Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorelev

Frisk kontorelev søges

danbolig Herning søger en kontorelev med interesse for handel med fast ejendom. Du vil blive en del af et kvalitetsbevidst og resultatorienteret team på 11 ansatte, hvor god kundeservice, seriøs rådgivning, loyalitet og troværdighed er en selvfølge.

DU SKAL LÆRE OG VIL FÅ FØLGENDE OPGAVER:

Alt i forbindelse med sagsbehandling fra ejendommen kommer til salg og til den er solgt og sagen er afsluttet. Kundebetjening i forretning og pr. telefon.

VI FORVENTER, AT DU:

Kan lide udfordringer. Har en god ordenssans. Er kundeorienteret og kan skabe tillid. Kan arbejde selvstændigt, er velformuleret i skrift og tale og er fortrolig med brug af PC på brugerniveau, samt finder det naturligt at følge vores uddannelsesaktiviteter i danbolig. Der kan blive tale om weekendarbejde enkelte gange. Er villig til at yde en engageret indsats og er indstillet på fleksible arbejdstider. Har afsluttet handelsskolen gerne HHX. Kan tiltræde pr. 1. september 2018

VI TILBYDER:

Uddannelse på kontoret. En spændende, travl og afvekslende hverdag med selvstændige arbejdsopgaver med gode muligheder for fagligt og personlig udvikling. En dynamisk arbejdsplads med god holdånd og plads til smil i en seriøs ejendomsmæglerkæde med stærke samarbejdspartnere.

HVIS DU ER INTERESSERET:

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til Henrik Ladegaard telefon 40421708.

ANSØGNING:

Henvend dig i butikken eller send din ansøgning pr. mail til: henrik.ladegaard@danbolig.dk. Samtaler afholdes i uge 32. Ansøgninger vil selvfølgelig blive behandlet fortroligt.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her