Fullstack-udvikler til Sundheds-IT

Fullstack-udvikler til Sundheds-IT

Brænder du for at producere kode af høj kvalitet, som kan gøre en forskel i sundhedssektoren. Er du skrap til at sætte dig ind i ny teknologi? Og har du erfaring med at udvikle produkter? 

Din kode gør dagligdagen bedre for kroniske syge mennesker.  
Som fullstack-udvikler vil din kode hjælpe mennesker med kroniske lidelser som diabetes, hjerteproblemer og kronisk lungesygdom. OpenTeleHealth-produktet sikrer at tusindvis af mennesker hver dag kan få en tålelig hverdag, fordi vi kan levere sundhedsdata til læger sygeplejersker direkte fra brugerens hjem ved brug af telemedicinsk software.
 
Du vil blive en vigtig spiller i det daglige arbejde, hvor du vil indgå i et komponentteam, som udvikler OpenTeleHealth-produktet til vores kunder i hele verden. 
Her bliver det dit ansvar at udvikle nye features af høj kvalitet, som er let for andre udviklere at vedligeholde og forstå, så vi kan levere de bedste løsninger. 
 
Du kommer til at arbejde med disse opgaver: 
  • Udvikle kode af høj kvalitet
  • Løse opgaver i en kodebase, som spænder over en række forskellige teknologier såsom Java, Angular, Elm, Elixir. Mobile development m.m..
  • Designe, nedbryde og estimere features der forbedrer OpenTeleHealth-produktet
  • Continuous delivery og cloud based deployments (AWS)
  • Løbende forbedring af den eksisterende kodebase, så vi fortsat kan øge kvalitet,  modularisering og testbarhed  
Dygtige kollegaer 
I OpenTeleHealth forsøger vi altid at være på forkant med udviklingen, så vi kan levere de bedste løsninger til vores kunder. Du vil indgå i et team med erfarne og dygtige udviklere, hvor tæt samarbejde er i højsædet omkring vores ekstremt spændende opgaver for kunder overalt i verdenen.
Har du en forkærlighed for gadgets vil OpenTelehealth være det helt rigtige sted. Vi anvender de nyeste måleinstrumenter sammen med vores software, og integrerer nyt Gear hver måned til vores platform.
 
Erfaren holdspiller og udvikler 
Du har en baggrund som datalog, ingeniør eller lignende, men vigtigst er det, at du har minimum fem års erfaring som udvikler. I det daglige arbejde er du en holdspiller og god til at bringe dine erfaringer, holdninger og løsninger i spil for at sikre den bedste kvalitet og løse brugerens behov. Desuden er det et plus, hvis du har erfaring med at udvikle produkter og har arbejdet med kø-systemer, kodekvalitet, automatiserede tests, sikkerhed, performance, vedligeholdelse, udviklingsmiljøer eller continuous delivery.
 
Derudover forestiller vi os, at du:
 
Brænder for at være en del af et højt kvalificeret team, hvor du lærer nyt hver dag. Er skarp i flere af følgende eller lignende teknologier: Java, AngularJS, Elm eller Elixir. Interesseret i at lære nye teknologier og har erfaring med både backend og frontend eller interesse i at få det.
Kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger og føler en stolthed ved at forstå komplicerede løsninger og kundernes udfordringer
Motiveres af at forbedre og udvikle dig selv samt dine kolleger
Desuden er du flydende i engelsk på mundtligt såvel som skriftligt.
 
Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?
Du er velkommen til at ringe til Thomas Ravnholt på 24 25 42 27 hvis du har spørgsmål eller skrive til job@opentelehealth.com. Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Arbejdsstedet er i Aarhus eller Vejle. Vi glæder os til at høre fra dig.
  
OpenTeleHealth er en dansk virksomhed med speciale i telemedicin. Vi har kunder i mange lande og mange tusinde borgere anvender vores software hver eneste dag. Virksomheden er 3 år gammel og i stærk vækst og har ambitioner om at blive den førende spiller inden for telemedicin i Europa. Vi er stolte ved have en flad organisation hvor alle er lige vigtige, og en fleksibel arbejdsplads der rummer mulighed for at arbejde på kontoret såvel som hjemme hvis det er ønskeligt. www.opentelehealth.com
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Client-focused software developer for Stibo Systems, Aarhus

WolterJohannsen

Aarhus
Are you passionate about software development that can help solve real business problems for global market companies? Does an international setting with a team of dedicated, European colleagues appeal to you? Are you motivated by communicating with ...
Indrykket:5. juni 2018
Udløbsdato:31. juli 2018

React Native Developer

Plecto ApS

Aarhus
Plecto is looking for a React Native developer to help us design and develop iPhone and Android mobile apps. You should: Have a lot of experience with React Native and building mobile applications Have high standards for code-quality (maintainabilit...
Indrykket:21. juni 2018
Udløbsdato:16. august 2018

React Native Developer

Plecto ApS

Aarhus
Plecto is looking for a React Native developer to help us design and develop iPhone and Android mobile apps. You should: Have a lot of experience with React Native and building mobile applications Have high standards for code-quality (maintainabilit...
Indrykket:22. juni 2018
Udløbsdato:16. august 2018

VIA IT & Digitalisering søger systemudvikler

IT & Digitalisering

Aarhus
VIA IT Digitalisering søger en dygtig systemudviklerEr du en nysgerrig, engageret, kreativ og dygtig systemudvikler meget gerne suppleret med it-arkitekt erfaringer, så har VIA University College et spændende job til dig i IT Digitalisering. Arbejde...
Indrykket:3. juli 2018
Udløbsdato:12. august 2018

Systemudvikler til IT-team - Århus

Willis Towers Watson

Aarhus
Willis Towers Watson er en af verdens største forsikringsmæglere og konsulenthuse, der rådgiver inden for risikostyring, sikkerhed og forsikringsprogrammer samt Human Capital Benefit. Willis Towers Watson har mere end 30 års erfaring på det danske m...
Indrykket:9. juli 2018
Udløbsdato:3. september 2018