Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Musiklærer til Ørebroskolen

Musiklærer på dejlig lille skole - Ørebroskolen

Har du lyst til at blive musiklærer på en fantastisk skole, hvor man let kan blive afhængig af det at være lærer? Hvis ja, så er Ørebroskolen lige noget for dig.

Da vores dygtige musiklærer har valgt at gå på pension, søger vi en ny musiklærer. Skolen lægger stor vægt på den musiske profil og har en stærk musisk tradition. Hver dag har vi fællessamling med sang og det er fornøjelse at høre, hvor godt børnene synger med. Alle vores elever har kendskab til et stort sangrepertoire, når de forlader Ørebroskolen. Det er musiklæreren, der står for musikken ved fællessamlingerne. Vi har også flere gange arbejdet med musical i nogle tværsuger.

Vi har et godt samarbejde med kulturskolen og mange af vores elever deltager i frivillig musikundervisning, så der er rig mulighed for at udfolde sig som musiklærer, når man er på Ørebroskolen.

Vi er åben overfor forskellige fagkombinationsmuligheder sammen med musikken, men dansk vil være at foretrække.

Vi er en velfungerende mindre folkeskole med 101 elever i næste skoleår. Skolen ligger midt ude på landet med masser af dejlig natur lige uden for døren.

Stillingen er en fast stilling med beskæftigelsesgrad på 0,8, der er dog mulighed for ændring.

Vi ønsker en person der

  • Er åben og god til at samarbejde
  • Vil være med til at udvikle skolens musiske profil
  • Møder børn, forældre og kollegaer med en anerkendende tilgang
  • Har høj faglighed i undervisningen
  • Ser muligheder og har en positiv tilgang til opgaverne og lyst til at prøve nyt
  • Er fleksibel og har et godt humør.

På skolen arbejder vi i teams, som har et professionelt samarbejde om elevernes læring og trivsel. Der sker god sparring og videndeling i teamet, så man står aldrig alene i en udfordring. Der er en stærk ”vi-kultur” på skolen. Der er generelt en god holdånd, hvor vi spiller hinanden gode.

Alle ansatte er meget engageret i deres arbejde, brænder for den gode undervisning og er optaget af at videreudvikle nye tanker og idéer, så der skabes de bedste læringsmiljøer for eleverne.

Der er et tæt samarbejde mellem Børnehave, SFO og skole. Pædagoger deltager i undervisningen og har ressourcer til at arbejde med inklusion. I en del timer er der to voksne i klasserummet.

Skolen er kendetegnet ved et meget godt samarbejde mellem skole og hjem, et rart og uformelt kollegialt miljø, samt nysgerrige elever med lyst til at lære.
Du kan se mere på hjemmesiden eller på vores Facebookside, hvor du kan opleve ting fra skolens dagligdag.

Yderligere oplysninger
For yderligere oplysninger kan du ringe til skolen 72 57 82 10 eller kontakte skoleleder Dorte Elmholdt Smidt 72 57 82 11. Kontakt pr. mail til des@jammerbugt.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst.

Ansøgere til stillingen skal være indforstået med, at Jammerbugt Kommune indhenter børneattest.

Ansøgningsfrist
Torsdag drn 24. maj 2018 kl. 12.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag den 28. maj 2018.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her