SKIVE Køletransport A/S søger erfaren kontorassistent

Vil du med på holdet og være en del af en ambitiøs og succesfuld transportvirksomhed i vækst?

 

Du bliver del af et team, som med stort engagement håndterer alle ordrer mht. behandling af fragtbreve, fakturering og statistikker. Afdelingen er kendetegnet ved en uformel atmosfære, hvor man gerne hjælper hinanden, og hvor der altid er plads til et godt grin i en ellers travl og dynamisk hverdag. Omgangstonen er ligefrem og afslappet, og udfordringer løses i fællesskab med et smil på læben. 

Opgaver

I økonomifunktionen er vi i alt 10 engagerede medarbejdere. Du skal assistere på fakturering, og bilagshåndtering i tæt samarbejde med dine kolleger. Derudover kan der komme mindre projekt og ad hoc-opgaver, ligesom vi naturligt hjælper hinanden på tværs af afdelingen, når der er behov for dette.

Vi arbejder i små teams, så vi altid har backup på opgaverne, hvilket sikrer en øget fleksibilitet og robusthed i processerne.

Din succes i stillingen afhænger af din evne til at samarbejde og kommunikere så opgaverne bliver løst til tiden.

Din profil og kompetencer:

Du har før siddet med fakturering. Har du kendskab til transportområdet, er det en fordel men ikke et krav.

IT-systemer er en del af din hverdag, men du har et indgående kendskab til Office-pakken, specielt skal du være skarp på excel.

Som person har du et godt humør kombineret med et højt service- og kvalitetsniveau, da du har udbredt situationsfornemmelse, er selvkørende, ansvarsbevidst og omhyggelig. Du er ikke bange for at udfordre vores måde at arbejde på, så vi kan blive endnu bedre til at løse vores opgaver. Godt samarbejde internt og på tværs i organisationen ser du som en forudsætning for at nå et godt resultat.

Vi tilbyder et udviklende og udfordrende job i en virksomhed i vækst, attraktiv lønpakken med pension og sundhedsforsikring, kantineordning etc. Arbejdsstedet ligger tæt på motorvejen ved Hobro.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anne-Mette Lautrup på tlf. 9753 6200. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest den 25. august 2018 til job@skivekoletransport.dk mrk. ’Kontorassistent’.


Se mere på vores ansøgersite: https://skivekoeletransport.brandero.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

assistent

Børn & Unge

Viborg
Sekretariatet i Børn Unge, Viborg Kommune, søger en assistent Vi søger per 1. oktober en dygtig assistent, der med engagement kan understøtte vores decentrale samarbejdspartnere og bidrage til sikker drift. Du skal have lyst til kontakt med dagtilbu...
Indrykket:11. juli 2018
Udløbsdato:20. august 2018

Alsidig kontorassistent med tyske kompetencer søges til Danrec A/S

JKS A/S

Til spændende stilling hos Danrec i Karup søger vi en person med lyst til brede ansvarsområder og stort supportgen. Du skal have lyst til at indgå i en mindre organisation med store vækstplaner og være dygtig tysk kommunikator. Virksomheden der prod...
Indrykket:16. juli 2018
Udløbsdato:17. august 2018

Sekretær deltid

Region Midtjylland

Viborg
Hospice Limfjord søger deltids sekretærhjælp Har du lyst og mulighed fro at arbejde 15-20 t om ugen! Vi søger en deltidssekretær, der sammen med vores nuværende sekretær kan varetage generelle og alsidige sekretærfunktioner. Du vil få tæt kontakt ti...
Indrykket:20. juli 2018
Udløbsdato:14. september 2018

Administrativ medarbejder

AktivPersonale A/S

Viborg
Vi søger hurtigst muligt for kunde i Højslev en erfaren administrativ medarbejder på 37 timer pr. uge. Virksomheden er en international fødevarevirksomhed der importerer økologiske fødevarer fra flere kontinenter, og som kvalitetssikrer, forarbejder...
Indrykket:9. august 2018
Udløbsdato:17. august 2018

Administrativ medarbejder

Social, Sundhed & Omsorg

Viborg
Administrationen i Sekretariatet, Social, Sundhed Omsorg, Viborg Kommune søger en administrativ medarbejder til en fast stilling pr. 1. oktober 2018. Stillingen er på 32 37 timer pr. uge. Administrationen er pt. placeret både på Rådhuset og på Guldb...
Indrykket:14. august 2018
Udløbsdato:23. august 2018