Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

UCN Læreruddannelsen, Hjørring søger adjunkt/lektor til undervisning i Dansk og Lærerens grundfaglighed

Læreruddannelsen UCN søger adjunkt/lektor til varetagelse af undervisning indenfor Dansk og Lærerens grundfaglighed, undervisningen vil være såvel i læreruddannelsen på campus som i det netbaserede læreruddannelsestilbud.

Lærerens grundfaglighed består af hovedområderne

  • Pædagogik og lærerfaglighed
  • Almen dannelse: Kristendomskundskab, livsoplysning og medborgerskab

Stillingen kan evt. kombineres med stillingen som international koordinator.

Ansøgere bedes desuden angive evt. undervisningskompetence i forhold til andre fag i læreruddannelsen.

Læreruddannelsen UCN har 2 afdelinger, Hjørring og Aalborg, og alle uddannelsesaktiviteter gennemføres i et tæt samarbejde de 2 afdelinger imellem. Foruden undervisningsaktiviteter i Læreruddannelsen Hjørring vil der være en lang række opgaver i efter- og videreuddannelsen samt undervisning på andre lokaliteter i og udenfor UCN, primært i Region Nordjylland. Ansættelsen omfatter også deltagelse i projekter på forsknings- /udviklingsområdet.

Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid og til besættelse pr. 1.8.2018, kvote- eller kombinationsansættelse kan dog være en mulighed.

Faglig profil:
  • Kandidatuddannelse (cand.pæd. eller lign) og/eller master
  • Folkeskolelærer med anden relevant efteruddannelse
  • Gerne undervisningserfaring fra folkeskole og efter- og videreuddannelsesområdet

Ansøgere, der ikke er kandidat, master eller tilsvarende, skal være indstillet på at gennemføre videreuddannelse til dette niveau inden for adjunktperioden.

Personlig profil:
  • Relations kompetence ift. kollegaer
  • Evne til dialog
  • Vilje og lyst til samarbejde med kolleger og ledelse
Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingerne er omfattet af Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole af 18. marts 2014 og overenskomst for akademikere i staten af 28. juni 2013. Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse i henhold til de fastsatte regler om lektorbedømmelse ved professionshøjskoler.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 24.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til studieleder for Læreruddannelsen, Thorkild Rams på tlf. 7269 0650, mail THR@ucn.dk.
Læs mere om University College Nordjylland og Læreruddannelsen på www.ucn.dk.

Interne og eksterne ansøgere behandles samtidigt

Professionshøjskolen University College Nordjylland (UCN) arbejder med uddannelse, udvikling og innovation inden for business, pædagogik, sundhed og teknologi.
Vi har ca. 9.500 studerende på erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser, over 8.000 kursister og studerende på efter- og videreuddannelse og ca. 950 ansatte. UCN's aktiviteter er fordelt på en række adresser i Aalborg, Hjørring og Thisted
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her