Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overmontør/sælger/tekniker, hydraulik

Erfaren medarbejder søges til ny stilling som medarbejdende overmontør til hydraulik virksomhed.

 

Du har bred praktisk erfaring med hydraulik, særligt indenfor industri hydraulik.

Du kan fejlfinde, reparere og servicere, gerne erfaring med rørmontage opgaver, samtidig med at du behersker den administrative del med kundekontakt, planlægning, varebestilling, opfølgning på opgaverne samt udvikling af firmaet i nært samarbejde med montørerne og indehaveren.

Det vil være en fordel hvis du har erfaring med ledelse/planlægning, udarbejdelse af tilbud, mindre beregningsopgaver samt dokumentation

Opsøgende salgsarbejde, vil blive en meget vigtig del af arbejdet. Erfaring med dette er ikke et krav, men du skal have lysten og energien til at opsøge og bearbejde potentielle kundeemner.

I samarbejde med engagerede medarbejdere, bliver du en aktiv part i at løfte og udvikle serviceafdelingen til meget mere end den er i dag. Målet er en særdeles kundeorienteret, effektiv og fleksibel afdeling.

Der er flere måder at sammensætte dine arbejdsopgaver på, ud fra din tidligere erfaring og dine ønsker til jobbet.

Dine arbejdsdage bliver en blanding af skrivebords-, salgs- og praktisk arbejde, samtidig med du supporterer montørerne med den assistance de har brug for ude i marken.

Der vil forekomme lange arbejdsdage og modtagelse af kundeopkald uden for normal arbejdstid.

En fleksibel indstilling til arbejdstider er derfor vigtig. Omvendt prioriterer vi også at man trives med sit arbejde, så den fleksible indstilling går absolut begge veje.

På samme adresse ligger søsterfirmaet AR-Systems, som der bliver et nært samarbejde med da vi deler lokaler, kunder og interesse i at støtte og supportere hinanden. Vi hjælper hinanden med at trække arbejde ind i huset og i det hele taget støtte op for begge firmaers bedste. Så indirekte bliver du også en vigtig spiller i arbejdet med at få AR-Systems til at vækste.

Kjellerup Hydraulik er et mindre, men velkonsolideret firma og den rette person vil med tiden få vide beføjelser. Vi har kort kommandovej og en uformel omgangstone.

Du er ansvarsbevidst, kundevenlig, vedholdende og fleksibel. Kan holde styr på flere bolde ad gangen, også selvom du står ude i marken.

Tiltrædelse snarest og løn efter aftale.

Yderligere oplysninger ved René på 25 57 34 42

Kortfattet skriftlig ansøgning udbedes, med angivelse af tidligere beskæftigelse.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her