Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arkil søger projektchef til anlægsafdeling i KoldingVi har travlt og mangler en dygtig projektchef, der brænder for at lede traditionelle, spændende anlægsprojekter fra vores afdeling i Kolding.

Bliv en del af en succesfuld entreprenørvirksomhed
Er du projektchefen vi søger, bliver du en del af et velfungerende projektteam i vores anlægsafdeling i Kolding. Afdelingen beskæftiger 105 medarbejdere fordelt på 24 funktionærer og 81 timelønnede medarbejdere heriblandt 7 dygtige elever.

Fra vores afdeling i Kolding har vi rigtig mange spændende og alsidige projekter og har endnu flere i vores pipeline i området omkring Haderslev, Kolding og Vejle de kommende år.

Dine arbejdsopgaver:
Du får reference til afdelingens ledelse, hvor du bliver ansvarlig for dine egne projekter og entrepriser og vil indgå i et tæt samarbejde med afdelingens projektteam herunder vores formænd.
Dine opgaver vil være alt indenfor traditionelle anlægsprojekter til de mere komplekse projekter, bl.a. kloakering, kloakseparering og byggemodninger indenfor en økonomisk ramme mellem 5 – 20 mio.
Du vil i din hverdag have det tekniske, økonomiske, kvalitets- og tidsmæssige ansvar og ledelse af øvrige parter på byggepladsen. Du får også mulighed for at være med til at sikre fremtidige opgaver og bidrage til videreudvikling af vores projekter og kompetencer i afdelingen.

Vores forventninger til dig:
Du har erfaring og kan fra dag et tage ansvar for egne projekter. Du har en uddannelse som ingeniør, konstruktør eller tilsvarende og du fremstår proaktiv, har en diplomatisk tilgang, besidder god og positiv energi, der smitter af på de kollegaer, du skal samarbejde med, og naturligvis ikke mindst vores kunder. Du har et godt købmandskab og ser muligheder fremfor begrænsninger og brænder for at skabe gode relationer og resultater, både ift. tid, kvalitet og økonomi. Du fremstår professionel, ordentlig og ærlig, og som en naturlig del af din hverdag tænker du altid arbejdsmiljø og sikkerhed ind i projekterne. De gængse IT-programmer har du naturligvis styr på.

Vi tilbyder:

  • Et spændende, selvstændigt og ansvarsfuldt job med både faglige og personlige udfordringer, og hvor du selv er med til at definere din arbejdsdag, som både er på kontoret men også ude i produktionen.
  • Fagligt dygtige, engagerede og gode kollegaer, som gerne vil dele deres viden og sparrer med dig.
  • Et professionelt og uformelt samarbejdsklima med vægt på kvalitet til tiden.
  • Gode muligheder for opkvalificering og efteruddannelse, bl.a. i vores eget Arkil akademi.
  • En arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi ikke går på kompromis med arbejdsmiljø, sikkerhed og kvalitet.
  • Ansættelse i en spændende koncern, som udfører mange entreprenørfaglige discipliner og vægter samarbejdet på tværs.
Ansættelsesvilkår
Du ansættes som månedslønnet funktionær, og din løn fastsættes efter dine kvalifikationer. Du får gode muligheder for efteruddannelse, god pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning.

Interesseret
og bor du i eller omkring Haderslev eller Kolding, så send os straks din ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser ved at klikke på ”Send ansøgning”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du naturligvis velkommen til at kontakte divisionsdirektør Torben Strandby Andersen på telefon 23734569.

Vi afholder samtaler løbende og annoncen slettes, når jobbet er besat.

Vi opfordrer alle, uanset nationalitet og køn, til at søge stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.
 

Om Arkil
I Arkil bliver du en del af en stor familieejet entreprenørvirksomhed med vide rammer og en flad struktur.
Hos os er innovation, selvstændighed og ansvar nøgleord i det daglige.
Vi lægger vægt på at være ordentlige, professionelle og ærlige, så vi efterlader et godt indtryk og et stærkt samarbejde, vi kan bygge videre på. Vi prioriterer et sundt og sikkert arbejdsmiljø og var nomineret til Arbejdsmiljøprisen 2018.

Læs mere på www.arkil.dk.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.