Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klubben i Thomas P. Hejle søger ny Souschef på 37 timer

KLUBBEN i Thomas P. Hejle er sammensat af 3 afdelinger; Fritidsklub, Juniorklub og Ungdomsklub. Klubben er normeret til 275 FK-børn, 80 JK- børn og UK til 80 Unge. Vi er en kulturbåren og eftertragtet klub, der ser os selv som bannerførere med over 70 års historie bag os. Vi har en stolt tradition for at gå forrest med initiativer, at være fagligt aktive i lokalområdet og vi brænder synligt for arbejdet med Københavns unge.

Stillingsprofil:

Vi søger en ny faglig stærk Souschef, der kan understøtte udviklingen af det pædagogiske arbejde i Klubben. Som Souschef I TPHU vil du samtidig blive afdelingsleder for Klubbens tre afdelinger, FK, JK og UK. Du vil være bindeleddet afdelingerne imellem og op på ledelsesniveau. Du vil have din faste base i Juniorklubben, men Souschef rollen forventes sat i spil i hele huset. Du vil få uddelegeret egne opgaver og de er både af pædagogisk og administrativ karakter. Du vil få et tæt samarbejde med Klubbens leder omkring den pædagogiske praksis samt personale- og organisationsudvikling.

Du skal endvidere regne med en ugentlig aftenvagt i vores Ungdomsklub samt én månedlig søndagsvagt i samme.

Du vil indgå i ledernetværket, FØS (Fritidscenter Østerbro Syd), der består af i alt 4 selvejende institutioner, hvis formål er at være forum for sparring, støtte og inspiration på tværs.

Administrativt vil du skulle samarbejde med paraplyorganisationen FOBU, der bistår institutionen og lederen med forskellige administrative ydelser (f.eks. løn, regnskab, jura mv.)

Du vil også deltage i møder med forvaltningen og andre relevante interessenter, eksempelvis skoler.

Vores børne/ungegruppe:

Vores børnegruppe i Klubben er mangfoldig, og den afspejler det omkringliggende samfund. Først og fremmest har vi en stor gruppe unge som går i Klubben, fordi det er fedt, og det er stedet, hvor man hænger ud med sine venner. Dernæst har vi en del børn/børnegrupper med forskellige sociale udfordringer. Nogle skal have hjælp til at afkode og forstå sociale spilleregler, andre kan være isolerede og have svært ved at begå sig i grupper, nogle har ikke det store netværk i Klubben. Vi arbejder fagligt aktivt med at spille en positiv rolle og gøre en stor forskel for disse børn.

Vi kan tilbyde:

 • En arbejdsplads, der værdsætter faglighed, udvikling og anerkendende processer.
 • En alsidig og engageret personalegruppe, der samarbejder godt med hinanden og ledelsen.
 • En mangfoldig personalegruppe, som alle har forskellige interesseområder, hvorfra deres pædagogiske udgangspunkt udspringer.
 • Et hus, hvor udviklingspotentiale er i fokus, med mulighed for at sætte sit eget præg.
 • Ledelsesansvar hvor du med din faglighed får mulighed for at starte og understøtte processer, både af pædagogisk- såvel som personaleudviklingskarakter.
 • En forældrevalgt bestyrelse, der er engageret og støttende.

Forventninger til ansøger:

 • Du er uddannet pædagog.
 • Du er fagligt velfunderet og engageret i det pædagogiske arbejde.
 • Du har/har haft en vis erfaring med ledelse, eksempelvis på afdelingsleder-/souschefniveau før.
 • Du er god til at samarbejde, og du ser konstruktiv og positiv kommunikation som et vigtigt redskab i samarbejdet med børn/unge, forældre, medarbejdere og andre interessenter.
 • Du har klare mål for din rolle og i din tilgang til opgaveløsningen. Du besidder et køligt overblik og kan have mange bolde i luften samtidigt.
 • Du er tydelig og anerkendende og kan bygge videre på den positive udvikling, som vi er i.

I Klubben er kulturen skabt af medlemmernes frie valg. Derfor har vi brug for en souschef, som har ambitioner på vegne af disse, og som vil være med til at skabe et mangfoldigt fritidstilbud for børn og unge i Indre By.

Ansøgning sendes via knappen "send ansøgning" att: Morten Kamper.

Ansøgningsfrist: onsdag den 16/12.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 52 - mandag den 21/12 og tirsdag den 22/12. Hvis ikke du har hørt tilbage fra os senest d. 22/12, er stillingen besat til anden side.

Opstar 1. februar 2021, eller snarest muligt.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst ml. KL og BUPL.

For mere information om Klubben Thomas P. Hejle kontakt venligst Leder Morten Kamper på tlf. 3315 6930


Se mere på vores ansøgersite: https://klubtphu.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.