Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Data Protection Specialist

Vil du arbejde med databeskyttelse i en af Danmarks største IT-organisationer. Så er jobbet som Data Protection Specialist i KMD måske noget for dig. Som Data Protection Specialist i KMD spænder dine arbejdsopgaver bredt over hele spektret af databeskyttelse. Som rådgiver for vores forretning vil du således skulle bistå med såvel tolkning af databeskyttelsesforordningen som efterlevelse i praksis – i KMD’s roller som såvel databehandler som dataansvarlig.

 

Det betyder, at du vil få varierede arbejdsopgaver inden for drift og løbende udvikling af KMD’s Data Protection Programme. Et par eksempler kunne være:

  • Udarbejdelse af databeskyttelsespolitikker, -processer og -templates
  • Drift af vores Governancestruktur for databeskyttelse
  • Rådgivning til forretningen i forbindelse med vurdering af passende niveau for behandlingssikkerhed
  • Opfølgning på databeskyttelsesrelaterede initiativer og kontroller
  • Udarbejdelse af materiale til awareness og træning.
  • Rådgivning ifm. udarbejdelsen af risiko- og konsekvensanalyser
  • Sparring ved eventuelle brud på persondatasikkerheden
  • Deltagelse i audits vedrørende databskyttelseskontroller m.v.

 

Din profil

Det er et krav, at du har minimum 2 til 5 års praktisk erfaring inden for databeskyttelse, compliance eller informationssikkerhed. Da KMD er en teknologitung virksomhed vil det være en stor fordel, hvis du har erfaring indenfor IT-branchen. Hvis du har praktisk erfaring inden for informationssikkerhed vil det være en yderligere fordel, da de to discipliner er nært beslægtet og i KMD arbejder tæt sammen.  Har du ydermere erfaring med management systemer, som ISO27001 eller 9001 vil det ligeledes være en fordel.

 

Det forventes, at du arbejder struktureret, fokuseret og evner ”at gribe en bold og løbe den selvstændigt i mål”. Derudover forventes det, at du motiveres af komplekse arbejdsopgaver, besidder god forretningsforståelse og evner at kommunikere med personer på alle niveauer. Vi forventer, at du har en lang videregående uddannelse, fx som Cand. Jur. eller Cand. Merc. Jur., men relevant erfaring vejer tungere end uddannelsesmæssig baggrund.
 

Vi kan tilbyde

KMD’s Data Protection Team er forankret under vores juridiske direktør, parallelt med Group Legal, Group Security & Quality og Group Internal Audit. Vi er et lille team på to, men vi arbejder dagligt nært sammen med alle de ovenfornævnte teams. Vi har en uformel omgangstone, og lægger stor vægt på faglig sparring og samarbejde.

 

Du vil ligeledes ofte blive inddraget i spændende, store og komplekse projekter, som KMD udvikler, leverer og drifter til kommuner, stat og private virksomheder og organisationer.

 

KMD har som ambition, at være de bedste på uddannelse af medarbejderne, når man sammenligner med andre store danske it-virksomheder. Samtidig arbejder KMD aktivt med at skabe klare karriereveje både i linjen og i projekter, og tilsvarende er det virksomhedens mål at udvikle og uddanne de bedste specialister.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Julie de Linde, Data Protection Officer på telefon +45 61913744

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her