borgeres mulighed for at opnå tilknytning til arbejdsmarkedet.  
 
Gerne uddannet socialpædagog eller lign.  
Stillingen er med tiltrædelse den 1. august 2018 med et ugentligt timeantal på 37 timer. 
 
Som mentor skal du yde en målrettet og fokuseret indsats til borgere med mange forskellige udfordringer. Mentoropgaver i henhold til Lov om aktiv beskæftigelsesindsats § 31 b, hvor du i et tæt samarbejde med sagsbehandler, og andre relevante samarbejdspartnere, støtter ledige borgere i at etablere tilknytning til uddannelse eller arbejdsmarked - ”lægge trædesten for det gode liv”.  
 
I Faxe kommune er mentorerne en del af Jobcentret. Vi tror på at beskæftigelsesindsatsen lykkes bedst når vi i fællesskab, i tæt samarbejde med borgeren, løser opgaven indenfor samme team. Jobcentret har derfor valgt at organisere sig, så alle relevante faggrupper er repræsenteret i teamet. 
 
Teamet består af kompetente og engagerede medarbejdere indenfor forskellige fagområder. 
 
Vi forventer, at du har arbejdserfaring, der har involveret borgerkontakt, relationsarbejde og kommunikation, og at du har flair for skriftlighed og dokumentation. 
 
Vi har en forventning om, at du har erfaring med at arbejde med modstand, og at du kan motivere borgerne til at tage ansvar for eget liv. Du er vant til at strukturere og tage aktivt ansvar for egne arbejdsopgaver, har et stort engagement i målgruppen og kan håndtere at arbejde med psykisk sårbare.   
 
For os er det vigtigt, at vores nye kollega vil bidrage i forhold til faglighed, nytænkning og trivsel, samt har en god portion humor. Hovedparten af arbejdstiden foregår i borgers hjem eller lign., så du skal kunne håndtere at arbejde selvstændigt.  
 
Vi søger en kontaktskabende og rummelig mentor, som har lyst til at gå forrest i at understøtte en effektiv og dynamisk beskæftigelsesindsats for ledige borgere i Faxe kommune. 
 
Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads med en varierende hverdag, engagerede kollegaer med god mulighed for kollegial sparring og fleksibilitet. 
 
Du får base i Haslev, men som mentor vil du være meget udekørende og have hele kommunens geografiske område som arbejdsplads. Vi forventer du er fleksibel, da mentorarbejdet kan forekomme udenfor normal arbejdstid.  
 
Løn og ansættelsesvilkår: 
Du kan få yderligere information om Faxe kommune på hjemmesiden: www.faxekommune.dk   
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan du få ved at kontakte Teamleder Lene Dahl Jensen på tlf. 4012 9591.   
 
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.   
  
Forventet tiltrædelse den 1. august 2018. 
 
Det er et krav, at du har kørekort. Jobcenter Faxe råder over biler som benyttes i videst mulige omfang. 
 
Vi indhenter referencer og straffeattest.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kontormedarbejder til driftscenter

BoligNæstved

BOLIGN STVED søger en engageret medarbejder til et af vores 3 driftscentre. Du kommer til at indgå i et team på cirka 10 medarbejdere, som servicerer cirka 1.000 lejemål fordelt på cirka 10 afdelinger. Du skal fungere som bindeled mellem beboerne og...
Indrykket:16. oktober 2018
Udløbsdato:29. oktober 2018