UCN Læreruddannelsen, Hjørring søger adjunkt/lektor til undervisning i Dansk og Lærerens grundfaglighed

Læreruddannelsen UCN søger adjunkt/lektor til varetagelse af undervisning indenfor Dansk og Lærerens grundfaglighed, undervisningen vil være såvel i læreruddannelsen på campus som i det netbaserede læreruddannelsestilbud.

Lærerens grundfaglighed består af hovedområderne

  • Pædagogik og lærerfaglighed
  • Almen dannelse: Kristendomskundskab, livsoplysning og medborgerskab

Stillingen kan evt. kombineres med stillingen som international koordinator.

Ansøgere bedes desuden angive evt. undervisningskompetence i forhold til andre fag i læreruddannelsen.

Læreruddannelsen UCN har 2 afdelinger, Hjørring og Aalborg, og alle uddannelsesaktiviteter gennemføres i et tæt samarbejde de 2 afdelinger imellem. Foruden undervisningsaktiviteter i Læreruddannelsen Hjørring vil der være en lang række opgaver i efter- og videreuddannelsen samt undervisning på andre lokaliteter i og udenfor UCN, primært i Region Nordjylland. Ansættelsen omfatter også deltagelse i projekter på forsknings- /udviklingsområdet.

Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid og til besættelse pr. 1.8.2018, kvote- eller kombinationsansættelse kan dog være en mulighed.

Faglig profil:
  • Kandidatuddannelse (cand.pæd. eller lign) og/eller master
  • Folkeskolelærer med anden relevant efteruddannelse
  • Gerne undervisningserfaring fra folkeskole og efter- og videreuddannelsesområdet

Ansøgere, der ikke er kandidat, master eller tilsvarende, skal være indstillet på at gennemføre videreuddannelse til dette niveau inden for adjunktperioden.

Personlig profil:
  • Relations kompetence ift. kollegaer
  • Evne til dialog
  • Vilje og lyst til samarbejde med kolleger og ledelse
Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingerne er omfattet af Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole af 18. marts 2014 og overenskomst for akademikere i staten af 28. juni 2013. Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse i henhold til de fastsatte regler om lektorbedømmelse ved professionshøjskoler.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 24.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til studieleder for Læreruddannelsen, Thorkild Rams på tlf. 7269 0650, mail THR@ucn.dk.
Læs mere om University College Nordjylland og Læreruddannelsen på www.ucn.dk.

Interne og eksterne ansøgere behandles samtidigt

Professionshøjskolen University College Nordjylland (UCN) arbejder med uddannelse, udvikling og innovation inden for business, pædagogik, sundhed og teknologi.
Vi har ca. 9.500 studerende på erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser, over 8.000 kursister og studerende på efter- og videreuddannelse og ca. 950 ansatte. UCN's aktiviteter er fordelt på en række adresser i Aalborg, Hjørring og Thisted
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

EUC Nordvest søger faglærer til data og kommunikationsuddannelsen

EUC Nordvest Bjørnevej

Thisted
Brænder du for at motivere og arbejde med unge mennesker under uddannelse, og vil du være en del af et spændende undervisningsmiljø, så søger EUC Nordvest en faglærer til data og kommunikationsuddannelsen. Undervisningen er for Grundforløbselever og...
Indrykket:8. maj 2018
Udløbsdato:10. juni 2018

EUC Nordvest søger faglærer til tømreruddannelsen

EUC Nordvest Bjørnevej

Thisted
Har du styr på tømrerhåndværket? Brænder du for at dele din viden med unge, lærelystne elever? Så er du måske lige netop d n, vi søger. Tømreruddannelsen har et stærkt og engageret team af dygtige undervisere, hvor til vi søger en vikar, da et teamm...
Indrykket:8. maj 2018
Udløbsdato:3. juli 2018

Grundet flere nye og spændende aktiviteter søger UCN Fysioterapeutuddannelsen en ny kollega til adjunkt/lektorstilling pr. 15. august 2018.

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Aalborg
Fysioterapeutuddannelsen er en meget dynamisk og udviklingsorienteret organisation med 34 ansatte, som er organiseret i teams og forskellige arbejdsfællesskaber. Din faglige profil Du er uddannet fysioterapeut og har en kandidatuddannelse gerne supp...
Indrykket:8. maj 2018
Udløbsdato:14. juni 2018

UCN act2learn søger konsulent med fokus på efter-/videreuddannelse inden for erhvervsskolesektoren

University College Nordjylland - Teknologi og Business - Sofiendalsvej

Brænder du for erhvervsskoleområdet og har du særlig interesse for kompetenceudvikling inden for det erhvervspædagogiske område? Ved UCN act2learn søger vi en kompetent og dynamisk konsulent, der motiveres af arbejdet med udvikling af mennesker og o...
Indrykket:17. maj 2018
Udløbsdato:8. juni 2018

HF stillnger i Hjørring

Hjørring

Hjørring
VUC&hf Nordjylland, afdelingen i Hjørring har under forudsætning for holdoprettelse ledige timer i følgende af HF s fagrække med besættelse pr. 1. august 2018: Historie Engelsk Religion Matematik Samfundsfag Kemi Timerne samles så vidt muligt til st...
Indrykket:11. maj 2018
Udløbsdato:28. maj 2018