Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder til Hurup Skole

Skoleleder med stærke relationelle kompetencer og med et naturligt beslutningstalent søges til Hurup Skole

På Hurup Skole søger vi en synlig leder, der er klar til at møde elever, personale, forældre og eksterne samarbejdspartnere. Vores nye skoleleder ved af erfaring, at en god skole udvikles i fællesskab. I samarbejdet bidrager du dels med en god portion empati og dels med mod og handlekraft, når beslutninger skal træffes. Du bliver leder for et stærkt lederteam, der sammen med forvaltning og skolelederkolleger hjælper dig på vej på alle måder!

Hvad har du lavet før?
Vi forestiller os, at du har flere års erfaring med pædagogisk ledelse samt gerne erfaring med ledelse af ledere. Til en eventuel samtale vil vi bede dig fortælle om de succeser, du har opnået som leder, og hvad du selv vurderer som betydningsfuldt i den forbindelse. Det er et krav, at du er læreruddannet.

Du skal være stærk på relationer, for dem er der mange af i et skolelederjob hos os. Det skal falde dig naturligt at lytte og spørge interesseret, uanset om det er til en elev, en medarbejder, en lederkollega eller en forælder. Vi lægger vægt på, at du gennem tidligere lederjobs er kendt for værdier som tillid, ordentlighed, ligeværdighed og troværdighed.

Tradition og fornyelse
Hurup Skole er en almen folkeskole med 540 elever og én af Thisted Kommunes største skoler. Skolen er afdelingsopdelt med SFO, indskoling, mellemtrin og udskoling. Du kommer til en veldrevet skole med en stabil drift, gode traditioner, visioner og fokus på skolens fremtidige udvikling. Det ønsker vi selvsagt at holde fast i, så vi fortsat er en attraktiv skole – og måske endda en skole, som endnu flere får øjnene op for.

På Hurup Skole gør vi en dyd ud af et stærkt samarbejde, så vores elever hele vejen rundt oplever et trygt og fagligt stærkt læringsmiljø. Vi ønsker at få en leder til skolen, som vil fortsætte vores arbejde med at forbedre elevernes både faglige og sociale trivsel. Samtidig skal dit blik for medarbejdernes trivsel også være stærkt.

Samarbejde ud over skolen
For at lykkes i jobbet er det vigtigt, at du er indstillet på at se ud over skolen. Det betyder blandt andet at du skal indgå i et forpligtende og konstruktivt samarbejde med Undervisningsafdelingen på forvaltningen. Samtidig bliver du også leder på en skole, der tager imod elever fra henholdsvis Bedsted og Vestervig, så dit syn skal række langt. Vi ser også gerne, at vores nye skoleleder ser muligheder og er synlig i samarbejdet med vores lokalområde.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte skolechef Per Overgaard på telefon 29 37 41 34, hvis du vil høre mere om stillingen. Ønsker du at besøge skolen, kan du lave en aftale med viceskoleleder Lise Bjerg Knudsen på telefon 51 55 76 82. Du er meget velkommen!

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i ny løn. Der vil blive indhentet børneattest, og der skal fremvises straffeattest forud for ansættelse.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Ansøgningsfrist fredag den 6. december kl. 12.00.

Første samtale afholdes den 10. december 2019 og anden samtale afholdes den 16. december.

Hvis du bliver udvalgt til 2. runde, vil der blive udarbejdet en personprofil på dig.

Tiltrædelse den 1. februar 2020.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.