Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtige og engagerede lærere søges til Lyngby private Skole

Da tre af vores dygtige lærere går på henholdsvis pension og barsel, søger vi både fastansatte undervisere og en barselsvikar.
Er du en lærer, der brænder for indskolingen eller mellemtrinnet, og har du lyst til et miljø, hvor høj faglighed og trivsel er i højsæde - så har du nu en helt unik chance for at blive en del af lærerkollegiet på Lyngby private Skole.
 
Om jobbet
Pr. 1. august 2018 søger vi 2-3 lærere, der til sammen gerne skal dække følgende fagkombinationer i indskoling eller mellemtrin:
Klasselærer og dansk i 1. klasse
Matematik i 1. klasse og på mellemtrinnet
Engelsk
Natur/teknik
Idræt 
Billedkunst
Håndarbejde
 
Da vi har en del internationale elever, så kunne det også være interessant, hvis du har dansk som andetsprog eller erfaring inden for dette felt.
 
Der ud over søger vi en barselsvikar til et fast skema, som indeholder:
Dansk på mellemtrinnet
Tysk på mellemtrin og udskoling
Madkundskab i 7. klasse
 
Vi forventer af dig
Vi lægger vægt på, at du har en professionel og undersøgende tilgang til din lærerpraksis, og at du har lyst til at indgå i et tæt og forpligtende fællesskab med dine kolleger.
 
Vi tilbyder dig
Lyngby private Skole er en ambitiøs og faglig skole, og vi har store forventninger til vores elever og hinanden. Vores lærere er engagerede og dygtige, og tager godt imod nye kolleger.
 
Vi lægger vægt på en positiv og humoristisk tone, som er præget af gensidig respekt.
 
Vi har motiverede og glade elever, som går til undervisningen med nysgerrighed og åbenhed.
Derudover har vi et godt og udviklende undervisnings– og arbejdsmiljø, hvor den enkelte lærer har mulighed for en fleksibel tilrettelæggelse af forberedelsestiden uden fuld tilstedeværelse.
 
Om os
Lyngby private Skole er en tosporet privatskole med 480 elever fra 0. til 10. klasse. Der er tilknyttet en SFO til skolen.
 
Ansættelsesvilkår
Ansættelserne vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.
 
Yderligere oplysninger kan fås via skolens hjemmeside og ved henvendelse på tlf. 45870719 til skoleleder Tobias Malmgren eller på tlf. 45204444 til viceskoleleder Pernille Lisbjerg.
 
Ansættelsessamtalerne vil foregå onsdag d. 16. maj og torsdag d. 17. maj med mulighed for 2. samtalerunde fredag d. 18. maj.
Skriv gerne i ansøgningen, om du søger en af vores faste stillinger eller barselsvikariatet.
Ansøgning mailes senest tirsdag d. 8. maj til:
 
Lyngby private Skole
Lyngby Hovedgade 56, 2800 Kgs. Lyngby
Tlf. 45 87 07 19; e-mail: lps@lyngby-private-skole.dk
www.lyngby-private-skole.dk
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

To uddannede lærere til dagbehandlingsskolen Solbakken

Solbakken Skole

København
Solbakken er en del af Center for Socialpædagogik og Psykiatri (CSP) og har plads til 64 elever i alderen 6-16 år fordelt på to afdelinger i Valby og Emdrup. Hver afdeling har fire grupper med omkring 8 elever i hver. Vi søger to dygtige lærere, der...
Indrykket:24. september 2018
Udløbsdato:19. oktober 2018

Dygtig matematik- og fysik/kemilærer til ordblinde udskolingselever på Kirkebjerg Skole

Kirkebjerg Skole

Frederiksberg
Genopslag Har du lyst til et godt og tæt teamsamarbejde med flere lærere omkring en mindre elevgruppe? Så søger Kirkebjerg skole i Vanløse en lærer til vores læseklasse for udskolingselever. Vores læseklasser er mindre klasser på 5-10 elever, hvor l...
Indrykket:25. september 2018
Udløbsdato:24. oktober 2018

Lærer til Skolen i Charlottegården

Skolen i Charlottegården

København
Skolen i Charlottegården er Københavns Kommunes tilbud for normalt begavede børn, som er diagnosticerede med svær ADHD og eller autismespektrumforstyrrelser. Skolen er normeret til 152 elever. Dette er et genopslag for at tiltrække flere kvalificere...
Indrykket:25. september 2018
Udløbsdato:21. oktober 2018

Lærer til sprogvejledning til Område Amager i Børne- og Ungdomsforvaltningen

Område Amager

København
I Københavns Kommune ønsker vi at give nytilkomne børn og unge med lidt eller intet kendskab til dansk sprog den bedste start i skole og institution. Derfor søger vi en lærer til sprogvejledning, som både kan afdække nytilkomne børns sproglige kompe...
Indrykket:26. september 2018
Udløbsdato:19. oktober 2018

Lærer til autismeafdeling

Lille Værløse Skole

Gladsaxe
Lærer til AutismeafdelingLille Værløse Skol På Lille Værløse Skole i Furesø Kommune opslås 1 fast lærerstilling på fuld tid med start hurtigst muligt. Stilling Lærerstillingen i Autismeafdelingen skal besættes med en lærer, som har specialpædagogisk...
Indrykket:26. september 2018
Udløbsdato:22. oktober 2018