Pædagog til barselsvikariat

Område Midt - Børnehuset Frøen - Barsels vikariat- Børnehaveafdelingen søger uddannet pædagog med erfaring i arbejdet med børn i alderen 3-6 år.  
 
Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse den 25. november 2018 eller snarrest derefter.  
 
Børnehuset Frøen er en integreret institution opdelt i 2 afdelinger med henholdsvis 53 vuggestuebørn fordelt på 4 grupper og 78 børnehavebørn ligeledes fordelt på 4 grupper.
 
Børnehaven er indrettet med aldersopdelte stuer. Vi har en gruppe for de 5 årige børn og 3 grupper for de 3-4 årige børn.  
 
Børnehaven og vuggestuen har et velfungerende samarbejde, og om hele personalegruppen kan det siges at den er faglig, dynamisk, engageret og udviklingsorienteret.  
Institutionens daglige åbningstid er fra kl. 6.15 til 17.00.  
 
I grupperne arbejdes der systematisk med planlagte pædagogiske aktiviteter omkring sprog, motorik, leg og sociale relationer, samt indarbejdelse af dagens rytme og rammer. Du skal arbejde efter Marte Meo metoden som en integreret del af hverdagen samt indgå i løbende efteruddannelse der omfatter den samlede personalegruppe.  
 
Du skal kunne skabe trygge og udfordrende rammer, samt støtte børnene i deres individuelle alsidige udviklingsprocesser, ligesom du skal udvis engagement og professionalisme i det daglige arbejde.  
 
Du skal kunne tage selvstændige initiativer og beslutninger, samarbejde og indgå i åben dialog med kollegaer og forældre samt tage aktivt i institutionens dagligdag, planlægning og møde aktiviteter.  
 
Uddannelsesbevis fra pædagoguddannelsen ønskes sendt sammen med ansøgningen.
 
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Lønniveauet vil matche dine kvalifikationer.  
Få mere information om Børnehuset Frøen på vores Hjemmeside: www.faxekommune.dk  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Karisefonden søger erfarne og fagligt stærke pædagoger

Kariseuddannelsen

Faxe
Vi får mange nye beboere, studerende og borgere i beskæftigelse, så vi har brug for dig. Har du erfaring med unge eller voksne med udviklingshæmning, og eller autisme ADHD. Har du en god faglig værktøjskasse med metoder og redskaber, du kan sætte na...
Indrykket:15. juni 2018
Udløbsdato:23. juli 2018

Botilbuddet Lindersvold søger medarbejdere!

Botilbuddet på Lindersvold

Faxe
Om Botilbuddet og de unge Lindersvold ligger på kanten af Præstø Fjord, kun få kilometer fra Faxe by, på en gammel herregård, ca. 1 km fra vandet med store parkområder, der indbyder til boldspil, dyrkning af grøntsager og hygge ved bålpladsen, og et...
Indrykket:16. juli 2018
Udløbsdato:8. august 2018

Pædagog

Lejre Kommune- øverste LOS

Ringsted
Område B i Lejre Kommune søger en pædagog pr. 1. september 2017 eller snarest derefter. Lejre Kommune: Vi er et sted med plads til gode ideer. Vi nytænker livet på landet og er tæt på byen. Vi er et sted med fællesskaber, både for vores borgere og f...
Indrykket:12. juli 2018
Udløbsdato:9. august 2018

Pædagog til bolig i Vordingborg under Autismecenter Storstrøm

Vordingborg Kommune - Kullekærvej

Vordingborg
Vi søger en pædagog til en stilling på 34 timer om ugen bolig på Kullekærvej 2 i Vordingborg. Stillingen er til besættelse den 1. september 2018. Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med en autismespektrumforstyr...
Indrykket:12. juli 2018
Udløbsdato:5. august 2018

Fonden Clemens søger 1 ny medarbejder. Gerne med interesse for heste og udeliv.

Butterfly

Vordingborg
Afdelingen Butterfly søger en ny kollega med tiltrædelse 1. oktober 2018. Om Fonden Clemens Fonden Clemens er en veletableret organisation, der i forskellige huse udfører socialpædagogisk arbejde omkring døgnanbragte børn og unge i alderen 4 23 år. ...
Indrykket:16. juli 2018
Udløbsdato:5. august 2018