Uddannet lærer pr. 1.10.18

Da en af vores lærere går på pension søger vi pr. 1. oktober 2018 eller efter aftale, en uddannet lærer, som kan undervise i almindelige skolefag og med interesse for matematik i de ældre klasser. Stillingen er i skolens afdeling for elever med socio-emotionelle vanskeligheder og opmærksomhedsforstyrrelser (ADHD).
 
Rindum Kjærgaard er beliggende i Ringkøbing og er en af Ringkøbing-Skjern Kommunes specialskoler med tilbud til børn med særlige behov. Skolen er beliggende i byens nordlige udkant i dejlige naturomgivelser og har til huse i gode renoverede rammer i tilknytning til en tidligere gård.
 
Skolen har pt. 80 elever og 35 medarbejdere. Eleverne er fordelt i forskellige afdelinger opdelt efter alder og funktionsniveau.
 
Skolens elever er normaltbegavede med problematikker inden for adfærd, kontakt og trivsel, herunder tilknytningsforstyrrelser, ADHD-diagnoser og autisme spektrum forstyrrelser (ASF). Vanskelighederne er generelt inden for kommunikation, socialt samspil og social forestillingsevne.
 
Eleverne har brug for en struktureret hverdag, hvor de gennem tæt kontakt med robuste, tydelige og rummelige voksne møder anerkendelse og får redskaber til at håndtere verden og tilegne sig praktiske og teoretiske kundskaber og færdigheder.
Undervisningen er tilpasset den enkelte elev men foregår så vidt muligt i de fællesskaber, eleven kan indgå i.
 
Hverdagen på Rindum Kjærgaard byder på spændende faglige og personlige udfordringer i et godt kollegialt fællesskab. Du har ikke nødvendigvis erfaring inden for området, men har lyst til afprøve din lærerfaglighed i nye rammer. Vi søger en kollega, som møder børnene både gennem faglighed og som menneske. Samtidig har skolen gode muligheder for div. praktiske/kreative fag og tilgange.
 
På Rindum Kjærgaard arbejder vi i selvstyrende team, og i hverdagen er både lærere og pædagoger tilstede i klassen. Du vil derfor blive en del af et teamfællesskab, der i et forpligtende samarbejde selv forvalter arbejdsdeling og skemalægning.
 
Skolen har en mentorordning, og vi arrangerer løbende fælles kursusaktiviteter.
 
Læs mere om Rindum Kjærgaard på www.rindum-kjaergaard.dk.  Se specielt afsnittet Ny kollega på Rindum Kjærgaard.
 
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om Ny Løn. Der udbetales et heldagsskoletillæg. Arbejdstiden følger som udgangspunkt elevernes skoledage.
 
Vi vil gerne kontaktes for flere oplysninger, og du er velkommen til at aflægge skolen et besøg. Du kan træffe os på skolens telefon 9974 2850 eller skoleleder Hans Henrik Jakobsen (mobil 4098 6520).
 
Ansøgningsfrist: onsdag d. 22.8.2018 kl. 8.00.
 
Ansættelsessamtaler: tirsdag d. 28.8.2018 fra kl. 15.00.
 
 
Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du skal søge elektronisk via www.rksk.dk (Ledige jobs).
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" nedenunder selve stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Fysik/kemi lærer til overbygningen

Ringkøbing Skole

Ringkøbing-Skjern
Spændende stilling som lærer i overbygningen på RingkøbingSkoleFra 1. august 2018 eller snarest derefter søger Ringkøbing Skole 1 lærer på fuld tid.Vi søger en kompetent lærer med lyst til at undervise skolens ældste elever. Vi skal bl.a. havedækket...
Indrykket:29. juni 2018
Udløbsdato:30. juli 2018

Lærere til overbygningen

Tarm Skole

Ringkøbing-Skjern
Tarm Skole søger to lærere til overbygningen pr. 01.08.18 Eller snarest derefter. Faglighed, fællesskab og foretagsomhed er værdierne på vores skole. Vi arbejder i team og som ansat vil du derfor blive en del af et fællesskab, der i et forpligtende ...
Indrykket:2. juli 2018
Udløbsdato:29. juli 2018

Lærer indskoling - Skjernåskolen

Skjernåskolen

Ringkøbing-Skjern
Skjernåskolen er en specialskole i Ringkøbing-Skjern Kommune, som blandt andet formidler specialundervisning og anden specialpædagogisk bistand til elever med generelle indlæringsvanskeligheder, autisme og ADHD.Vi kan fra 15. september 2018 tilbyde ...
Indrykket:27. juni 2018
Udløbsdato:1. august 2018

Bork Skole søger lærer

Bork Skole

Ringkøbing-Skjern
Vi søger en uddannet lærer på fuld tid (evt. deltid) i fast stilling fra 1. september 2018 eller snarest derefter.Bork Skole er en lille skole med skoledistrikt i det sydvestlige Ringkøbing-Skjern Kommune. Vi har PT 75 elever på skolen fordelt fra 0...
Indrykket:27. juni 2018
Udløbsdato:1. august 2018

Hvide Sande Skole søger en lærer gerne pr. 13. august 2018

Hvide Sande Skole

Ringkøbing-Skjern
Hvide Sande Skole søger en lærer gerne pr. 13. august 2018Da n af vores lærere har fået drømmejobbet op til sommerferien, søger vi en ny kollega.Hvide Sande Skole er en dynamisk, faglig, kreativ og udviklingsorienteret arbejdsplads med engagerede me...
Indrykket:7. juli 2018
Udløbsdato:5. august 2018