Lærer med liniefag i matematik, billedkunst og Håndværk/design til Staby Skole

Staby Skole søger lærer med liniefag i matematik, billedkunst og håndværk/design.

Staby Skole søger pr. 1. december 2018 en dygtig og engageret lærer, som brænder for den lille skole, hvor der er en god atmosfære, og hvor du er tæt på og har indflydelse på beslutningerne. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Vi søger fortrinsvis en lærer med liniefag eller tilsvarende undervisningskompetence i matematik, billedkunst og håndværk/ design. Da vi er en lille skole, vil andre fag også indgå i skemaet.

Vi prioriterer, at eleverne som en del af matematikundervisningen spiller skak en time om ugen.

Vi søger en lærer, der vil indgå aktivt, positivt og fleksibelt i samarbejdet med skolens øvrige ansatte om den pædagogiske udvikling på Staby Skole og i Børnehuset Lærkereden, og som vil være aktivt og konstruktivt deltagende i inklusionsprocessen i huset.

Du får gode kollegaer, hvor du aldrig går forgæves for faglig sparring, støtte og opbakning i en meget positiv ånd.

Staby Skole indførte i foråret 2016 aldersintegreret indskoling for eleverne i 0.-3. kl. Fra 1. august 2017 har vi indført modellen med aldersblandede klasser på vores mellemtrin (4.-6.kl.). Vi søger en lærer, som i samarbejde med de øvrige lærere i teamet, vil tage konstruktivt del i den videre udvikling af dette.

Vi er en landsbyordning med 110 elever i skoledelen, hvor alle kender alle, og med en stor opbakning fra forældrekredsen og lokalområdet.

Vi arbejder med en anerkendende tilgang med dialogen som bærende redskab. Vi vægter trivsel og fællesskabet højt.

Staby Skole og Børnehuset Lærkereden har siden 1. august 2014 arbejdet med PALS. PALS står for Positiv Adfærd i Læring og Samspil. I løbet af skoleåret 2018/19 vil vi gå i gang med PALS- mental sundhed. Vi forventer, at du vil gå positivt ind i dette udviklingsarbejde.

Ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til skoleleder Lene Ettrup tlf. 96 11 55 41 eller 51 83 82 24, mail lene.ettrup@holstebro.dk.

Ansøgningsfrist
Søg stillingen senest tirsdag den 23. oktober kl. 8.00.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 43.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lærer til specialundervisning Limfjordsskolen Struer

Struer Kommune

Lemvig
Om jobbetVi søger en kollega til Limfjordsskolens specialklasserækker, hvor omdrejningspunktet er begrebet Livsduelighed - med det klare mål at eleverne optimalt får udviklet og udfordret deres evner, både fagligt, socialt, kropsligt og personligt.S...
Indrykket:4. oktober 2018
Udløbsdato:23. oktober 2018

Lærer til tidsbegrænset stilling

Struer Kommune

Lemvig
På Langhøjskolen søger vi en lærer, der kan tiltræde 1 11 - 2018. Vi kan tilbyde en tidsbegrænset stilling på 26 timer i ugen frem til 20. januar 2019, med undervisningsfri onsdag.Vi søger en lærer, der kan læse:Natur teknologi i 1. -4. kl.Matematik...
Indrykket:5. oktober 2018
Udløbsdato:21. oktober 2018

Lærer til Harboøre Skole og Børnecenter

Lemvig Kommune

Lemvig
Harboøre Skole og Børnecenter søger 1 engageret og udviklingsorienteret lærer Harboøre Skole og Børnecenter søger pr. 1. januar 2019 en lærer, som har lyst til at indgå i et godt og udviklende kollegialt fællesskab med 60 kolleger. Stillingen er et ...
Indrykket:8. oktober 2018
Udløbsdato:12. november 2018

Lærer til Specialkompetence Holstebro

Holstebro Kommune

Holstebro
afd. NørrelandBrænder du for specialundervisningen?Vi søger - til en fast stilling på fuld tid - en lærer med bred specialpædagogisk indsigt gennem uddannelse, kurser og erfaring.Vi lægger vægt på, at du har en solid erfaring og linjefagskompetence ...
Indrykket:4. oktober 2018
Udløbsdato:22. oktober 2018

Lærer til fast stilling i indskolingen - Nørre Boulevard Skolen

Holstebro Kommune

Holstebro
Lærer til fast stilling i indskolingen til matematik og engelsk.Nørre Boulevard Skolen søger en dygtig og engageret lærer, der kan undervise i matematik og engelsk i indskolingen. Kan du her udover dette tage en klasse i n t, vil det kun være en for...
Indrykket:4. oktober 2018
Udløbsdato:22. oktober 2018