Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til Damagerskolen i Greve

Greve 10. klasse/Damagerskolen søger lærer

Én af vores lærere har søgt nye udfordringer og derfor søger Greve 10. klasse og Damagerskolen en engageret lærer, der vil være med til at videreudvikle skolen, så vi forbliver en attraktiv skole for vores elever, forældre og medarbejdere. Vi er en skole, der tager udgangspunkt i den enkelte elev. I tæt samarbejde med ungdomsuddannelserne gør vi vores elever klar både på det faglige, sociale og kompetencemæssige plan. Vi søger en læreruddannet lærer med undervisningskompetencer i engelsk, dansk, dansk som 2. sprog, fysik og socialpædagogisk kompetence.

Vi har tre nøgleord, som går igennem hele skolens virke: Fællesskab, faglighed og kreativitet. Vi har omkring 520 elever fra 0. – 10. klasse. 10. klasse er beliggende i egne bygninger nær Greve Gymnasium. I Greve 10. klasse går der 85 elever og vi er et lærerteam på 9 lærere.

Som lærer på Greve 10. klasse/Damagerskolen får du iPad, Cromebook og Macbook, som du integrerer i din undervisning og digitale læringsportaler bakker op om dette. Du vil blive en del af en personalegruppe, som laver mange sociale arrangementer, hjælper hinanden når tingene spidser til og har en uformel omgangstone. Du har mulighed for at tilrettelægge en stor del af dine ”øvrige opgaver”, som fx forberedelse til undervisningen, hvor det giver bedst mening for dig.

Løn efter gældende overenskomst, og der indhentes børneattest.
Du kan få yderligere oplysninger hos skoleleder Kåre Banke eller leder af Greve 10. klasse Peter Hegne på telefon 21 91 60 83. Du er velkommen til at komme forbi skolen og få en rundtur inden du søger stillingen.
Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag den 20. august 2018 klokken 12.00

Vi afholder ansættelsessamtaler tirsdag den 28. august 2018


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her